Nixie hvala na informaciji oko sjedalice svakako ćemo još sve vidjeti
Tyna uh uh daleko ja sam u Sinju hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobar dan svima
Dvoumim se izmedju Q9 kolica i graco evo kolica pa ako ima tko kakav savjet ili komentar bila bih zahvalna
LP dame :) ..mi smo razmišljali uzeti q9 3u1 kolica i sad cujem od jedne susjede koja je nedavno rodila da je ona imala q7 3u1 i mali joj je sada 6 mj star i ona prodaje ta kolica jer ih je kao mali prerastao. Kupila je ona druga kolica sad. Nama je ovo prva beba i iskreno nisam nigdje našla podatak do kad se ta kolica mogu koristiti. Jel moguće da ih beba ''preraste''?
LP dame :) ..mi smo razmišljali uzeti q9 3u1 kolica i sad cujem od jedne susjede koja je nedavno rodila da je ona imala q7 3u1 i mali joj je sada 6 mj star i ona prodaje ta kolica jer ih je kao mali prerastao. Kupila je ona druga kolica sad. Nama je ovo prva beba i iskreno nisam nigdje našla podatak do kad se ta kolica mogu koristiti. Jel moguće da ih beba ''preraste''?
Mi smo kupili Q9 kolica i nemam pojma kak ona misli da joj je dijete preraslo, prerast će autosjedalicu za koju znam da ide do 11kg toga se sjećam, i košaru za koju sam sigurna da će moći duže vrijeme u nju jer nije tako mala, a onaj sportski dio ide od 6mj pa na dalje ne znam točno do koliko ali sumnjam da će prerast pa neću dijete voziti do 5te godine u kolicima mislim da do 2 god sigurno ide, nisam gledala da li piše u uputama..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji