Ja moran sad zbog trudničkog šećera na dijetu.
U dva tjedna sam izgubila 4 kila.
Inače sam debela, ali kažem: kad sam tribala nisam pazila šta jedem, a sad u trudnoći kad se trudnice mogu opustit u hrani, e baš sad moram na dijetu
Ali, sve za bebu

29.8.2022. ➕
Treća trudnoća i sve tri podjednake... sad sam 38+4, a u +11kg, otišlo sve u trbuh
Ja sam presretna što se tiče kila! Baš mi je sve otišlo u stomak, malko u grudi, i prezadovoljna sam, jer znam da nije samo do onoga što jedemo kad pričamo o kilama u trudnoći. Sad sam na 29+3 i u plusu sam 7 kg, osjećam se super i super mi je što mi je doktorica rekla da ona te kile uopće ne gleda, da ja lipo jedem zdravo, puno mesa i povrća i da će sve bit super
Danas sam bas vidila Shakiru kako prica o onoj svojoj kampanji za pomoc djeci kad trudnice organiziraju baby shower i bas se ubucmastila i natecena je u licu. Prva slavna koja se nije nalickala i retusirala da u trudnoci izgleda ko lutka... I svidja mi se kampanja..
Čisto me "strah" ići na pregled, garant će me naribati! 28 tjedan, +14 Kg
Čisto me "strah" ići na pregled, garant će me naribati!28 tjedan, +14 Kg
ja sam isto 28 tjedan i +13 kg, nedavno bila na pregledu i ništa mi nije rekla, čak ni sestra (ona je inače uvijek znala komentirati) sve me strah koliko će bit do kraja ahahhahahhha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji