Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    10. Siječanj 2015. 09:33

Joj i ja rastem ko gljiva! 20 tjedana a svi komentiraju kak ogroman trbuh imam- što se meni ne čini i idu mi na živce ti dobronamjerni komentari!!
    Ali vaga ne laže, prva tri mjeseca ništa i sad u ova dva dobila 6 kg. Sad sam na 62 a visoka sam 160. Zadnju trudnoću završila sa 73, a sad mi se čini da će bit i više iako mi se ništa posebno ne jede- osim lubenica kojih sad nema i ne jedem puno i ne paše mi baš ni slatko, ali eto kile idu. Ali sad mi je čak i malo svejedno, muž ima 105 kg i visok je 185 pa uz njega neću ni malo deblja djelovat ogromna. Bitno da beba raste i da je zdrava, a mama će se već nekako dovest u red!

bebinjo
    11. Siječanj 2015. 17:28

Ja sam se udebljala 5 kila i jednu kilu sam izgubila vec i sad sam ma 68 a tek sam ma pocetku trudnoće...8-9 tjedan..ak tak nastavim budem imala 99 kila!!😊😊
    moja sestra mi kaze da sam katastrofa i da si smanjim obroke ali ja ni ne jedem toliko zadnje vrijeme jer me mucnina ubija! To je puno kila za dobiti pogotovo na pocetku,zar ne? Sve sa hvatalo za mene oduvijek! Iako mi je sad kila samo u sisama i to mi je jedino drago!! 😆😆

Leda2
    11. Siječanj 2015. 19:21

Ne brini, ja sam u 25 tjednu dobila sa 10 kg, 5 kg sam dobila u pocetku naglo jer mi je skroz bilo muka. A i svi koji me vide mi govore da se nisam nista udebelila. Ne jedem puno, ali ni ne gladujem ko prije jer sam sklona debljwnju. Bitno da je bebica dobro a kile ce same otici, sama se sprdam s mužem da sam ko kit ili loptica. Svi smo mi drugaciji i ja bi voljela da sam dobila samo stomak ali i guza raste! 

=http://lilypie.com]

• Loreen
    11. Siječanj 2015. 22:03

Ja sam nekako natečena na dane. Mislim da se dosta te vode prima i da to nije čisto salo što nama ,,visi,, :D Baš vidim razliku u debljanju , prije kad bi se udebljala bilo je nekako drukčije sad baš osjećam ko da imam vodene jastučiće. 

Mislim da se ne treba brinut puno o kilaži. Ne pazim baš što jedem samo se trudim smanjiti želju za slatkim i kruhom i to mi je isto, na dane mi paše na dane ne...

Jedem koliko mi traži. Mislim da mi s razlogom traži više na dane a na dane manje... Nije to stvar apetita i prežderavanja već bebice. Koliko god me ponekad iznervira kad mi neko dobaci ; ,,Debela,, 

Samo da sve bude dobro. Do ljeta ćemo skinuti bar pola 

Sutra ću se izvagati ponovno pa ću vidit koliko se gojim. Trbuh raste ko lud. Baš je okruglast sav. Uzbuđena sam zbog pregleda. Neću moć spavat noćas...

Sara9
    11. Siječanj 2015. 22:12

Meni je preksutra pregled i baš jedva čekam vidit koliko sam kila dobila od prošlog pregleda pošto doma nemam vagu 

Mala_huckica
    12. Siječanj 2015. 11:36

Sara

Meni je preksutra pregled i baš jedva čekam vidit koliko sam kila dobila od prošlog pregleda pošto doma nemam vagu 

Hehe, nemam je ni ja. Kod staraca od dragog imam, i prošli tjedan bilo 14+. Sutra na pregledu će bit zanimljivo pogledat 

• wookie
    12. Siječanj 2015. 15:09

Pozz svim..☺
    Ja sam trudna 8 tj. Mislim da sam dobila 1,5-2 kg.. nekako mi to djeluje puno. Al sve je otislo u sise..dragi odusevljen, a meni su ogromne.. to je tek pocetak, ako se ovako nastavi, na kraju trudnoce cu imat vime, a ne sise..☺ stalno sam gladna i umorna..😐

Kety

• Loreen
    12. Siječanj 2015. 19:31

Ljudi moji, ja sam sad s vage se skinula i po vagi sam dobila 13 kila! Reko mi je doktor da izbacim kruh i slatko, da je to puno... Ali sam se sjetila da je za tri kila pogresna vaga kod starog ginića tako da sam zapravo dobila oko 10 kila. Ali nema veze sad kile.. Moja beba ima 2200 u 31. tjednu. Po internetu ima cca 1500... Veći je za tjedan ipo, navodno. Gin nije ništa rekao ali meni se čini velika razlika od 700 g...? Mislim da sam već jednom paničarila zbog bebine kilaže... Ali bojim se da će bit prevelika beba ili da cu ja bit predebela da rodim normalno...

ena2203
    13. Siječanj 2015. 09:05

Ja sam na 30+2 i 8 kg u plusu. Tako sam vć 2 mj., kilaža se ne mijenja. Al bitno da beba prati težinu koju treba imati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI