Eto danas stala na vagu nakon 4 tjedna, sad sam 27+1 i 7 kg u plusu, što je super :) sve je u stomaku fala bogu! I da, rekla mi je doktorica, baš sam je pitala da da neki savjet za prehranu. Rekla mi je što i svi, manji obroci i tako to, ali i da definitivno više mesa i povrća, red mesa, red povrća, što manje krumpira. I ja sam nešto spomenula frapee i shakeove, kako ih stalno pijem, rekla je da je voće u trudnoći najbolje jesti ujutro natašte, zato što se samo tada cio sadržaj voćke razgradi, a dok npr ako ga jedeš iza obroka ili kao desert, gubi svoje blagodati i postaje kao slatkiš. Također je rekla da ne jedem banane jer one u trudnoći znaju puno nadebljati, te da izbjegavam puno mlijeka, da u frape stavljam jogurt umjesto mlijeka, ili čak bolje voćni sok :) eto nadam se da će nekome pomoć
Joj ja sam ko prase! Danas idem na pregled, jedino me strah vaganja a i sva sam danas neka natečena i puna vode , ko za klinac, garant ce me staviti na neku dijetu! A sto je najgore ne jedem koliko bi mogla i ne jedem količinski puno a kile ae samo slažu, oduvijek sam sklona debljanju, pa ni li trudnoći si ne mogu dati oduška. 😩NEK je beba dobro a poslje poroda ce mama jest salatu i pit vodu i da vidis linije 😁

=http://lilypie.com]
Pa ja bez banana ne bi preživjela. Ne prođe mi dan bez banane. Nastojim jesti voće kao međuobrok, nikad nakon obroka. Prije porodiljnog, dok sam radila, svaki dan u 10h za užinu je bila banana
pozdrav mame i buduće mame..
malo me brine jer sam bila bolesna prije mj dana i izgubila 4kg a sad nikako da dobim ni kilu, a evo me vec u 16 tj..
nadam se da je sve ok!?
Tako i ja do 16 tjedna ništa,čak izgubila kilu zbog mučnina i povračanja! Kad se to smirilo,kile su samo skočile, dobila sam čak 5 kg u mjesec dana pa me to onda brinulo,tako puno u tako malo vremena, ali sad je taj nagli porast stao! Bez brige, normalno je to, još se stignu kilice nakupiti!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji