Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    27. Siječanj 2015. 22:00

Ja moran sad zbog trudničkog šećera na dijetu.
    U dva tjedna sam izgubila 4 kila.
    Inače sam debela, ali kažem: kad sam tribala nisam pazila šta jedem, a sad u trudnoći kad se trudnice mogu opustit u hrani, e baš sad moram na dijetu
    Ali, sve za bebu

29.8.2022. ➕

Ljubav2
    27. Siječanj 2015. 22:15

Ja sam se pomirila s tim da ću bit ko kineska glasačka kutija

cipelica
    27. Siječanj 2015. 22:21

19+4tt  +3kg,  ja prezadovoljna

• Dodo3
    28. Siječanj 2015. 09:21

Treća trudnoća i sve tri podjednake... sad sam 38+4, a u +11kg, otišlo sve u trbuh 

Sara9
    28. Siječanj 2015. 09:28

Ja sam presretna što se tiče kila! Baš mi je sve otišlo u stomak, malko u grudi, i prezadovoljna sam, jer znam da nije samo do onoga što jedemo kad pričamo o kilama u trudnoći. Sad sam na 29+3 i u plusu sam 7 kg, osjećam se super i super mi je što mi je doktorica rekla da ona te kile uopće ne gleda, da ja lipo jedem zdravo, puno mesa i povrća i da će sve bit super 

• Loreen
    29. Siječanj 2015. 02:01

Danas sam bas vidila Shakiru kako prica o onoj svojoj kampanji za pomoc djeci kad trudnice organiziraju baby shower i bas se ubucmastila i natecena je u licu. Prva slavna koja se nije nalickala i retusirala da u trudnoci izgleda ko lutka... I svidja mi se kampanja..

Eva Peron
    02. Veljača 2015. 13:34

Čisto me "strah" ići na pregled, garant će me naribati!  28 tjedan, +14 Kg 

ribica11
    03. Veljača 2015. 16:26

Eva Peron

Čisto me "strah" ići na pregled, garant će me naribati!  28 tjedan, +14 Kg 

ja sam isto 28 tjedan i +13 kg, nedavno bila na pregledu i ništa mi nije rekla, čak ni sestra (ona je inače uvijek znala komentirati)  sve me strah koliko će bit do kraja ahahhahahhha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI