Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meri14
    09. Studeni 2015. 17:24

LP dame :) ..mi smo razmišljali uzeti q9 3u1 kolica i sad cujem od jedne susjede koja je nedavno rodila da je ona imala q7 3u1  i mali joj je sada 6 mj star i ona prodaje ta kolica jer ih je kao mali prerastao. Kupila je ona druga kolica sad. Nama je ovo prva beba i iskreno nisam nigdje našla podatak do kad se ta kolica mogu koristiti. Jel moguće da ih beba ''preraste''?

• Loola
    24. Studeni 2015. 14:30

pozdrav mame! Imam jedno pitanje... Jel ima koja iskustva sa mway kolicima? Sviđaju mi se ali se dvoumimo još!

Dineria
    25. Studeni 2015. 10:42

Pozdrav mame (i one koje ce to postati)!
    Evo i mi smo u potrazi za kolicima za nasu prvu bebu, tako da smo malo izgubljeni u moru modela. Ono sto nam je dosta bitno kod kolica je da ima okretnu rucku - znaci da se moze prebaciti u oba smjera. Nekako smo mislili da je to danas vec standardni dio opreme, no vidim da i dosta skuplji modeli nemaju tu opciju. Svakako bi dala prednost tome ispred mogucnosti okretanja sjedalice u oba smjera. E sad, nasla sam tek poneki model koji to ima... pa bi vas molila ako znate koji modeli kolica imaju tu opciju da nam pomognete s pretragom. 
    Hvala puno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.