Ne znam eto kako drukčije objasniti jer ostala sam trudna sa 69 kg.. A sada sam na 79. Mislim sto se mene tice stvarno voća u danu sam puno pojela oko 2kg sigurno Al različitog od nektarina breskvi dinja.. Stvarno sve raznovrsno i jela po 3 obroka na dan ali kad bi tako između obroka osjetila glad jela sam voće. Ali u 2 mjeseca dobiti 8 kg je jako puno znam i sama. Mislim bebačov trbuh kaze da je malo veći od standardnih mjera a isto tako i kilažom prelazi ima 720 g a trebao bi 500 iako sto citam po forumu to je samo znak da ce biti malko veća beba :)
Bok svima buducim mamicama.. ;)
Pitanje… nije da se zalim..ali jel normalno da sam stala sa dobivanjem na kilazi u zadnjem tromjesecju??
31+6 sam i imam jedva 60 kg..tocnije 59.6 kg ..
Zadnja 3 pregleda se pripremam da cu proci 60 kad ono nista… 🤔
Jel li jos kojoj tako?
Isto mi je, samo ja 50 ne prelazim, a 31 tjedan, svi kazu da se najvise sada dobiva po tjednima pa cemo vidjeti, mada doktor kaze bebica ok i dosta krupna, vjerojatno sve ide na nju :)
E..a kad vec komentiras..koliko ti je teska bebica?
Moj je imao 1546g😍 na zadnjem uzv kad sam bila tocno 30. tjedan..
Bas sam pogledala zadnju slikicu ne mogu vherovati da nisam prije uocila kilazu, u 30.tjednu je bio 1500, na ovoj sada kontroli mi nije receno zbog sve zbrke oko trudnickog diabetisa na koji sumnjaju, cak sam i ctg radila koji je pokazivao trudove vecinom 20, jednom je islo i do 40, a buduci da smo tu negdje sto se trudnoce tice pa da upitam jesu vamaa radili ikako ctg, buduci da mi je ovo prva trudnoca sve me zabrine, hvala :)
Bok svima buducim mamicama.. ;)
Pitanje… nije da se zalim..ali jel normalno da sam stala sa dobivanjem na kilazi u zadnjem tromjesecju??
31+6 sam i imam jedva 60 kg..tocnije 59.6 kg ..
Zadnja 3 pregleda se pripremam da cu proci 60 kad ono nista… 🤔
Jel li jos kojoj tako?
Isto mi je, samo ja 50 ne prelazim, a 31 tjedan, svi kazu da se najvise sada dobiva po tjednima pa cemo vidjeti, mada doktor kaze bebica ok i dosta krupna, vjerojatno sve ide na nju :)
E..a kad vec komentiras..koliko ti je teska bebica?
Moj je imao 1546g😍 na zadnjem uzv kad sam bila tocno 30. tjedan..
Bas sam pogledala zadnju slikicu ne mogu vherovati da nisam prije uocila kilazu, u 30.tjednu je bio 1500, na ovoj sada kontroli mi nije receno zbog sve zbrke oko trudnickog diabetisa na koji sumnjaju, cak sam i ctg radila koji je pokazivao trudove vecinom 20, jednom je islo i do 40, a buduci da smo tu negdje sto se trudnoce tice pa da upitam jesu vamaa radili ikako ctg, buduci da mi je ovo prva trudnoca sve me zabrine, hvala :)
Zasto ti sumnjaju na secer sad? Jesi isla ono u ranijim tjednima na tu pretragu.. ?
Sad se ja pitam zasto je meni moj dao uputnicu za vadjenje krvi odjednom ..😮 mislim..rekao je da je sve ok ..pa sam zakljucila da je to regularno nesto.. a za ctg sam ga pitala i to mi je rekao da cu ici u kasnijim tjednima..kao ne jos.. pa ti ne znam nista u vezi toga.. ali nadam se da ti bude sve dobro ..

url=https://lilypie.com]
Pa koliko voća pojedete? Ja imam gestacijski i otkad sam na toj dijeti (zadnjih mjesec dana) nisam dobila ni jednu kilu. Sad sam 28 tjedana i ukupno sam na +3kg.
Pa maksimalno kilu. S tim da banane i lubenice ne jer imaju veliki glikemijski indeks. Papam sezonski kako dolazi... sad su na redu breskve i nektarine.
Evo moji su rezultati bili danas i nemam problema sa šećerom :) znači da je samo hrana bila u pitanju😂😂 bit ce red onda paziti kako se papa 😁😁
Mi smo 24tt + 10kg, puno se krecem, ali volim bas slatko. Šecer je oke, s tim da sam bila bas mršavica pa mi sad svaka kila godi ☺️
Bubi 92 ja sam u slicnoj situaciji stsrtala sa 68 pa polako do 20 tjedna vec na 73 a sad danas gledaam odjednom skoro 75 ...moram hitno nesto promijeniti jer ni meni ne gine deset kg do 25 tjedna ovako...a nemam secer, krecem se i mislila sam,ocito krivo,da jedem "normalno"

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji