Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    04. Veljača 2015. 01:20

Ana, blizu si termina kao i ja :)

Doris7
    04. Veljača 2015. 12:06

U 18 tjedana 3 kile :)

NMareN
    04. Veljača 2015. 12:29

Doris pa to je super, nadam se da cu i ja tako, sad sam usla u 6t trudnoće i za sada je oke , 1kg manje ili isti kao i prije trudnoće, ovisno kako koji dan, imaš možda koji savijet kako u 18t dobiti 3kg 

Ja to mogu, ja to hoću....

Ryanne
    04. Veljača 2015. 12:35

Koliko ste dobile u prvom tromjesječju? Ja sam tek ušla u 8tt. Odkad sam trudna (a to je kojih 5 tjedana ako računamo baš od začeća, a ne zadnje menstruacije) izgubila sam 2kg i onda ih dobila natrag doslovce u tjedan dana. Tako da nisam u plusu, ali me zabrinjava kako sam brzo povratila te kile.

Istina, imam snažnu želju za fast foodom pa si i udovoljim, ali onda slijedeći dan barem pazim da jedem zdravo. A da ne govorim da mi je probava vec sad koma..
    Čim jednom zgriješim sa pizzom, hamburgerom, tjesteninom ili sl, čekaju me barem 2 dana zatvora makar svaki dan pijem donat, pojedem jabuku.... Tako da trenutno izgledam kao u 18tt, a ne 8.
    I sad ne znam da li sam se stvarno toliko udebljala u tjedan dana ili mi se toliko usporila probava.

Ljubav2
    04. Veljača 2015. 16:12

ajme Snješka blago ti se :D

Ja sam sve do 12.mjeseca imala oko 55 kila.. eeee onda su došli blagdani... Božić, Stipanja, Nova..papanje, feštanje (padelu francuske sam pojela sama).. i tu sam dobila 2,3 kile.. 5.1. napravila test,a tad je bilo kasno za skidanje blagdanskih kila :D uglavnom sad variram.. 56,57.. znači ništa nisam dobila.. a i također nemam mučnine i ne povraćam.. a trudna sam 10 tjedana tj. 8 od oplodnje :)

cipelica
    04. Veljača 2015. 17:44

21tt +3kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.