Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    02. Rujan 2015. 11:27

Nixie hvala na informaciji oko sjedalice svakako ćemo još sve vidjeti
    Tyna uh uh daleko ja sam u Sinju hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    06. Rujan 2015. 13:42

Dobar dan svima 
    Dvoumim se izmedju Q9 kolica i graco evo kolica pa ako ima tko kakav savjet ili komentar bila bih zahvalna 

• meri14
    09. Studeni 2015. 17:24

LP dame :) ..mi smo razmišljali uzeti q9 3u1 kolica i sad cujem od jedne susjede koja je nedavno rodila da je ona imala q7 3u1  i mali joj je sada 6 mj star i ona prodaje ta kolica jer ih je kao mali prerastao. Kupila je ona druga kolica sad. Nama je ovo prva beba i iskreno nisam nigdje našla podatak do kad se ta kolica mogu koristiti. Jel moguće da ih beba ''preraste''?

Pepita2109
    09. Studeni 2015. 20:47

meri14

LP dame :) ..mi smo razmišljali uzeti q9 3u1 kolica i sad cujem od jedne susjede koja je nedavno rodila da je ona imala q7 3u1  i mali joj je sada 6 mj star i ona prodaje ta kolica jer ih je kao mali prerastao. Kupila je ona druga kolica sad. Nama je ovo prva beba i iskreno nisam nigdje našla podatak do kad se ta kolica mogu koristiti. Jel moguće da ih beba &#39;&#39;preraste&#39;&#39;?

Mi smo kupili Q9 kolica i nemam pojma kak ona misli da joj je dijete preraslo, prerast će autosjedalicu za koju znam da ide do 11kg toga se sjećam, i košaru za koju sam sigurna da će moći duže vrijeme u nju jer nije tako mala, a onaj sportski dio ide od 6mj pa na dalje ne znam točno do koliko ali sumnjam da će prerast pa neću dijete voziti do 5te godine u kolicima  mislim da do 2 god sigurno ide, nisam gledala da li piše u uputama..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani