Ja startala sa 62, sad sam na 66,5
znaci 24+1 , 4,5kg +
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
ja sam u prvoj trudnoci dobila 17 kg. startala s 50, zavrsila s 67.
pripisujem to strogom mirovanju i serklazi.
sad sam na 52,5, pa cemo vidjeti. : D
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Cure moje ja sam tako tuzna ja sam 28+3/7 i imam +15kg.
Upozorila me na zadnjem pregledu ginekologica da je to puno (prije 4tjedna +11 kg sam imala) i rekla da pazim sto jedem..ne jedem vise toliko ouno tj nezdravo sam.trpala u sebe pogotovo slatko ali sene krecem bas..bas su mi noge pocele oticati i bole me leda tesko se ustanem,sigurno zbog kg
.plsssss neki savjet !!!! Dok rodim nebum se mogla.pomaknut 😢😢
zizibee-Ja trebam uskoro rodit i na +19 kg sam. Moj savjet je da se ne opterećuješ kilama. To je stvarno individualno. Ja uopće nisam trpala u sebe nego sam jela najnormalnije, čak i manje slatkog i grickalica nego prije jer mi nije pasalo, a kile su se svejedno nakupile. Leđa te mogu, a i ne moraju boljeti zbog kila, svatko od nas trudnoću doživljava drugačije. Ako se brineš da se nećeš moći pomaknuti do kraja, jednostavno se malo više kreći, izbaci slatko i grickalice i to je to što možeš, Ne izbjegavaj obroke, jedi umjereno i to je to. Ne opterećuj se, i kad ti kažu da si dobila puno, nasmij se, reci "znam". Kako došlo, tako će i otići. Sretno ;)
34 , +15 kg... Skoro sam na guzicu pala, i rekli mi da sam se opustila pa jedem za dvoje a da stvar bude gora ja jedem baš malo i nikako za dvoje.
Ali ok, ostala trudna s 47,5 ... Nadam se da bu bolje
Ja sam ostala trudna s 50 , visoka sam 165 znaci bila sam poprilicno mrsava i dobila sam 5 kila sto mislim da je dosta hehe jer sam u 17tjednu, ali taman sam dobila u guzi malo noge, grudi i trbuh je naravno tu, a na pocetku trudnoce odma sam dobila 2 kile bila sam bas nenormalno gladna .... Vidit cu kako ce se dalje odvijat hehe
Mislim da je najbitnije da je dijete ok... Ja sam na + 15 i nije mi jasno kak jer nije da jedem puno. Krećem se koliko mogu jer mi je teško, nije da samo ležim... Ne znam...samo da me gin ne špota :)
Sortiraj odgovore
Najstariji