Pozdrav cure, evo da podijelim s vama svoju situaciju, trudna sam 4t i prije tri dana tek saznala za trudnocu a od tad sam izgubila 1kg, neznam dal je to normalno ili nije budući da ne povraćaj pa da bi zbog toga gubila kile...
Ja to mogu, ja to hoću....
ne nisam dobila,izgubila sam 1kg, a probava mi je bolja nego što je bila, na wc u toku dana idem otprilike 3puta dok sam inače isla jednom
Onda si malo i izgubila, vjerojatno ti je otišao sav višak tekućine! Ja sam u tri dana dobila tri kile, sljedeći dan mi se kilaža vratila na staro, bila sam natečena zbog nečega! Pij Folnu kiselinu i puno tekućine da ne dehidriraš!
=http://lilypie.com]
Ja sam bila trudna s blizancima. U prvom tromjesečju sam izgubila 5 kilograma. Do kraja trudnoće sam ih vratila i dobila još samo 4 kilograma. Sama sebi sam se divila kako sam bila disciplinirana, inače volim papati. Jela sam 5 obroka dnevno po malo, puno voća i tekućine. Ali svaka trudnica je drugačija
Hvala Leda na savjetima,folnu pijem a pijem i dosta tekucine,uglavnom mineralnu vodu. Wow niki36, pa ovo je stvarno malo što si dobila, nadam se da cu i ja dobiti manje kg, jer inace lako me se prima i volim slatko(za sad se uspijevam paziti), manje mi bitno zbog izgleda iako naravno i to,ali i radi zdravstvenih razloga jer imam probleme s zglobovima i dr su mi uvijek predlagali da pazim na težinu.
Ja sam sad 36+4 i dobila sam 17 kg tako da sam sad na 85 kg jedem uglavnom sve al se u zadnje vrijeme jedva nosim sa trbuhom koji ne prestaje rasti.... Aktivna sam i dalje i svakako se bolje osjećam kad se krećem nego kad ležim.
Sortiraj odgovore
Najstariji