I eto otišla ja nakon četri tjedna na vaganje 31+4 i 10 kg u plusu, čini mi se skroz okej
Pozdrav!Ja sam u 35tj (35+3) i dobila sam do sada 21kg (21+),malo me brine jer do kraja trudnoce imam jos mjesec dana,ali vidim da mi svi govore da puno kila ode na samom porodu i uz dojenje(naravno ako dijete bude dojilo,moja sestra nije mogla jer mala nije dobro vukla),stoga se ni ne brinem toliko bas,i mislim da su te kile moj ponos hihih :))
Ja sam 30+3 u plusu 13 kg! Doktorica mi nije nista rekla! Bitno da je bebolina dobro i da je sa mnom sve ok!
=http://lilypie.com]
Nama je danas 26 tjedana i imam 57 kg, odnosno 4 kg u plusu. Ali doktorica je rekla da moram na dijabetičku prehranu jer mi je povišen šećer što mi teško pada s obzirom da svaki dan jedem nešto slatko...
Evo ja sam danas 36 tt i u plusu 9 kg ja zadovoljna s obzirom da je start bio 164 i 71 kg.
Ja sam na 36 ipo tjedana i nisam gladna... Ne jede mi se bas. Jedu mi se banane i ostalo voće , rucak vise ne tražim repete i slabo kruha jedem... I mogla bi pojest tonu ipo voća i povrća a nista konkretno. A sad beba najvise raste i bojim se da ga necu osiromašit sa takvom vocnom prehranom ... MOžda jer je vrijeme bolje pa mi pita laganiju hranu... Kupila sam jucer mlijeko almond plus coconut i ujutro za dorucak sa zitaricama sam odusevljena okusom kokosa :)
ja nisam dobila ni kilu u zadnjih 4 tjedana, a jedem isto, sad sam u 30. tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji