Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • draz2
    24. Siječanj 2015. 11:38

23.tjedan i dobila 7 kg! prije trudnoće imala samo 53 kg pa možda zato toliko dobivam. Doktor se nasmijao kad sam ga pitala je li to previše, rekao ja da ću to lako istopit kad rodim. 
    4kids
    24. Siječanj 2015. 15:18

prva trudnoća - 30kg, druga - 27kg, treća - 22kg, četvrta - 40kg, aktivna od prvog do zadnjeg dana, šećer i tlak uvijek u redu tako da su doktori rekli da je sve dobro dok smo ja i bebe dobro. jela sam uglavnom zdravo i onoliko koliko mi paše, nisam se previše zamarala što vaga kaže nego sam osluškivala svoje tijelo... godinu nakon poroda opet bi bila kao šparoga :)

Mala_huckica
    24. Siječanj 2015. 19:57

4kids

prva trudnoća - 30kg, druga - 27kg, treća - 22kg, četvrta - 40kg, aktivna od prvog do zadnjeg dana, šećer i tlak uvijek u redu tako da su doktori rekli da je sve dobro dok smo ja i bebe dobro. jela sam uglavnom zdravo i onoliko koliko mi paše, nisam se previše zamarala što vaga kaže nego sam osluškivala svoje tijelo… godinu nakon poroda opet bi bila kao šparoga :)

Jesi li sigurna da si dobre brojke upisala? Il ti je to bila ukupna maksimalna težina (tebe i bebe)?? Ja padam u depresiju kad stanem na vagu i vidim kazaljku kako se miče, i za sad sam dobila oko 16kg, a imam još oko 2 tjedna do poroda. A ovo tvoje mi skroz djeluje nerealno...svaka ti čast, ženo!! 

KIKASANI
    24. Siječanj 2015. 15:48

Pozdrav svim sadašnjim i budućim mamama :)
    Ja sam u 24.tt i na +8 kg .  Visoka sam 164cm i  to mi je prva trudnoća. Samo nek je beba zdrava 

Neni5
    24. Siječanj 2015. 16:32

Evo i mene... 38 tt i u plusu 15kg  za Bozic a ni nakon njega se nista nisam udebljala, cak je vaga jutros i manje pokazivala... a jedem gluposti i svega i svacega u zadnji tjedan dana... ko ce znati

Nena2015
    24. Siječanj 2015. 20:26

Trudna 20 tj, dobila 2,5 kg tako da sad imam 55 kg

NMareN
    25. Siječanj 2015. 12:39

Pozdrav cure, evo da podijelim s vama svoju situaciju, trudna sam 4t i prije tri dana tek saznala za trudnocu a od tad sam izgubila 1kg, neznam dal je to normalno ili nije budući da ne povraćaj pa da bi zbog toga gubila kile...

Ljubav2
    26. Siječanj 2015. 11:43

kakva ti je probava, NMarenN? moguće da i zbog toga kilice idu gore..

Ja sam se udebljala 2kg a trudna sam 7 tjedana.. ne znam kako i na koju foru, jedem sve normalno... sad sam se išla izvagat i još kilu više nego prošli tjedan :// al probava mi je užasna :( možda zato

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    25. Siječanj 2015. 12:40

*povracam

NMareN
    26. Siječanj 2015. 12:51

ne nisam dobila,izgubila sam 1kg, a probava mi je bolja nego što je bila, na wc u toku dana idem otprilike 3puta dok sam inače isla jednom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI