Tješi me. Tješilo bi me još više da je riječ o istoj doktorici. Haha.
Mah, što bude, bude.
A ja evo danas idem na pregled i već me strah šta će mi reći jer ovih zadnjih tjedana dobivam valjda kilu tjedno. Sad sam već 10 u plusu, a tek sam 25 tjedana. A živcira me to još više zato što znam da mi poslije druge trudnoće nisu lako išle dolje i trebalo mi je dvije godine da se vratim u normalu- toliko sam i dojila. Kod mene ne silaze kile dok dojim već sam ih još malo i naslagala. A najgore mi je sad ovo vrijeme kad ima kobasica i šunke. Inače nisam tako luda za tom hranom i volim i voće i povrće, ali sad nema friškog, a kobasice pri ruci pa eto onda ja to jedem više iz praktičnih razloga. A tak je to kod nas u Slavoniji. I stalno si govorim da bi trebala počet pazit šta jedem, ali ništa od toga. U prošloj trudnoći išla sam rodit sa 73, a u ovoj bi mogla dogurat i do 83 kako sam krenula.
ja mislim da se mi, u principu, ne trebamo zabrinjavati zbog kila. Svaka je trudnoća drugačija, svaki metabolizam i građa su priča za sebe. Neka su bebe zdrve! ja sam u 35. tjednu, u plusu sam 10kg. Ne muči me to uopće i ne mislim da je puno.
Ja sam danas 38+5 i dobila sam 15-17 kg (ovisno po čijoj se vagi računa - bolničkoj ili mojoj doma)... al mi još ni jedan doktor nije rekao da je to puno ili previše.
Sortiraj odgovore
Najstariji