Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VelikoSretnoDijete
    24. Svibanj 2017. 08:46

Ja sam to radila, dao mi je ginekolog uputnicu i na transfuziologiju. odmah na red došla, vade ti krv, i za par dana nalazi!

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

wanttobemom
    24. Svibanj 2017. 10:39

VelikoSretnoDijete

Ja sam to radila, dao mi je ginekolog uputnicu i na transfuziologiju. odmah na red došla, vade ti krv, i za par dana nalazi!

jel se to može u bilo kojem labosu? meni je rekao dati uputnicu kad dođem na pregled iza menge 

VelikoSretnoDijete
    24. Svibanj 2017. 11:51

pa vjerujem da - da ...

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

mono1111
    24. Svibanj 2017. 14:03

Ne moze se u bilo kojem labosu,.iskljucivo u Petrovoj 3 na transfuziji.
    Bez narucivanja, cak mislim do 11 vade krv, provjeri.
    I po nalaze dolazis za par dana.
    Mislim da bi jos vezano za tu trombofiliju trebala izvaditi i antifosfolipidna antitijela, to se vadi na Rebru.

wanttobemom
    25. Svibanj 2017. 07:05

Hvala ti draga :) 

little_star
    07. Lipanj 2017. 15:28

drage moje, vidim da ste ovdje sve pune lijepih rijeci i da ste pune podrske, ovo nam je bila prva trudnoca, koju smo zeljeli, voljeli, ocekivali i radovali se svakim danom kako se odmicala, prvi ultrazvuk s 6 tj vidim po ginekologinji da nesto ne valja, ali ne komentira nista, sljedeci za tjedan dana govori nema otkucaj, nakon toga za 2 tjedna, kaze vidjet cemo, dolazimo, puni snage, govori nam, zao nam je nema ploda, prazno je, direkt u kliniku (nalazimo se u Austriji), dolazi neki veliki doktor, trazi na ultrazvuku i ne nalazi nista, narucena sam na kiretazu u uto, kazu traje 5 min, nakon toga sam jos 4-5h u bolnici i mogu kuci, zao nam je, boli nas, ali idemo dalje, nadamo se najboljem u sljedecoj trudnoci..zao mi je sto se to moralo dogoditi, ali bar ovdje vidim da nismo sami, i da se to nije samo meni dogodilo, i u vama nalazim utjehu i snagu za novi dan, hvala vam iz svega srca moje dame...

wanttobemom
    08. Lipanj 2017. 12:30

Draga moja, jako mi je žao što moraš ovo prolaziti. Nemoj odustajati  doći će i Vaša sreća još bolja i još veća , budi samo hrabra i jaka

mono1111
    09. Lipanj 2017. 10:14

Little star,
    Kazu da je najcesce tako rano neka.genetska greska s plodom, pa organizam to spontano odbaci.
    Naravno, ne znaci da ce se ponoviti.
    Puno zena imaju jedan spontani prije normalne zdrave T.
    Sretnooooo 

Tinchyca
    09. Lipanj 2017. 20:16

Draga Little star, baš mi je žao. Takve stvari se često događaju. Želim ti brz oporavak i uspješnu sljedeću trudnoću. Ja sam nažalost zbog slične situacije upravo danas bila na kiretaži u 11. tjednu i prošlo je sve ok. Drži se! :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

wanttobemom
    12. Lipanj 2017. 09:52

ajoj draga, baš mi je žao :( jel ti to prva trudnoća bila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.