I mi cemo probati sve nacine, uspjet ce nekako. 🙏
Meni danas stigla M. Inace imam bolne, bome ni ova nije nista bolja. 😩
Zvala kod gin, kaze sestra ne moze mi nista reci preko tel nego idem iduci tj na pregled. Ovaj mj necu piti Klomifen. Pit cu samo terapiju za stitnjace i vitamine kao i prije. Ne znam jel tako bolje ili ne, praviti pauzu, ali ne mogu sad nista. Ne zelim na svoju ruku piti Klomifen bez konzultacije s gin. Kad odem iduci tj ispitati cu ga sve detaljno jer mi nije bas sve objasnio prosli put.
Tako da cemo ovaj mj neoptereceno, laganini, popit koje pivo, malo rostiljat. Moram 29. rodjendan proslaviti 😉🎉🎂
Ma ne bi ni ja pila na svoju ruku Klomifen.
Ja pijem sad Duphaston da dobijem menstruaciju, iako je gin. rekao da bi možda dobila zbog djelovanja klomifena, ali da ne gubim vrijeme ipak mi dao Duphaston. Nakon toga opet Klomifen 5 dana pa folikulometrija.
Uspjela sam već dobiti termin za vađenje AMH, u utorak idem. I baš sam sretna jer ću imati nalaz kad budem išla sljedeći put na pregled.I mi slavimo, muž 39. 😊🎂🎉🎊🎈
Odmori se, uživajte u vikendu.
👩37 👨42od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
MarinaK ponekad se vratim na ovu temu jer sam i sama koristila klomifene prije prve T. Zelim ti dati nadu,identicno sam se osjecala kao ti 2016. Godine…isplakala suza a eto me danas kcer 3g i sin 4mj.. izmedju jedna iznenadna trudnoca kojs je zavrsila nazalost u 12.tj.
Drzim fige sviima😘
Ajme super😊 hvala ti!
Puno mi znači pozitivno iskustvo. Jel to znači da si prvu T ostvarila s Klomifenima?
Ma ne bi ni ja pila na svoju ruku Klomifen.
Ja pijem sad Duphaston da dobijem menstruaciju, iako je gin. rekao da bi možda dobila zbog djelovanja klomifena, ali da ne gubim vrijeme ipak mi dao Duphaston. Nakon toga opet Klomifen 5 dana pa folikulometrija.
Uspjela sam već dobiti termin za vađenje AMH, u utorak idem. I baš sam sretna jer ću imati nalaz kad budem išla sljedeći put na pregled.I mi slavimo, muž 39. 😊🎂🎉🎊🎈
Odmori se, uživajte u vikendu.
Sorry malo kasnim. Sretan rodjos muzu. 🎉 I bolje sto si dobila Duphaston, sigurnije je i ne gubis vrijeme.
Ja idem za par dana kod gin opet.
Sretno sa Klomifenom i folikulometrijom!
Javi kakvo je stanje. 😊
Miska, hvala! I tebi sve najbolje 😊
Evo ja izvadila danas AMH na Vuk Vrhovcu.. sad čekam nalaze, menstruaciju i onda dalje…
Uvijek sam imala osjećaj da menstr. dolazi prebrzo, a sad dani nikako proći 😂
Haha, hoce to tako. Kad ju cekas nikako da dodje, a kad ju ne cekas eto je. Javi kakvi su nalazi.
Ja sam danas bila kod gin. Nisam uzimala Klomifen, ali imam svejedno na oba jajnika folikule od 11mm vec 8dc. Kaze kod mene to sve ubrzano i bez Klomifena.
Ugl, opet dobila injekciju (stopericu) da mi izazove ovulaciju sutra, 2 dana keksa 😉, progesteron vaginalno 2 tj, vitamini.
I terapiju za stitnjacu mi je povecao. Tsh mi je 2,4. Inace je normalno do 4, ali za trudnocu kaze da je bolje da bude ispod 2. Pa moram vecu dozu lijeka piti.
Opet ja na rezimu sa lijekovima i samo malo kave. To mi najgore jer sam kavopija haha
Ajme super. Meni to kod tebe zvuči jako dobro. Jesi muža iskoristila maksimalno? 😂
Zašto manje kave, zbog štitnjače ili?Kod mene danas 1.dc, od 3.sam opet na Klomifenu 5 dana pa idem na pregled.
AMH nalaz ne valja, treba biti do 52, meni je 145. Iako odgovara mojoj dijagnozi PCOS pa sam to i očekivala. Rekao je gin. da ću sljedećih par ciklusa biti na Klomifenu pa ćemo vidjeti.
Jedva čekam sljedeću folikulometriju da vidim hoće li mi folikuli sad dovoljno porasti.
Od danas sam i na dijeti, jer imam viška, a i gin. je rekao da ne bi bilo loše 10 kg izgubiti zbog prirodnije ovulacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji