Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luna55

Broj poruka: 132

Prijavi adminu

Zzz25 cestitam ti, drago mi je zbog tebe. Meni klomifen nazalost nije pomogao zadnja dva ciklusa iako sam imala dva vodeca folikula😓

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

• zzz25

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Zao mi je Luna... samo ne gubi nadu i vjerujem iskreno da ce svaka zena koja zeli biti majka to i docekati :) 
    Ja sam uvijek mislila pozitivno i evo nakon dvije godine truda i docekala ...

• Luna55

Prijavi adminu

zzz25

Zao mi je Luna… samo ne gubi nadu i vjerujem iskreno da ce svaka zena koja zeli biti majka to i docekati :)
    Ja sam uvijek mislila pozitivno i evo nakon dvije godine truda i docekala …

Sigurno je prekrasan osjecaj🤗kakva ti je bila dijagnoza?

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

miska

Broj poruka: 424

Prijavi adminu

zzz25

Pozdrav cure, evo da napisem svoje iskustvo s Klomifenima. Dijagnoza PCOS, MM ok, 4 ciklusa s klomifenom, svaki put ovulacija dva ili tri folikula medutim bezuspjesno…
    Ovaj mjesec inseminacija, uz stimulaciju klomifenom plus stoperica i evo danas popodne raden prvi test za trudnocu i pozitivan:))) 12 DPO
    Zelim svima puno srece i nadam se da cete svi ostvariti zeljenu trudnocu sto prije :)))

Cestitam! 🎉

• zzz25

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Luna55

zzz25

Zao mi je Luna… samo ne gubi nadu i vjerujem iskreno da ce svaka zena koja zeli biti majka to i docekati :)
    Ja sam uvijek mislila pozitivno i evo nakon dvije godine truda i docekala …
    Sigurno je prekrasan osjecaj🤗kakva ti je bila dijagnoza?

Dijagnoza policisticni jajnici... 

• Marina86

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

zzz25

https://m.imgur.com/a/R5t674IEvo testa, jos je blijeda crta jer je raden 12 dpo ito popodne… vjerujem da ce ujutro linija biti jaca :)

Čestitam 🎊🎉🎈Lijepo je vidjeti pozitivan test 🤗
    Kako izgleda ta inseminacija, kod svog gin. ili u bolnici za humanu reprodukciju? Baš me zanima što mogu dalje ako mi sami Klomifeni ne pomognu..

👩37 👨42od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
    prirodna trudnoća 5.mj/23

janasanja

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Evo i moje iskustvo s Klomifenom. Pila sam 2 mj, moja dg je PCOS i taj mjesec kad sam bila na pregledu kod privat.ginekologa rekao je da nemam ovulaciju, a trebala sam imati taj dan te mi odmah dao Klomifene. Oba mjeseca sam super reagirala ali od trudnoće ništa.. Na kraju otišli na humanu, napravili spermiogram i M dobio dg Asthenozoospermia. Malo je ispalo bzvz što sam ih pila prije nego smo to provjerili, ali eto nitko nas nije uputio drugačije, a ja sam nekako mislila da je sigurno do mene (2god pokušavanja) i pristala na sve bez drugog mišljenja. Zaključak: ne treba uvijek vjerovati da ako plaćamo pregled da ćemo dobiti stručnije mišljenje :) Na humanoj se dr. ljutio što sam pila Klomifene samo tako..ali nije puno komentirao. 

Ja (32): PCOS, Hashimoto
    On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
    --> u obradi na humanoj...

• Luna55

Prijavi adminu

janasanja

Evo i moje iskustvo s Klomifenom. Pila sam 2 mj, moja dg je PCOS i taj mjesec kad sam bila na pregledu kod privat.ginekologa rekao je da nemam ovulaciju, a trebala sam imati taj dan te mi odmah dao Klomifene. Oba mjeseca sam super reagirala ali od trudnoće ništa.. Na kraju otišli na humanu, napravili spermiogram i M dobio dgAsthenozoospermia. Malo je ispalo bzvz što sam ih pila prije nego smo to provjerili, ali eto nitko nas nije uputio drugačije, a ja sam nekako mislila da je sigurno do mene (2god pokušavanja) i pristala na sve bez drugog mišljenja. Zaključak: ne treba uvijek vjerovati da ako plaćamo pregled da ćemo dobiti stručnije mišljenje :) Na humanoj se dr. ljutio što sam pila Klomifene samo tako..ali nije puno komentirao.

Jeste li provjerili prohodnost jajovoda??

janasanja

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Ne. Još me nisu na to uputili. Pretpostavljam da bi mogli na jesen. Dr na humanoj kaže da je normalno da žena nekad nema ovulaciju da ne treba na prvi mjesec bez ovulacije skakati i dati Klomifene. Zasad sam vadila spolne hormone, papa i bris. Prvo je sve ok drugo čekam iako pretpostavljam da će biti sve ok jer je prošle godine bilo :) nakon svih nalaza slijedi uputa dalje. 

Ja (32): PCOS, Hashimoto
    On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
    --> u obradi na humanoj...

• Luna55

Prijavi adminu

Ja sam isto odlucila pokusati 2 mjeseca sa klomifenima iako je ginekolog prvo htio da provjerimo prohodnost. I u 8. mjesecu idem na prohodnost, jer sa klomifenom nije upalilo iako sam dobro reagirala na njih..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.