Ja sam dobila 25 kila, rodila u 2 sata.
Ja sam bila aktivna cijelu trudnoću, a kile sam dobila čim bi pogledala hranu -.-
nema veze to sa kilama.
ja ne mogu bit aktivnija nego jesam jer imam bolove kad hodam plus kuk me boli i šepam a inace sam potrčko... Ali to me ne sprječava da čistim i usisavam i dižem stvari jer me leđa dobro drže ali zato me noge izdaju... A inače imam mišićave i jake noge.. Eto što ti je trudnoća :( Da je meni rodit u dva sata... Kad uđem u 35. tjedan počet ću radit one čučnjeve da se to brže rastvori sve :)
Ja sam u 37. tjednu bila na +18, krenila s 59 kg, a visoka sam 163 cm. U pon mi je pregled pa cu vidit, al mislim da sam dobila jos koju kilicu. Sad sam u 40. tjednu.
Ja sam u 37. tjednu bila na +18, krenila s 59 kg, a visoka sam 163 cm. U pon mi je pregled pa cu vidit, al mislim da sam dobila jos koju kilicu. Sad sam u 40. tjednu.
U pa ti imaš, svaki čas za roditi, pitanje dal ćeš dočekati pon. pregled.hehehe sretno
ja sam bila danas na pregledu u 29tt i sad sam na plus 3kg beba ima 1710...
eto mene prvo i drugo tromjesečje niš nije glad hvatala dobila za 6 mj. sveskupa 1.5kg, i sada ovo zadnje tromjes. počela papati i danas vaga pokazala +1.5kg.. Suma 3. Zadovoljna. Iako se ne pazim. Jedem dosta slatkoga.... njami...
Ja sam na plus 16. Sad sam 36 tjedan. Krenula sa 52 kg na visinu 166.
Ja jedem svega, al najvise slatkog! Tjesim se da se bez obzira na kilograme osjecam skroz dobro, nisu mi smetali nikako, a i kad se pogledam cini mi se da je najvise otislo u trbuh.
evo ja pred porod, 39.tj dobila sveukupno 11kg. 168 visoka, sa 62 kg dosla na 73. Jedite sto vam se i kad jede, puno manjih obroka i uzina...
Meni je trbuh ogroman, cini mi se.... Rekao mi je dragi da mi je bas velik trbuh a imam jos dva mjeseca... I ne shvacam kako nekim zenama tako mali trbuh nekima oooogroman a djeca imaju po 3,5 kila i jednoj i drugoj... Jucer mi je puknuo šlic na jakni... VIše je ne mogu zakopčat uopće... Sreca nije toliko hladno vise :D Plašim se malo pregleda u ponedjeljak... Nisam dugo bila i sad ću baš dobro vidit bebicu i imam neku tremu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji