Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    26. Siječanj 2015. 13:19

Onda si malo i izgubila, vjerojatno ti je otišao sav višak tekućine! Ja sam u tri dana dobila tri kile,  sljedeći dan mi se kilaža vratila na staro, bila sam natečena zbog nečega! Pij Folnu kiselinu i puno tekućine da ne dehidriraš! 

=http://lilypie.com]

• niki36
    26. Siječanj 2015. 13:39

Ja sam bila trudna s blizancima. U prvom tromjesečju sam izgubila 5 kilograma. Do kraja trudnoće sam ih vratila i dobila još samo 4 kilograma. Sama sebi sam se divila kako sam bila disciplinirana, inače volim papati. Jela sam 5 obroka dnevno po malo, puno voća i tekućine. Ali svaka trudnica je drugačija

NMareN
    26. Siječanj 2015. 14:04

Hvala Leda na savjetima,folnu pijem a pijem i dosta tekucine,uglavnom mineralnu vodu. Wow niki36, pa ovo je stvarno malo što si dobila, nadam se da cu i ja dobiti manje kg, jer inace lako me se prima i volim slatko(za sad se uspijevam paziti), manje mi bitno zbog izgleda iako naravno i to,ali i radi zdravstvenih razloga jer imam probleme s zglobovima i dr su mi uvijek predlagali da pazim na težinu.

niki36
    26. Siječanj 2015. 14:57

NMareN,  ja obožavam slatko i kile se uvijek lijepe na mene, uz to imam operiranu kralježnicu tako da sam se natjerala da pazim što jedem. Ali zanimljivo, u trudnoći me nije tražilo slatko

Ja to mogu, ja to hoću....

Bubamara8
    26. Siječanj 2015. 21:53

Ja sam sad 36+4 i dobila sam 17 kg tako da sam sad na 85 kg  jedem uglavnom sve al se u zadnje vrijeme jedva nosim sa trbuhom koji ne prestaje rasti.... Aktivna sam i dalje i svakako se bolje osjećam kad se krećem nego kad ležim.

Marlameri
    27. Siječanj 2015. 08:37

Meni definitivno sve ostaje što pojedem, a ne jedem puno. Ne jedem puno slatkog jer i inače nisam neki ljubitelj, ali mislim da se debljam i od vode! Ali šta mogu, sad sam u "drugom stanju"!!! Ja sam se tek udebljala kad sam drugi put rodila. Onda sam jela ko blesava dok sam dojila. Nadam se da neću i sad tako?! Najviše me živciraju komentari- uuuu kak si već velika, pa izgledaš ko da trebaš već rodit isl. a ja tek na pola!!! I onda usporedbe- joj meni je tako velik trbuh bio na kraju!!! Srećom da se uspijevam suzdržat i samo kažem- pa ovo mi je treća trudnoća pa sam zato tako velika!!! A šta drugo? Ako me nastave tako živcirat poslat ću im svima ječmence!!!

NMareN
    27. Siječanj 2015. 09:02

Cure ako se dobro nosite s kilama, ako je bebica zdrava onda je to ok, skinut ce te kile. Mene brine to jer znam da mi višak kila šteti, zdravstveno, pa se nadam da ih necu dobiti puno

Ja to mogu, ja to hoću....

• Khalli
    27. Siječanj 2015. 12:04

Nama je 19. tjedan trudnoće i rastemo kao gljiva na kiši!! +4kg!! Krenula sam sa 55 kg i već se lagano bližim magičnoj brojci 60! Sve u svemu, nije strašno.. Mislim da su svi kilogrami u trbuhu.. Ovo mi je prva trudnoća i ne znam do koje kilaže uopće očekujem da ću dogurati.. Šećer mi je u redu, tlak također.. Malo sam si velika jer nikad u životu nisam bila na toj kilaži, ali eto.. Navikavam se!

Silvia3
    27. Siječanj 2015. 18:51

Ja sam na pocetku a cini mi se da sam vec dobila na kilazi. I inace mi se kile skupe na brzinu pa stalno pazim sta jedem. Sad pogotovo pazim ali se vec osjecam ko slonic,tocno po prstenu na ruci kuzim da sam nabujala.morat cu ga na vrijeme skinut. Dr.mi rekla da mozda od vode bubrim jer inace po ljeti bubrim i da do 20tt nebi trebala dobit nista. Mislim da ce kilice ic ko blesave uuuuf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI