24tj. +2
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ja sad ulazim u 6 mjesec(23+6 ) i jucer sam bas bila kod ginekologinje....ona me je utješila tim sto mi je rekla da sam malada i pošto se znamo osobno za da sam u formi uvijek..isa san uvjek u trenizima.u prva 4 meseca dobila sam 3 kg i jucermio je vaga pokazala nesto sto mi nije jasno od 19tt do sad sam dobila nekih 5-6kg ...to je mjesec dana :O
medjutim...ja imam oduvik istu prehranu..ne jedem kruh. jedem .puno voća i povrća..ribe..pijem prirodne sokove .....izbjegavam slatko...,brzu hranu...
i uvik sam u pokretu..i sad mi nije jasno odakle tih 5-6 kila u mjesec dana.
i mene inače ne zamamra to sa kilama..jer sve je uredu dok je bebe u redu...ali jučer sam se zbog medicinske sestre zamislila....koliko cu jajos kila dobit? i kako cu ja to sve posli skinut?
a svi koji me vidu mi govore da se nisan puno udebljala..iako imam poveci drob...grudi roduplo vece od samog početka trudnoće..i malo ali doslovno malo...su mi bedre i guza većane
chaco
Bok cure.
Meni je ovo prva trudnoca i trenutno sam trudna 12+3...zatrudnila sam s poprilicno viska kg( 93 kg na 175 cm) i sada sam na kontroli u 11,tjednu imala 92 kg, dakle 1 kg manje...nisam povracala ni imala mucnine nego bas strogo pazim kaj jedem i po mojoj procjeni jedem dosta manje...izbacila sam iz prehrane kruh, krumpir, tjesteninu, rizu, slatko i sve ostalo sto inace deblja...dakle jedem pretezno meso, voce i povrce...
danas ujutro sam se vagala i vidim da imam 93,5 kg sto me poprilicno zacudilo jer doista pazim sto i koliko jedem...ok, 3 mjeseca sam trudna i dobila sam po tome od pocetka samo 0,5kg ali me iznenadilo kako odjednom 1,5 kg u plusu??
22tj + 3dana : +2kg
Prva zdrava trudnoća. Zatrudnila sa 68kg na 177cm, izgubila -2kg u prvom trimestru sto me dovelo do 66kg. Kad su prestale mucnine u drugom trimestru sam dobila +4kg i sad sam na 70kg tj. +2kg.
Sortiraj odgovore
Najstariji