Puno hvala na podrskama. Bilo je brzo gotovo i nijr bolio. Omamili su me necim i dr.mi je dao lokalnu tako da se ja niceg ne sjecam
Strasno mi je zao sto si to morala proc😞😞
Djevojke 13.6.sam imala spontani i kiretazu pod anestezijom krvarila sam 7 dana nakon toga s tim da je variralo od crvenog prema smedem odlezala sam i mirovala uz minimalne kretnje po stanu jucer do navecer nije niceg bilo da bi mi.mavecer pocelo smedi iscjedak danas mir i maloprije prvo bude malo obilniji smedi da bi sad opet bio krvavo nije doduse prejako ali sam se prepala jer vise nista ne znam 😞 oprostite na opsirnom i detaljnom opisu ali dali je netko imao iskustvva s tim?bolove i temp nemam
Puno hvala na podrskama. Bilo je brzo gotovo i nijr bolio. Omamili su me necim i dr.mi je dao lokalnu tako da se ja niceg ne sjecam
Baš mi je drago da je sve proslo ok. Drago mi je da ipak na kraju nisi uzimala opću. Đrži se!
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Djevojke 13.6.sam imala spontani i kiretazu pod anestezijom krvarila sam 7 dana nakon toga s tim da je variralo od crvenog prema smedem odlezala sam i mirovala uz minimalne kretnje po stanu jucer do navecer nije niceg bilo da bi mi.mavecer pocelo smedi iscjedak danas mir i maloprije prvo bude malo obilniji smedi da bi sad opet bio krvavo nije doduse prejako ali sam se prepala jer vise nista ne znam 😞 oprostite na opsirnom i detaljnom opisu ali dali je netko imao iskustvva s tim?bolove i temp nemam
Meni je bilo slično prva 2 dana ko jača menga. Poslije sve slabije pa na kraju roskasto. Poslije toga iscjedak zuti pa smeđi pa opet krv i tako... sve je to ok i normalno. Bitno da nisu jaka krvarenja koja dugo traju.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Svakako odi na uzv onih dva tjedna poslije kiretaze jer moguce da je ostao neki komadic koji ce izaci s M.
Isto tako ne mora ni to biti, nego jednostavno znaju biti normalna takva krvarenja.
Ali svakako uzv napravi !
Pitanje za curke koje su imale kiretažu. Kolimo vam je dugo trajala prva menstruacija nakon kiretaže? Meni već 10 dana traje a inače mi traje 4-5 dana. Prvih 5 dana normalno krvarenje ko inače a zadnjih 5 dana skroz svijetla krv i tek toliko.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pitanje za curke koje su imale kiretažu. Kolimo vam je dugo trajala prva menstruacija nakon kiretaže? Meni već 10 dana traje a inače mi traje 4-5 dana. Prvih 5 dana normalno krvarenje ko inače a zadnjih 5 dana skroz svijetla krv i tek toliko.
Normalno kao i inace, najvise 6 dana cca.
Mono1111 vidjela sam da ides u Petrovu pa me zanima da li si i pretrage obavljala u petrovoj ili?ja sam jucer od doktora dobila popis pretraga za zbavit znam da krv moram vadit u petrovoj 3 a ostalo se zbavlja kod njih ili?tek sam im danas poslala d1 uputnicu,moram otic kod njih po ostalo pa da se znam pripremit na lunjanje ak ce trebat...sve mi je to novo pola onih skracenica ne kuzim😞
Mono1111 vidjela sam da ides u Petrovu pa me zanima da li si i pretrage obavljala u petrovoj ili?ja sam jucer od doktora dobila popis pretraga za zbavit znam da krv moram vadit u petrovoj 3 a ostalo se zbavlja kod njih ili?tek sam im danas poslala d1 uputnicu,moram otic kod njih po ostalo pa da se znam pripremit na lunjanje ak ce trebat…sve mi je to novo pola onih skracenica ne kuzim😞
Ja sam obavljama nesto u Petrovoj, ali preko dnevne bolnice i na drugom odjelu tad. Mislim da neces moci obaviti to preko njih, ne znam....najbolje da pitas.
Ali mi mozes napisati koje pretrage trebas obaviti pa cu ti reci gdje sto vadis...
U Petrovoj 3 radis testove trombofilije, nesto mozes i napraviti u Petrovoj 13 znaci u njihovom labu, a nesto na Rebru.
Cak ti i oni mogu dati s humane interne uputnice...kad ides na prvi pregled na humanu??
Sortiraj odgovore
Najstariji