LP dame :) ..mi smo razmišljali uzeti q9 3u1 kolica i sad cujem od jedne susjede koja je nedavno rodila da je ona imala q7 3u1 i mali joj je sada 6 mj star i ona prodaje ta kolica jer ih je kao mali prerastao. Kupila je ona druga kolica sad. Nama je ovo prva beba i iskreno nisam nigdje našla podatak do kad se ta kolica mogu koristiti. Jel moguće da ih beba ''preraste''?
pozdrav mame! Imam jedno pitanje... Jel ima koja iskustva sa mway kolicima? Sviđaju mi se ali se dvoumimo još!
Pozdrav mame (i one koje ce to postati)!
Evo i mi smo u potrazi za kolicima za nasu prvu bebu, tako da smo malo izgubljeni u moru modela. Ono sto nam je dosta bitno kod kolica je da ima okretnu rucku - znaci da se moze prebaciti u oba smjera. Nekako smo mislili da je to danas vec standardni dio opreme, no vidim da i dosta skuplji modeli nemaju tu opciju. Svakako bi dala prednost tome ispred mogucnosti okretanja sjedalice u oba smjera. E sad, nasla sam tek poneki model koji to ima... pa bi vas molila ako znate koji modeli kolica imaju tu opciju da nam pomognete s pretragom.
Hvala puno!
Sortiraj odgovore
Najstariji