strah me stat na vagu, apetit mi luduje zadnja 4 tjedna, morat ću se počet kontrolirat....do 19tt sam bila na +3kg, a sad s 23tt mislim da sam već na +7-8kg
sprašit će me na dijetu brzinom svjetlosti.....
Ja isto nisam dobila nista kila, mislim da sam ja smršavila a beba se udebljala jer kilaza mi je ista , jedem manje a trbuh nekontrolirano raste...
Ja sam se bila udebljala 2 kg i na zadnjem pregledu smrsavila 2kg znaci opet sam na pocetnoj kilazi... i gin.mi je rekla da to nikako nije dobro :/
a ja jedem sve zivo od fast fooda, mcdonaldsa, slatkisa, voca..
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja sam u 37 tj i jako malo jedem,ne mršam ali.. Mislim da ovo što pojedem beba uzme sebi jer mi je svo željezo pokupio U pon.na pregledu dr.kaže da sam sitna,a ja se udebljala 12 kg do sada,ajd ti budi pametan.. Ali više mi je svejedno za kilažu jer smo pri kraju,a moj dječak se razvija i sve je uredu.
Ja do 17t +2kg, mada mi je sve to sumnjivo. Vazem se u 6-7 popodne, u cizmama i robi, odbije mi 2kg, sto je po meni premalo zadnji put sam dosla nakon vecere (hamburgera) i jos se napila vodurine prije. Tankam se tom vodurinom po cile dane, gadi mi se vise. Sreca pa dolazi toplije vrime pa cu je lakse piti.
Inace, osim sto sam luda za svim vrstama pekarskih proizvoda i pojedem u prosjeku 3 komada razlicitih vrsta dnevno, jedem i leso ribe u prosjeku 2x tjedno. To me spasava. Te dane se bas nekako lakse osjecam. Jos da mi mama stavlja manje soli u hranu...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji