Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    09. Veljača 2015. 09:17

koje su to iskompleksirane osobe, pa to je sve.

Leda2
    09. Veljača 2015. 10:03

Ma uopće se ne vrijedi zamarati, ali pogodi svejedno, meni pukne živac kada me uspoređuju s nekim tko je bio trudan prije par mjeseci. A kako je ona mogla ovo, a njoj nije bilo tako, ona nije imala veliki stomak ko ti!  Svi smo mi različiti, inače bi ja to brzinski otkantala ali hormoni me smekšali pa se samo nasekiram.

Sara9
    09. Veljača 2015. 10:29

Leda

Ma uopće se ne vrijedi zamarati, ali pogodi svejedno, meni pukne živac kada me uspoređuju s nekim tko je bio trudan prije par mjeseci. A kako je ona mogla ovo, a njoj nije bilo tako, ona nije imala veliki stomak ko ti!  Svi smo mi različiti, inače bi ja to brzinski otkantala ali hormoni me smekšali pa se samo nasekiram.

ja mislim da si ti jedina koju su hormoni smekšali hahahha 

=http://lilypie.com]

• Katina
    09. Veljača 2015. 13:40

E i to mi je fascinantno...Uvijek sam bila mršavica i nikad nisam bila sklona debljanju...takva mi je i mama. Kad sam zatrudnila svi su čekali kao da vide kakva ću biti...i ta pitanja jesi velika kad me pitaju na telefon. E, svaka žena je drugačija. Jedne paze šta jedu i trude se kontrolirati i dobiju 20 kg, ja sam jela normalno dobila 10 kg. E ubi me sad...drago mi je da je tako ali ne razmišljam previše o tome. Mislim da im je kazna bila kad sam se nakon 7 dana vratila na staro....ali onda su vjerojatno pričale da sam anoreksična ha ha ha bez obzira što sam jedina dojila...i mogla valjda još usput i njihovu podojit ha ha ha

Sara9
    09. Veljača 2015. 14:24

Katina

E i to mi je fascinantno…Uvijek sam bila mršavica i nikad nisam bila sklona debljanju…takva mi je i mama. Kad sam zatrudnila svi su čekali kao da vide kakva ću biti…i ta pitanja jesi velika kad me pitaju na telefon. E, svaka žena je drugačija. Jedne paze šta jedu i trude se kontrolirati i dobiju 20 kg, ja sam jela normalno dobila 10 kg. E ubi me sad…drago mi je da je tako ali ne razmišljam previše o tome. Mislim da im je kazna bila kad sam se nakon 7 dana vratila na staro….ali onda su vjerojatno pričale da sam anoreksična ha ha ha bez obzira što sam jedina dojila…i mogla valjda još usput i njihovu podojit ha ha ha

E pa to, ja sam sritna jer jedem normalno i malo sam se udebljala, a neke trudnice paze i mjere si obroke, a udebljaju se 20+ kila.. I onda mi  neko dođe komentirat kao jel ti išta jedeš i takve gluposti..

Sara9
    09. Veljača 2015. 14:24

Katina

E i to mi je fascinantno…Uvijek sam bila mršavica i nikad nisam bila sklona debljanju…takva mi je i mama. Kad sam zatrudnila svi su čekali kao da vide kakva ću biti…i ta pitanja jesi velika kad me pitaju na telefon. E, svaka žena je drugačija. Jedne paze šta jedu i trude se kontrolirati i dobiju 20 kg, ja sam jela normalno dobila 10 kg. E ubi me sad…drago mi je da je tako ali ne razmišljam previše o tome. Mislim da im je kazna bila kad sam se nakon 7 dana vratila na staro….ali onda su vjerojatno pričale da sam anoreksična ha ha ha bez obzira što sam jedina dojila…i mogla valjda još usput i njihovu podojit ha ha ha

E pa to, ja sam sritna jer jedem normalno i malo sam se udebljala, a neke trudnice paze i mjere si obroke, a udebljaju se 20+ kila.. I onda mi  neko dođe komentirat kao jel ti išta jedeš i takve gluposti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI