Druga trudnoća, 23 tjedan 3 kg. Nisam ni u prvoj ni u ovoj imala mučnine tako da nisam ništa u početku izgubila. Apetit imam isti kao i kad nisam trudna jedino me muči zatvor pa pokušavam jesti hranu koja zatvara a puno voća i povrća (iako baš ne pomaže). U prvoj sam dobila 10 pa očekujem da ću tako i u ovoj. Otišlo 8 sa porodom ostalih 2 slijedećih par dana doma. Svaka žena je priča za sebe. Znam cure koje su pazile na prehranu pa su dobile 20 kg i opet je su sve izgubile nedugo nakon poroda tako da se suvišno se s tim previše opterećivati.
Ja sam naglo dobivala do 7.mjeseca trudnoće i onda je stalo (cca 9 kg). Sada sam 34.tjedna i negdje sam na +10 kg. Varira i do +-2 kg ovisno o dobu dana i probavi taj dan. Sad sam dobila željezo za piti i bojim se da će ovu moju jadnu probavu još više pogoršati
Mene je isto zezala probava i sad svaki dan popijem casu Donat Mg ujutro, a poslijepodne Biolectra Mg direct i stvarno pomaze
Ajme što mene nerviraju ljubomorne babe koje mi govore kao kako mi se uopće ne bi reklo da sam trudna (naravno osim stomaka), al kao ionako ćeš se ti sad naglo razdebljat ako nisi dosad #$%&/(/&=)&%$#$%&/() aaa
Ma uopće se ne vrijedi zamarati, ali pogodi svejedno, meni pukne živac kada me uspoređuju s nekim tko je bio trudan prije par mjeseci. A kako je ona mogla ovo, a njoj nije bilo tako, ona nije imala veliki stomak ko ti! Svi smo mi različiti, inače bi ja to brzinski otkantala ali hormoni me smekšali pa se samo nasekiram.
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji