Ja sam danas 38+5 i dobila sam 15-17 kg (ovisno po čijoj se vagi računa - bolničkoj ili mojoj doma)... al mi još ni jedan doktor nije rekao da je to puno ili previše.
I eto otišla ja nakon četri tjedna na vaganje 31+4 i 10 kg u plusu, čini mi se skroz okej
Pozdrav!Ja sam u 35tj (35+3) i dobila sam do sada 21kg (21+),malo me brine jer do kraja trudnoce imam jos mjesec dana,ali vidim da mi svi govore da puno kila ode na samom porodu i uz dojenje(naravno ako dijete bude dojilo,moja sestra nije mogla jer mala nije dobro vukla),stoga se ni ne brinem toliko bas,i mislim da su te kile moj ponos hihih :))
Pozdrav!Ja sam u 35tj (35+3) i dobila sam do sada 21kg (21+),malo me brine jer do kraja trudnoce imam jos mjesec dana,ali vidim da mi svi govore da puno kila ode na samom porodu i uz dojenje(naravno ako dijete bude dojilo,moja sestra nije mogla jer mala nije dobro vukla),stoga se ni ne brinem toliko bas,i mislim da su te kile moj ponos hihih :))
Jaoo,napokon jedna mog kalibra!hihihi!ja sam usla u 37tt sa +20kg!u zivotu nisam bila ovako teska!Neznam kako ti ali ja sam puna vodeee,kilaza mi se zna za 2kg razlikovati u dva dana!Nadam se skorom porodu da se vise ne nakupljaju,treba to skinuti mada sam u prvoj trudnoci dobila 18 a skinula 20 kroz kratko vrijeme!
Ja sam 30+3 u plusu 13 kg! Doktorica mi nije nista rekla! Bitno da je bebolina dobro i da je sa mnom sve ok!

=http://lilypie.com]
Nama je danas 26 tjedana i imam 57 kg, odnosno 4 kg u plusu. Ali doktorica je rekla da moram na dijabetičku prehranu jer mi je povišen šećer što mi teško pada s obzirom da svaki dan jedem nešto slatko...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji