Ajme miska svaka čast, i ja pušim, ali nisam još prestala. Rekla sam kad saznam da sam trudna-prestajem. 🙈
Tjedan dana danas da sam na dijeti, odrekla sam se svega slatkog i za sada se držim. 💪
Ovaj mj. nisam osjetila jajnike dok sam pila Klomifene, čekam sad petak i pregled.
👩37 👨42od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Bok cure, ja sam vec 2 puta uzimala klomifen. Prvi put po 2 vodeca folikula, svaki 20 mm vec 10. dan ciklusa.. drugi put isto tako. Ginekolog bio prezadovoljan kako sam reagirala na klomifen. Bas sam bila puna nade ali nazalost nije dosad nijednom upalilo. 🙄Sad cu raditi pauzu do 8.mjeseca i onda cu provjeriti prohodnost jajovoda.ako je to u redu onda mi preostaje samo umjetna oplodnja..
Pozdrav luna🤗
Uff ovo ne zvuči ohrabrujuće. Ja sam prošli ciklus pila i opet nisam imala ovulaciju 😥
Sad ću vidjeti u petak ima li kakvog pomaka.
Mi smo isto sve obavili osim prohodnosti jajovoda. Možda nam ljeto donese plusiće pa nećemo ni morati. 🙏
Bok cure, ja sam vec 2 puta uzimala klomifen. Prvi put po 2 vodeca folikula, svaki 20 mm vec 10. dan ciklusa.. drugi put isto tako. Ginekolog bio prezadovoljan kako sam reagirala na klomifen. Bas sam bila puna nade ali nazalost nije dosad nijednom upalilo. 🙄Sad cu raditi pauzu do 8.mjeseca i onda cu provjeriti prohodnost jajovoda.ako je to u redu onda mi preostaje samo umjetna oplodnja..Pozdrav luna🤗
Uff ovo ne zvuči ohrabrujuće. Ja sam prošli ciklus pila i opet nisam imala ovulaciju 😥
Mi smo isto sve obavili osim prohodnosti jajovoda. Možda nam ljeto donese plusiće pa nećemo ni morati. 🙏
Joj,nadam se da ce upaliti. Ja sam s klomifenom imala ovulaciju ali opet nista od trudnoce.😏 u 8.mjesecu idem provjeriti prohodnost. Koja ti je dijagnoza?
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Bok cure, ja sam vec 2 puta uzimala klomifen. Prvi put po 2 vodeca folikula, svaki 20 mm vec 10. dan ciklusa.. drugi put isto tako. Ginekolog bio prezadovoljan kako sam reagirala na klomifen. Bas sam bila puna nade ali nazalost nije dosad nijednom upalilo. 🙄Sad cu raditi pauzu do 8.mjeseca i onda cu provjeriti prohodnost jajovoda.ako je to u redu onda mi preostaje samo umjetna oplodnja..Pozdrav luna🤗
Mi smo isto sve obavili osim prohodnosti jajovoda. Možda nam ljeto donese plusiće pa nećemo ni morati. 🙏Joj,nadam se da ce upaliti. Ja sam s klomifenom imala ovulaciju ali opet nista od trudnoce.😏 u 8.mjesecu idem provjeriti prohodnost. Koja ti je dijagnoza?
Moja dijagnoza je PCOS iliti sindrom policističnih jajnika. Sve ostalo je bilo u redu kad sam vadila nalaze. Pila sam već par puta Duphaston jer mi je znala M izostajati i po par mjeseci.
Mi smo isto sve obavili osim prohodnosti jajovoda. Možda nam ljeto donese plusiće pa nećemo ni morati. 🙏Joj,nadam se da ce upaliti. Ja sam s klomifenom imala ovulaciju ali opet nista od trudnoce.😏 u 8.mjesecu idem provjeriti prohodnost. Koja ti je dijagnoza?Moja dijagnoza je PCOS iliti sindrom policističnih jajnika. Sve ostalo je bilo u redu kad sam vadila nalaze. Pila sam već par puta Duphaston jer mi je znala M izostajati i po par mjeseci.
Ti bar znas sto je,a ja jos uvijek nemam tocnu dijagnozu.
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Ja sam nakon Klomifena 8.dc imala dvije velike folikule oba jajnika, dobila stopericu (injekciju) da izazove ovulaciju, gin bio bas optimistican i nista.
Sad sam preskocila Klomifen, na uzv 8.dc opet dvije velike folikule, opet injekcija, vitamini. Sad mi je sredina ciklusa pa cemo vidjeti. 🙏
Ako ne uspije sad, iduci ciklus cu opet popiti Klomifen.
Ajme miska svaka čast, i ja pušim, ali nisam još prestala. Rekla sam kad saznam da sam trudna-prestajem. 🙈
Tjedan dana danas da sam na dijeti, odrekla sam se svega slatkog i za sada se držim. 💪
Ovaj mj. nisam osjetila jajnike dok sam pila Klomifene, čekam sad petak i pregled.
Hvala! Ne pusim vec 6mj, ponosna sam na sebe 😊
E vidis, cigareta sam se odrekla ali cokolade nikad 😂 Volim jesti da je to cudo jedno. Otkad imam problema sa stitnjacom sva sam otekla u stomaku i debljam se. Samo jako, izdrzi sa dijetom 💪
Javi u petak sto je bilo kod gin. 🙏
Pozdrav cure, evo da napisem svoje iskustvo s Klomifenima. Dijagnoza PCOS, MM ok, 4 ciklusa s klomifenom, svaki put ovulacija dva ili tri folikula medutim bezuspjesno...
Ovaj mjesec inseminacija, uz stimulaciju klomifenom plus stoperica i evo danas popodne raden prvi test za trudnocu i pozitivan:))) 12 DPO
Zelim svima puno srece i nadam se da cete svi ostvariti zeljenu trudnocu sto prije :)))
Sortiraj odgovore
Najstariji