Meni definitivno sve ostaje što pojedem, a ne jedem puno. Ne jedem puno slatkog jer i inače nisam neki ljubitelj, ali mislim da se debljam i od vode! Ali šta mogu, sad sam u "drugom stanju"!!! Ja sam se tek udebljala kad sam drugi put rodila. Onda sam jela ko blesava dok sam dojila. Nadam se da neću i sad tako?! Najviše me živciraju komentari- uuuu kak si već velika, pa izgledaš ko da trebaš već rodit isl. a ja tek na pola!!!
I onda usporedbe- joj meni je tako velik trbuh bio na kraju!!!
Srećom da se uspijevam suzdržat i samo kažem- pa ovo mi je treća trudnoća pa sam zato tako velika!!!
A šta drugo? Ako me nastave tako živcirat poslat ću im svima ječmence!!!
Cure ako se dobro nosite s kilama, ako je bebica zdrava onda je to ok, skinut ce te kile. Mene brine to jer znam da mi višak kila šteti, zdravstveno, pa se nadam da ih necu dobiti puno
Ja to mogu, ja to hoću....
Nama je 19. tjedan trudnoće i rastemo kao gljiva na kiši!! +4kg!! Krenula sam sa 55 kg i već se lagano bližim magičnoj brojci 60! Sve u svemu, nije strašno.. Mislim da su svi kilogrami u trbuhu.. Ovo mi je prva trudnoća i ne znam do koje kilaže uopće očekujem da ću dogurati.. Šećer mi je u redu, tlak također.. Malo sam si velika jer nikad u životu nisam bila na toj kilaži, ali eto.. Navikavam se!
Ja sam na pocetku a cini mi se da sam vec dobila na kilazi. I inace mi se kile skupe na brzinu pa stalno pazim sta jedem. Sad pogotovo pazim ali se vec osjecam ko slonic,tocno po prstenu na ruci kuzim da sam nabujala.morat cu ga na vrijeme skinut. Dr.mi rekla da mozda od vode bubrim jer inace po ljeti bubrim i da do 20tt nebi trebala dobit nista. Mislim da ce kilice ic ko blesave uuuuf
Ja moran sad zbog trudničkog šećera na dijetu.
U dva tjedna sam izgubila 4 kila.
Inače sam debela, ali kažem: kad sam tribala nisam pazila šta jedem, a sad u trudnoći kad se trudnice mogu opustit u hrani, e baš sad moram na dijetu
Ali, sve za bebu
29.8.2022. ➕
Treća trudnoća i sve tri podjednake... sad sam 38+4, a u +11kg, otišlo sve u trbuh
Sortiraj odgovore
Najstariji