Ja sam startala sa 62 kila na 171 cm visine...sad sam 17tt i + 3kg...ja sam zadovoljna za sada :)
Danas , na 29+2, sam na +8 kg...imam" opasnog ginića " koji je rekao da plafon smijem do +12 kg, pa se mrvu mučim, ali ok...
bok..evo ja sam na granici između 28 i 29 tt i imam +10kg...samo sto mi svi pa i ginekologinja govore da se nevidi..al zatoje drob narasto preko noći...osjećaj kao da nosim trojke hhehe
chaco
Ja sam 24+4 i imam +9... zdravo jedem i super se osjecam, ne izgledam debelo i bas me briga sta ce mi ko reci :) ja cu ih skidati poslije a ne doktorica
Peppe
33+2 = +5
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam u 19 tt i do sada sam nakupila 7kg. -.-' Sa mojih idealnih 65kg sam došla na 72kg. Inače nisam sklona debljanju, ako se i dogodi skinem u par tjedana. Čini mi se da sve ide u stomak i guzu. Doktorica me već grdila kada sam bila na kontroli prije 3 tjedna. Idući tjedan idem ponovo. Ispada da u 4 tjedna dobijem po 2-2,5kg. Sad me već strah što će biti do kraja trudnoće. :D
170 cm/ startala s 52.5
sad sam tocno 14tt. /51 kg
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
U prvoj trudnoći dobila sam 25 kg, većina je otišla nakon poroda. Jela sam raznovrsno i količinski puno. Kada sam saznala da sam trudna ostavila sam cigarete, pa je vjerojatno, i kriza bila razlog mojoj neumjerenoj prehrani.
Nakon tri godine ponovno sam trudna i pazim na količinu i raznovrsnost prehrane. U 20. tjednu dobila sam 2.5kg.
Smatram da svatko zna najboljeza sebe, ali se nemojte uzrujavari zbog kilograma, jer većina sama ode, a najvažnije je da je bebica zdrava i da se dobro osjećate...
Pusa i sretno svimaa
Sortiraj odgovore
Najstariji