Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    09. Siječanj 2015. 15:35

Ja sam dobila 25 kila, rodila u 2 sata. 
    Ja sam bila aktivna cijelu trudnoću, a kile sam dobila čim bi pogledala hranu -.-
    nema veze to sa kilama.

• Loreen
    09. Siječanj 2015. 15:57

ja ne mogu bit aktivnija nego jesam jer imam bolove kad hodam plus kuk me boli i šepam  a inace sam potrčko... Ali to me ne sprječava da čistim i usisavam i dižem stvari jer me leđa dobro drže ali zato me noge izdaju... A inače imam mišićave i jake noge.. Eto što ti je trudnoća :( Da je meni rodit u dva sata... Kad uđem u 35. tjedan počet ću radit one čučnjeve da se to brže rastvori sve :)

mum_to_be
    09. Siječanj 2015. 17:38

Ja sam u 37. tjednu bila na +18, krenila s 59 kg, a visoka sam 163 cm. U pon mi je pregled pa cu vidit, al mislim da sam dobila jos koju kilicu. Sad sam u 40. tjednu.

tamy24
    09. Siječanj 2015. 18:00

mum_to_be

Ja sam u 37. tjednu bila na +18, krenila s 59 kg, a visoka sam 163 cm. U pon mi je pregled pa cu vidit, al mislim da sam dobila jos koju kilicu. Sad sam u 40. tjednu.

U pa ti imaš, svaki čas za roditi, pitanje dal ćeš dočekati pon. pregled.hehehe sretno
    ja sam bila danas na pregledu u 29tt i sad sam na plus 3kg beba ima 1710...

• tamy24
    09. Siječanj 2015. 18:14

eto mene prvo i drugo tromjesečje niš nije glad hvatala dobila za 6 mj. sveskupa 1.5kg, i sada ovo zadnje tromjes. počela papati i danas vaga pokazala +1.5kg.. Suma 3. Zadovoljna. Iako se ne  pazim. Jedem dosta slatkoga.... njami...

• tea024
    09. Siječanj 2015. 18:47

Ja sam na plus 16. Sad sam 36 tjedan. Krenula sa 52 kg na visinu 166.

mum_to_be
    09. Siječanj 2015. 18:48

Ja jedem svega, al najvise slatkog! Tjesim se da se bez obzira na kilograme osjecam skroz dobro, nisu mi smetali nikako, a i kad se pogledam cini mi se da je najvise otislo u trbuh.

Zac11
    09. Siječanj 2015. 19:32

evo ja pred porod, 39.tj dobila sveukupno 11kg. 168 visoka, sa 62 kg dosla na 73. Jedite sto vam se i kad jede, puno manjih obroka i uzina...

• Loreen
    09. Siječanj 2015. 20:50

Meni je trbuh ogroman, cini mi se.... Rekao mi je dragi da mi je bas velik trbuh a imam jos dva mjeseca... I ne shvacam kako nekim zenama tako mali trbuh nekima oooogroman a djeca imaju po 3,5 kila i jednoj i drugoj... Jucer mi je puknuo šlic na jakni... VIše je ne mogu zakopčat uopće... Sreca nije toliko hladno vise :D Plašim se malo pregleda u ponedjeljak... Nisam dugo bila i sad ću baš dobro vidit bebicu i imam neku tremu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI