Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamy24
    09. Siječanj 2015. 18:14

eto mene prvo i drugo tromjesečje niš nije glad hvatala dobila za 6 mj. sveskupa 1.5kg, i sada ovo zadnje tromjes. počela papati i danas vaga pokazala +1.5kg.. Suma 3. Zadovoljna. Iako se ne  pazim. Jedem dosta slatkoga.... njami...

• tea024
    09. Siječanj 2015. 18:47

Ja sam na plus 16. Sad sam 36 tjedan. Krenula sa 52 kg na visinu 166.

mum_to_be
    09. Siječanj 2015. 18:48

Ja jedem svega, al najvise slatkog! Tjesim se da se bez obzira na kilograme osjecam skroz dobro, nisu mi smetali nikako, a i kad se pogledam cini mi se da je najvise otislo u trbuh.

Zac11
    09. Siječanj 2015. 19:32

evo ja pred porod, 39.tj dobila sveukupno 11kg. 168 visoka, sa 62 kg dosla na 73. Jedite sto vam se i kad jede, puno manjih obroka i uzina...

• Loreen
    09. Siječanj 2015. 20:50

Meni je trbuh ogroman, cini mi se.... Rekao mi je dragi da mi je bas velik trbuh a imam jos dva mjeseca... I ne shvacam kako nekim zenama tako mali trbuh nekima oooogroman a djeca imaju po 3,5 kila i jednoj i drugoj... Jucer mi je puknuo šlic na jakni... VIše je ne mogu zakopčat uopće... Sreca nije toliko hladno vise :D Plašim se malo pregleda u ponedjeljak... Nisam dugo bila i sad ću baš dobro vidit bebicu i imam neku tremu.

Marlameri
    10. Siječanj 2015. 09:33

Joj i ja rastem ko gljiva! 20 tjedana a svi komentiraju kak ogroman trbuh imam- što se meni ne čini i idu mi na živce ti dobronamjerni komentari!!
    Ali vaga ne laže, prva tri mjeseca ništa i sad u ova dva dobila 6 kg. Sad sam na 62 a visoka sam 160. Zadnju trudnoću završila sa 73, a sad mi se čini da će bit i više iako mi se ništa posebno ne jede- osim lubenica kojih sad nema i ne jedem puno i ne paše mi baš ni slatko, ali eto kile idu. Ali sad mi je čak i malo svejedno, muž ima 105 kg i visok je 185 pa uz njega neću ni malo deblja djelovat ogromna. Bitno da beba raste i da je zdrava, a mama će se već nekako dovest u red!

bebinjo
    11. Siječanj 2015. 17:28

Ja sam se udebljala 5 kila i jednu kilu sam izgubila vec i sad sam ma 68 a tek sam ma pocetku trudnoće...8-9 tjedan..ak tak nastavim budem imala 99 kila!!😊😊
    moja sestra mi kaze da sam katastrofa i da si smanjim obroke ali ja ni ne jedem toliko zadnje vrijeme jer me mucnina ubija! To je puno kila za dobiti pogotovo na pocetku,zar ne? Sve sa hvatalo za mene oduvijek! Iako mi je sad kila samo u sisama i to mi je jedino drago!! 😆😆

Leda2
    11. Siječanj 2015. 19:21

Ne brini, ja sam u 25 tjednu dobila sa 10 kg, 5 kg sam dobila u pocetku naglo jer mi je skroz bilo muka. A i svi koji me vide mi govore da se nisam nista udebelila. Ne jedem puno, ali ni ne gladujem ko prije jer sam sklona debljwnju. Bitno da je bebica dobro a kile ce same otici, sama se sprdam s mužem da sam ko kit ili loptica. Svi smo mi drugaciji i ja bi voljela da sam dobila samo stomak ali i guza raste! 

=http://lilypie.com]

• Loreen
    11. Siječanj 2015. 22:03

Ja sam nekako natečena na dane. Mislim da se dosta te vode prima i da to nije čisto salo što nama ,,visi,, :D Baš vidim razliku u debljanju , prije kad bi se udebljala bilo je nekako drukčije sad baš osjećam ko da imam vodene jastučiće. 

Mislim da se ne treba brinut puno o kilaži. Ne pazim baš što jedem samo se trudim smanjiti želju za slatkim i kruhom i to mi je isto, na dane mi paše na dane ne...

Jedem koliko mi traži. Mislim da mi s razlogom traži više na dane a na dane manje... Nije to stvar apetita i prežderavanja već bebice. Koliko god me ponekad iznervira kad mi neko dobaci ; ,,Debela,, 

Samo da sve bude dobro. Do ljeta ćemo skinuti bar pola 

Sutra ću se izvagati ponovno pa ću vidit koliko se gojim. Trbuh raste ko lud. Baš je okruglast sav. Uzbuđena sam zbog pregleda. Neću moć spavat noćas...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.