Meni je preksutra pregled i baš jedva čekam vidit koliko sam kila dobila od prošlog pregleda pošto doma nemam vagu
Pozz svim..☺
Ja sam trudna 8 tj. Mislim da sam dobila 1,5-2 kg.. nekako mi to djeluje puno. Al sve je otislo u sise..dragi odusevljen, a meni su ogromne.. to je tek pocetak, ako se ovako nastavi, na kraju trudnoce cu imat vime, a ne sise..☺ stalno sam gladna i umorna..😐
Kety
Ljudi moji, ja sam sad s vage se skinula i po vagi sam dobila 13 kila! Reko mi je doktor da izbacim kruh i slatko, da je to puno... Ali sam se sjetila da je za tri kila pogresna vaga kod starog ginića tako da sam zapravo dobila oko 10 kila. Ali nema veze sad kile.. Moja beba ima 2200 u 31. tjednu. Po internetu ima cca 1500... Veći je za tjedan ipo, navodno. Gin nije ništa rekao ali meni se čini velika razlika od 700 g...? Mislim da sam već jednom paničarila zbog bebine kilaže... Ali bojim se da će bit prevelika beba ili da cu ja bit predebela da rodim normalno...
Ja sam na 30+2 i 8 kg u plusu. Tako sam vć 2 mj., kilaža se ne mijenja. Al bitno da beba prati težinu koju treba imati.
Loreen,u istom smo tjednu mada je meni po uzv trudnoca tjedan manja ali mi je dr prosli puta rekla da je beba naprednija za 200g pa cu sada vidjeti bas!u petak idem na pregled,a i po kilicama ti zavidim,ja sam ti vec sada na +16kg!neznam,od pregleda mirno stoje i onda tjedan prije poludim i dobijem za cijeli mjesec!ja sam ti oduvijek na dijeti jer gen.naginjem debljanju tako da sam sada odustala od odricanja i rekla i dr da ako ne steti bebi neka me prestane spotat kilazom!!ja cu to skinuti kasnije jer ne podnosim da sam debela (kompleksi od djetinjstva)ali sad sam si dala oduska!u prvoj sam dobila 18kg,za dva mj.otislo 20!nebrinem oko toga vise!
joj, nadam se da budu i meni otisla kila brzo. inace sam aktivna osoba a sad s ovim bolovima i šepanjima nemam volje ni snage nizasto... a ne jedem previse ali se ne trosim. proci ce jos maloooo ;)
Drage trudnice i buduće majke. Ja sam ovdje nova i imam se potrebu požaliti sa dobivenim kilogramima u trudnoći... naime u 22. tjednu trudnoće sam i već sam nakupila 9 kila... užasss . Ajde da se trpam sa slatkim i junk hranom... bi razumjela.Ali jedem normalno u manjim količinama, jako puno voća, plus to da kruh uopće ne jedem, (pojedem ja i slatko, ali vrlo rijetko) i šećem svaki dan, ali eto kile i dalje idu gore
. Eto u četvrtak moram na pregled i užasno se bojim jer znam da će me Gin. špotati. Glupo mi je uopće objašnjavati da pazim i da se krećem (jer sumnjam da će mi vjerovati).
Pa eto drage moje cure sa Klokanice, zanima me koliko ste Vi kilograma dobile u 22. tjednu trudnoće?! I kako ste se uopće nosile sa previše dobivenih kilograma, ako ih je bilo?
Ja u 22. dobila 5-6 kila...
A jesi radila pretrage za šećer da se od tog ne debljaš? Ma meni je uopće glupo da mi itko govori za kile. Moje extra mršave frendice dobiju po 25 kila u trudnoći i rode zdravu djecu i zdrave su i skinu kile. To ovi muški ginekolozi pizdekaju koji nemaju naše hormone niti mogućnost trudnoće pa nas sve svrstavaju u isti koš. Treba energije za proizvest zdravu bebicu i nije svačije tijelo isto. Vidila bi njih da su nam u koži. Girl power!
Sortiraj odgovore
Najstariji