Kiretaža

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2017. 11:30

Bila sam u bolnici na pregledu. Rekli su da dodem u utorak jer bi po njima bili blizanci pa da im pruze jos jednu sansu da srca krenu kucati. Takoder imam i zabacenu maternicu.

Svaka ta njihova sansa i odgadanje meni slomi jos jedan komad srca

mono1111
    17. Lipanj 2017. 11:42

Ona80

Bila sam u bolnici na pregledu. Rekli su da dodem u utorak jer bi po njima bili blizanci pa da im pruze jos jednu sansu da srca krenu kucati. Takoder imam i zabacenu maternicu.

Svaka ta njihova sansa i odgadanje meni slomi jos jedan komad srca

Koji si tjedan T??
    Sto se i kad vidjelo??
    Znaci vidjeli su dva GV??

17. Lipanj 2017. 14:40

Sad sam vec 8+6. Jucer su vidjeli dvije zumancane vrecice i odjek, ali bez otkucaja srca.

Maloprije su me uhvatili kao menstrualni grcevi i pojavio se lagani  krvavi trag na wc papiru i stalo i sad vise niti krvi niti grceva.

mono1111
    17. Lipanj 2017. 15:03

Ona80

Sad sam vec 8+6. Jucer su vidjeli dvije zumancane vrecice i odjek, ali bez otkucaja srca.

Maloprije su me uhvatili kao menstrualni grcevi i pojavio se lagani krvavi trag na wc papiru i stalo i sad vise niti krvi niti grceva.

Stvarno ne znam.
    Za koju velicinu odgovara GV i embrioni odjek??
    Vec su se trebali vidjeti otkucaji ali stvarno postoje izuzeci, nismo svi isti i sigurno je bilo ovakvih slicnih slucajeva.
    A jesi vadila betu??

17. Lipanj 2017. 16:04

Uopce nisu napisali za koju velicinu odgovaraju. Moj ginekolog smatra da trebam na kiretazu, ali kao nije hitno jer je to mala trudnoca, ovaj u bolnici isto, ali kao da pricekamo jos do utorka jer je zeljena trudnoca pa da im damo sansu i onda idem na kiretazu. Betu sam vadila u petak i to ce isto pogledati u utorak. 
    Po meni je kiretaza sigurna

mono1111
    17. Lipanj 2017. 18:27

Ona80

Uopce nisu napisali za koju velicinu odgovaraju. Moj ginekolog smatra da trebam na kiretazu, ali kao nije hitno jer je to mala trudnoca, ovaj u bolnici isto, ali kao da pricekamo jos do utorka jer je zeljena trudnoca pa da im damo sansu i onda idem na kiretazu. Betu sam vadila u petak i to ce isto pogledati u utorak.
    Po meni je kiretaza sigurna

Kolika ti je beta?

17. Lipanj 2017. 22:26

Nalaze cu dobiti u utorak kod doktora

wanttobemom
    19. Lipanj 2017. 13:08

Ona80

Nalaze cu dobiti u utorak kod doktora

Draga, žao mi je što moraš sve to prolaziti, držim ti fige i molim se za tebe da bude sve u redu i da se trudnoća školski nastavi. Javi nam svakako kako je prošao pregled. Drži se , samo hrabro  što god bude i mi i vjerujem svi tvoji su max uz tebe.

Tinchyca
    20. Lipanj 2017. 10:02

Ona držim fige da srčeka prokucaju! S obzirom da su blizanci moze biti da treba malo dulje da se razviju. Nemaš sto izgubiti ako pričekaš. A nažalost znam kako je grozan osjećaj kad znaš da nešto nije u redu ali i dalje čekaš i prolaziš kroz trudnoću... ja sam tako čekala od 7 do 11 tjedna znajući da nije uredna trudnoća. Puno sreće ti želim. Javi obavezno :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

20. Lipanj 2017. 16:34

Puno hvala na podrskama. Bilo je brzo gotovo i nijr bolio. Omamili su me necim i dr.mi je dao lokalnu tako da se ja niceg ne sjecam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.