E i to mi je fascinantno...Uvijek sam bila mršavica i nikad nisam bila sklona debljanju...takva mi je i mama. Kad sam zatrudnila svi su čekali kao da vide kakva ću biti...i ta pitanja jesi velika kad me pitaju na telefon. E, svaka žena je drugačija. Jedne paze šta jedu i trude se kontrolirati i dobiju 20 kg, ja sam jela normalno dobila 10 kg. E ubi me sad...drago mi je da je tako ali ne razmišljam previše o tome. Mislim da im je kazna bila kad sam se nakon 7 dana vratila na staro....ali onda su vjerojatno pričale da sam anoreksična ha ha ha bez obzira što sam jedina dojila...i mogla valjda još usput i njihovu podojit ha ha ha
Slijedeći put kad mi netko nešto kometira reći ću da se furam na Nikolinu Pišek koja je dobila valjda 3 kg cijelu trudnoću ha ha ha
Slijedeći put kad mi netko nešto kometira reći ću da se furam na Nikolinu Pišek koja je dobila valjda 3 kg cijelu trudnoću ha ha ha
Ja sam dobila 2 kg... Sad sam u 28. tjednu i već sam mislila da sam luda i da je to premalo, ali sad vidim čitajući da nisam jedina i da je sve to normalno :D Huh, sad mi je već lakše :D
Ja sam ušla u 9 tt i vaga kaže 1.5 kg viška. Imala sam 4 dana teškog prežderavanja (slavlja, želje za fast foodom i sl.), a sutra idem na prvo vaganje kod ginićke.
S obzirom da se važem ujutro samo u donjem rublju, a ja kod ginićke idem popodne u punoj spremi (čizme, hlače, majica) bojim se da će vaga kazati i 3 kile više. A moja doktorica jako voli špotati trudnice oko njihove kilaže. Hehehe.
Kod nje se važem u čizmama, zar ne? Kriste, samo mi one valjda imaju kilu...
Gotova sam....
Sortiraj odgovore
Najstariji