Ja sam u 37 tj i jako malo jedem,ne mršam ali.. Mislim da ovo što pojedem beba uzme sebi jer mi je svo željezo pokupio U pon.na pregledu dr.kaže da sam sitna,a ja se udebljala 12 kg do sada,ajd ti budi pametan.. Ali više mi je svejedno za kilažu jer smo pri kraju,a moj dječak se razvija i sve je uredu.
Pa i ja sam sitna to ne znaci mrsava haha
A kolika ti je bebica?
Pa i ja sam sitna to ne znaci mrsava haha
A kolika ti je bebica?
Nisam ja mršava,ali su se kile rasporedile tako da nigdje nema previše,cak mi je i stomak mini a na zadnjem pregledu bio 2700 težak..
Ja do 17t +2kg, mada mi je sve to sumnjivo. Vazem se u 6-7 popodne, u cizmama i robi, odbije mi 2kg, sto je po meni premalo zadnji put sam dosla nakon vecere (hamburgera) i jos se napila vodurine prije. Tankam se tom vodurinom po cile dane, gadi mi se vise. Sreca pa dolazi toplije vrime pa cu je lakse piti.
Inace, osim sto sam luda za svim vrstama pekarskih proizvoda i pojedem u prosjeku 3 komada razlicitih vrsta dnevno, jedem i leso ribe u prosjeku 2x tjedno. To me spasava. Te dane se bas nekako lakse osjecam. Jos da mi mama stavlja manje soli u hranu...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Svaki dan stajem na vagu. do prekjucer sam bila +16 kg; jucer sam se zaboravila vagat i jutros sok!!!! + 21 kg. Kako je to moguce?? U 35. Tjednu sam trudnoce. Na + 16 sam se drzala koja 4 tjedna i sad ovak preko noci doslovno..
Svaki dan stajem na vagu. do prekjucer sam bila +16 kg; jucer sam se zaboravila vagat i jutros sok!!!! + 21 kg. Kako je to moguce?? U 35. Tjednu sam trudnoce. Na + 16 sam se drzala koja 4 tjedna i sad ovak preko noci doslovno..
Tako ti se i meni nešto desilo. Do 34. tjedna sam bila na + 9kg koje su se tako držale 6 tjedana prije toga. I onda sada u 3 tjedna +14 kg. Znači 5 kg u 3 tjedna. Nemam pojma kako. Isto jedem, doduše malo manje se krećem jer mi je teže ali ništa posebno. Jedino ako mi se voda ne zadržava. Možda je i tebi tako...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja u 38. tjednu sad i imam isto kila ko i zadnja dva tjedna a beba munjevito raste... Ništa mi nije jasno....
Nadam se da se voda nakupila. ma da sam olova jela ne bi ovoliko kg u jednom danu skupila. Loreen blago ti se. Nadam se da ce i meni stat se penjat jer se kg blize jednoj ruznoj brojci koju me bi tila ugledat. Ikad!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji