Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leptirica3
    20. Veljača 2015. 20:03

Ja sam u 37 tj i jako malo jedem,ne mršam ali.. Mislim da ovo što pojedem beba uzme sebi jer mi je svo željezo pokupio U pon.na pregledu dr.kaže da sam sitna,a ja se udebljala 12 kg do sada,ajd ti budi pametan.. Ali više mi je svejedno za kilažu jer smo pri kraju,a moj dječak se razvija i sve je uredu.

• Loreen
    20. Veljača 2015. 22:24

Pa i ja sam sitna to ne znaci mrsava haha 

A kolika ti je bebica?

leptirica3
    20. Veljača 2015. 23:04

Loreen

Pa i ja sam sitna to ne znaci mrsava haha 

A kolika ti je bebica?

Nisam ja mršava,ali su se kile rasporedile tako da nigdje nema previše,cak mi je i stomak mini a na zadnjem pregledu bio 2700 težak..

Lollypop
    20. Veljača 2015. 23:13

Ja do 17t +2kg, mada mi je sve to sumnjivo. Vazem se u 6-7 popodne, u cizmama i robi, odbije mi 2kg, sto je po meni premalo  zadnji put sam dosla nakon vecere (hamburgera) i jos se napila vodurine prije. Tankam se tom vodurinom po cile dane, gadi mi se vise. Sreca pa dolazi toplije vrime pa cu je lakse piti.
    Inace, osim sto sam luda za svim vrstama pekarskih proizvoda i pojedem u prosjeku 3 komada razlicitih vrsta dnevno, jedem i leso ribe u prosjeku 2x tjedno. To me spasava. Te dane se bas nekako lakse osjecam. Jos da mi mama stavlja manje soli u hranu...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Loreen
    21. Veljača 2015. 11:39

Glavno da se mi možemo normalno kretati... A kile ce poc kad tad...

Aleksandra2
    23. Veljača 2015. 16:07

Svaki dan stajem na vagu. do prekjucer sam bila +16 kg; jucer sam se zaboravila vagat i jutros sok!!!! + 21 kg. Kako je to moguce?? U 35. Tjednu sam trudnoce. Na + 16 sam se drzala koja 4 tjedna i sad ovak preko noci doslovno..

Ribica153
    23. Veljača 2015. 16:41

Aleksandra

Svaki dan stajem na vagu. do prekjucer sam bila +16 kg; jucer sam se zaboravila vagat i jutros sok!!!! + 21 kg. Kako je to moguce?? U 35. Tjednu sam trudnoce. Na + 16 sam se drzala koja 4 tjedna i sad ovak preko noci doslovno..

Tako ti se i meni nešto desilo. Do 34. tjedna sam bila na + 9kg koje su se tako držale 6 tjedana prije toga. I onda sada u 3 tjedna +14 kg. Znači 5 kg u 3 tjedna. Nemam pojma kako. Isto jedem, doduše malo manje se krećem jer mi je teže ali ništa posebno. Jedino ako mi se voda ne zadržava. Možda je i tebi tako...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Loreen
    23. Veljača 2015. 17:38

Ja u 38. tjednu sad i imam isto kila ko i zadnja dva tjedna a beba munjevito raste... Ništa mi nije jasno....

Aleksandra2
    24. Veljača 2015. 11:10

Nadam se da se voda nakupila. ma da sam olova jela ne bi ovoliko kg u jednom danu skupila. Loreen blago ti se. Nadam se da ce i meni stat se penjat jer se kg blize jednoj ruznoj brojci koju me bi tila ugledat. Ikad!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI