pozdrav mame i buduće mame..
malo me brine jer sam bila bolesna prije mj dana i izgubila 4kg a sad nikako da dobim ni kilu, a evo me vec u 16 tj..
nadam se da je sve ok!?
Pa dobro do 20 kg je normalno, pola će ti otići u porodu a pola ćeš riješiti, bitna je samo volja. ja sam u 26 t +10 kg, sad se sprorije debljam nego u početku tako da se i ja nadam da neću više od +20 kg.
=http://lilypie.com]
Bok curke.. ovako zanima me u vezi kg Ja sam dobila do sada 28 tt 9 kg.. sto mi se ne vidi vec je podjeljeno po svuda :) ali me ginekolgca malo spotala zadnji put i rekla dijeta.. no ja sam pokusala i stvarno hrpu stvari izbacila..jer ako kao nastavim bebač bi moglo dogurati do 4 kg a meni bi bio kao tezak porod..jer sam 160 cm.. i inace na pocefku imala 63 kg…. cekam cetvrtak ponovni pregled nakon mj dana :) pusa svima.
Tim doktorima nikako ugoditi,ako puno dobivaš ne valja,ako ne dobivaš ne valja.Ja sam na početku u 3 tjedna izgubila 9 kg jer sam po 15 puta dnevno povraćala,mislim da sam u ta 3 tjedna ispovraćalal sve što sam zadnjih 6 mjeseci pojela.Doktor odmah digao frku,kao bolnica,infuzija,ali ja sam se osjećala dobro,kad smo izvadili krvnu sliku savršena je bila.Jer sam pila vitamine od prvog dana i 3 mjeseca prije trudnoće.Sad sam 24.tjedan i samo 3 kg sam vratila,s tim da zadnja 2 pregleda ni grama gore a bebica raste,trbuh mi mjere i raste normalno.E sad,ja sam s malo viška zatrudnila pa mislim da je zato to kod mene tako
Andrea
Sortiraj odgovore
Najstariji