Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    14. Srpanj 2017. 10:18

mono1111

Semy Semyzg

Mono1111 vidjela sam da ides u Petrovu pa me zanima da li si i pretrage obavljala u petrovoj ili?ja sam jucer od doktora dobila popis pretraga za zbavit znam da krv moram vadit u petrovoj 3 a ostalo se zbavlja kod njih ili?tek sam im danas poslala d1 uputnicu,moram otic kod njih po ostalo pa da se znam pripremit na lunjanje ak ce trebat…sve mi je to novo pola onih skracenica ne kuzim😞

Ja sam obavljama nesto u Petrovoj, ali preko dnevne bolnice i na drugom odjelu tad. Mislim da neces moci obaviti to preko njih, ne znam….najbolje da pitas.
    Ali mi mozes napisati koje pretrage trebas obaviti pa cu ti reci gdje sto vadis…
    U Petrovoj 3 radis testove trombofilije, nesto mozes i napraviti u Petrovoj 13 znaci u njihovom labu, a nesto na Rebru.
    Cak ti i oni mogu dati s humane interne uputnice…kad ides na prvi pregled na humanu??

Sad sam im samo poslala d1 uputnicu i iduci tj idem da mi sprintaju uputnice...dali su mi za obavit  KKS,CRP,URIN SED,MALI KOAGULOGRAM,AST ALT,GGT,LDH,UREA,KREATININ,GUK NATASTE,OGTT.. KOMPLETNE CERVIKALNE BRISEVE,URINOKULTURU ATB. BROJ KLICA... TESTOVI TROMBOFILIJE FV,FII,AT III,MTHFR;PAI,PROTEIN S PROTEIN C...TSH,FT4,ft3, ginekoloski pregled UZV 8dc i papu...phd nalaz je bio upala plodnih ovoja nadena mi je e.coli pa mi je receno da je ona krivac i decko i ja smo popili antibiotik i on uskoro ide ponavljati bris 

• Semyzg31
    14. Srpanj 2017. 10:22

Semy Semyzg

mono1111

Semy Semyzg

Mono1111 vidjela sam da ides u Petrovu pa me zanima da li si i pretrage obavljala u petrovoj ili?ja sam jucer od doktora dobila popis pretraga za zbavit znam da krv moram vadit u petrovoj 3 a ostalo se zbavlja kod njih ili?tek sam im danas poslala d1 uputnicu,moram otic kod njih po ostalo pa da se znam pripremit na lunjanje ak ce trebat…sve mi je to novo pola onih skracenica ne kuzim😞

Ja sam obavljama nesto u Petrovoj, ali preko dnevne bolnice i na drugom odjelu tad. Mislim da neces moci obaviti to preko njih, ne znam….najbolje da pitas.
    Ali mi mozes napisati koje pretrage trebas obaviti pa cu ti reci gdje sto vadis…
    U Petrovoj 3 radis testove trombofilije, nesto mozes i napraviti u Petrovoj 13 znaci u njihovom labu, a nesto na Rebru.
    Cak ti i oni mogu dati s humane interne uputnice…kad ides na prvi pregled na humanu??

Sad sam im samo poslala d1 uputnicu i iduci tj idem da mi sprintaju uputnice…dali su mi za obavit KKS,CRP,URIN SED,MALI KOAGULOGRAM,AST ALT,GGT,LDH,UREA,KREATININ,GUK NATASTE,OGTT.. KOMPLETNE CERVIKALNE BRISEVE,URINOKULTURU ATB. BROJ KLICA… TESTOVI TROMBOFILIJE FV,FII,AT III,MTHFR;PAI,PROTEIN S PROTEIN C…TSH,FT4,ft3, ginekoloski pregled UZV 8dc i papu…phd nalaz je bio upala plodnih ovoja nadena mi je e.coli pa mi je receno da je ona krivac i decko i ja smo popili antibiotik i on uskoro ide ponavljati bris

Ako se neki pregledi obavljaju na humanoj ne zelim ni blizu doktorice Lane zaboravila sam joj prezime jer pregled nakon kiretaze necu joj nikad zaboravit moze bit strucnjak koliki god hoce 😞😞

mono1111
    14. Srpanj 2017. 11:15

Semy,
    Humana reprodukcija ce ti isprintati uputnice?? Tj dati ti interne uputnice za ono sto mozes obaviti kod njih i na Rebru ili kod socijalnog ginekologa??
    Kks i urin i uk mislim da mozes u svom labu vaditi gdje jnace vadis krv.
    Testove trombofilije i protein C u Petrovoj 3
    Protein S u Vinogradskoj ili Rebru, moras nazvati i pitati da li ima reagensa
    Hormoni stitnjace - tsh, ft4 i to mozes u Vinogradskoj ili Rebro..tj.bilo koja bolnica
    Briseve kod svog socijalnog i papu
    E sad...sto se tice ovih pretraga, jedino valjda u Petrovoj mozes izvaditi kks i uk i to, ostalo sve moras drugdje.
    Obavezno izvadi, a tu ti ne pise i antifosfolipidna antitijela, isto je vezano za trombofiliju !
    Lana Skrgatic se zove.! Sto je bilo na tom pregledu??

• Semyzg31
    14. Srpanj 2017. 11:27

mono1111

Semy,
    Humana reprodukcija ce ti isprintati uputnice?? Tj dati ti interne uputnice za ono sto mozes obaviti kod njih i na Rebru ili kod socijalnog ginekologa??
    Hormoni stitnjace - tsh, ft4 i to mozes u Vinogradskoj ili Rebro..tj.bilo koja bolnica
    E sad…sto se tice ovih pretraga, jedino valjda u Petrovoj mozes izvaditi kks i uk i to, ostalo sve moras drugdje.
    Obavezno izvadi, a tu ti ne pise i antifosfolipidna antitijela, isto je vezano za trombofiliju !

Sve uputnice mi daje ona dolje plava zenska u trudnickoj ambulanti jer me je Lana nakon kiretaze dolje poslala na pregled kod dr.Blajica i cekala sam ga tri tj jer je bio na god.bila je zivcana na tom pregledu svadala se sa kolegom zbog dezurstva za tjelovo i toliko me grubo ispregledala i ustipnula s instrumentom da sam se rasplakala i sestra je komentirala da ne kuzi zasto me salje u trudnicku na pregled kad je mogla i kod njih ali dobro sta je tu je ovaj mi je bar dao da sve obavim iako je prvi spontani cula sam da ove pretrage daju tek nakon drugog nazalost...hvala ti puno na odgovoru 😘 jel kod tebe ima sta novog citala sam da jos cekas nakon onog postupka od srca ti zelim da konacno sve bude dobro i da uspijes😘😘

• Semyzg31
    14. Srpanj 2017. 11:28

Semy Semyzg

mono1111

Semy,
    E sad…sto se tice ovih pretraga, jedino valjda u Petrovoj mozes izvaditi kks i uk i to, ostalo sve moras drugdje.

Sve uputnice mi daje ona dolje plava zenska u trudnickoj ambulanti jer me je Lana nakon kiretaze dolje poslala na pregled kod dr.Blajica i cekala sam ga tri tj jer je bio na god.bila je zivcana na tom pregledu svadala se sa kolegom zbog dezurstva za tjelovo i toliko me grubo ispregledala i ustipnula s instrumentom da sam se rasplakala i sestra je komentirala da ne kuzi zasto me salje u trudnicku na pregled kad je mogla i kod njih ali dobro sta je tu je ovaj mi je bar dao da sve obavim iako je prvi spontani cula sam da ove pretrage daju tek nakon drugog nazalost…hvala ti puno na odgovoru 😘 jel kod tebe ima sta novog citala sam da jos cekas nakon onog postupka od srca ti zelim da konacno sve bude dobro i da uspijes😘😘

Napisali su i antitjela to sam ti zaboravila napisat

mono1111
    14. Srpanj 2017. 13:35

Znaci s humane reprodukcije te Lana poslala dole u trudnocku???ne kuzim zasto, no dobro!
    Super da ti je Blajic napisao sve ove pretrage ! Da, inace salju tek nakon 2 spontanog u Petrovoj, u drugim bolnicama tek nakon 3 cak ! Uzas !
    Ja imam smrzlice, i cekam transfer, kad ce mi endometrij biti ok da mi mogu vratiti embrije !
    Hvalaaa ! I tebi sretnooo !
    Javljaj kad stignu nalazi !!

• Semyzg31
    14. Srpanj 2017. 14:19

mono1111

Znaci s humane reprodukcije te Lana poslala dole u trudnocku???ne kuzim zasto, no dobro!
    Super da ti je Blajic napisao sve ove pretrage ! Da, inace salju tek nakon 2 spontanog u Petrovoj, u drugim bolnicama tek nakon 3 cak ! Uzas !
    Ja imam smrzlice, i cekam transfer, kad ce mi endometrij biti ok da mi mogu vratiti embrije !
    Hvalaaa ! I tebi sretnooo !
    Javljaj kad stignu nalazi !!

A sta cu valjda joj bio los dan al bar sam njemu pala u ruke pa mi je to sve dao...hocu naravno i ti svoje drzim palceve na najjace

• Suzana0503
    24. Kolovoz 2017. 22:50

Cure, proslo mi je vise od 6 tjedana od kiretaze, a mengu nisam dobila. Nakon koliko je vama dosla?
    Kazu da se treba dobit 4-6 tjedana nakon kiretaze...
    Imala sam kasni spontani pa mozda zbog toga?

• Semyzg31
    25. Kolovoz 2017. 00:45

Ja sam ju dobila 29 dan nakon kiretaze,rekli su mi da do 40og dana bi trebala stic a spontani sam imala 15+2.Nemoj se brinuti doci ce,jesi obavila pregled nakon kiretaze?koliko si bila trudna?

• Suzana0503
    25. Kolovoz 2017. 11:26

Semy Semyzg

Ja sam ju dobila 29 dan nakon kiretaze,rekli su mi da do 40og dana bi trebala stic a spontani sam imala 15+2.Nemoj se brinuti doci ce,jesi obavila pregled nakon kiretaze?koliko si bila trudna?

18+3 sam bila trudna. Obavila sam pregled nakon kiretaze. U brisevima mi je naden enterokok.
    Ne znam, pričekat cu jos malo pa ici opet. Ionako moram na druge pretrage. Mozda i zbog velikog stresa mi ne dolazi, stvarno jedna velika trauma za mene...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.