Ja sam to radila, dao mi je ginekolog uputnicu i na transfuziologiju. odmah na red došla, vade ti krv, i za par dana nalazi!
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Ja sam to radila, dao mi je ginekolog uputnicu i na transfuziologiju. odmah na red došla, vade ti krv, i za par dana nalazi!
jel se to može u bilo kojem labosu? meni je rekao dati uputnicu kad dođem na pregled iza menge
pa vjerujem da - da ...
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Ne moze se u bilo kojem labosu,.iskljucivo u Petrovoj 3 na transfuziji.
Bez narucivanja, cak mislim do 11 vade krv, provjeri.
I po nalaze dolazis za par dana.
Mislim da bi jos vezano za tu trombofiliju trebala izvaditi i antifosfolipidna antitijela, to se vadi na Rebru.
drage moje, vidim da ste ovdje sve pune lijepih rijeci i da ste pune podrske, ovo nam je bila prva trudnoca, koju smo zeljeli, voljeli, ocekivali i radovali se svakim danom kako se odmicala, prvi ultrazvuk s 6 tj vidim po ginekologinji da nesto ne valja, ali ne komentira nista, sljedeci za tjedan dana govori nema otkucaj, nakon toga za 2 tjedna, kaze vidjet cemo, dolazimo, puni snage, govori nam, zao nam je nema ploda, prazno je, direkt u kliniku (nalazimo se u Austriji), dolazi neki veliki doktor, trazi na ultrazvuku i ne nalazi nista, narucena sam na kiretazu u uto, kazu traje 5 min, nakon toga sam jos 4-5h u bolnici i mogu kuci, zao nam je, boli nas, ali idemo dalje, nadamo se najboljem u sljedecoj trudnoci..zao mi je sto se to moralo dogoditi, ali bar ovdje vidim da nismo sami, i da se to nije samo meni dogodilo, i u vama nalazim utjehu i snagu za novi dan, hvala vam iz svega srca moje dame...
Draga moja, jako mi je žao što moraš ovo prolaziti. Nemoj odustajati doći će i Vaša sreća još bolja i još veća , budi samo hrabra i jaka
Little star,
Kazu da je najcesce tako rano neka.genetska greska s plodom, pa organizam to spontano odbaci.
Naravno, ne znaci da ce se ponoviti.
Puno zena imaju jedan spontani prije normalne zdrave T.
Sretnooooo
Draga Little star, baš mi je žao. Takve stvari se često događaju. Želim ti brz oporavak i uspješnu sljedeću trudnoću. Ja sam nažalost zbog slične situacije upravo danas bila na kiretaži u 11. tjednu i prošlo je sve ok. Drži se! :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji