Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    13. Siječanj 2015. 16:29

Ja pokušavam smanjiti kruh a slatko sam skroz izbacila osim sto pojedem malo voća ali to je jabuka ili naranča. Ali mislim da se sve prima na mene pa tako i to voće. I krećem se svaki dan, lagana šetnjica od sat ili više tak da se nadam da necu biti kao autobus hehe

• Loreen
    13. Siječanj 2015. 16:37

voće i mlijeko kao debljaju... piše mi na trudničkoj a ja jela tonu voca i po bar pol litre mlijeka dnevno... a ne krecem se. Ma briga me. Skinut cu kad dođu topliji dani.  Bit će šetanja i znojenja a i lošije se jede po vrućini.

Nixie
    13. Siječanj 2015. 16:45

Loreen

voće i mlijeko kao debljaju… piše mi na trudničkoj a ja jela tonu voca i po bar pol litre mlijeka dnevno… a ne krecem se. Ma briga me. Skinut cu kad dođu topliji dani.  Bit će šetanja i znojenja a i lošije se jede po vrućini.

Cijelu trudnoću jedem bar voćke na dan i baš mi je dobro  Mlijeko samo ujutro jer jedem zobene za doručak i u njih još ubacim brusnice (jel se onda i to broji ko voće?). Skidat ćemo kile kad više ne budemo 2 u 1 

bebinjo
    13. Siječanj 2015. 16:54

Mene muči što sam već do sada dobila 4 kg a tek sam u 9 tjednu po kalendaru a vjerovatno sam manje. Ako sam do sad dobila 4 kile šta će biti poslije?? Budem hodala kao pingvin hehe...imam samo 160 cm pa cu se samo zaokruživati dok ne budem kao lopta hehe !! Na 160 cm imam 68 kila...sad možete zamisliti kako sam već sad okrugla!! Ali dok god je sve ok sa mojom točkicom ne brinem se toliko! Ipak...to mi je najbitnije!!

Ana76
    13. Siječanj 2015. 17:04

bebinjo

Mene muči što sam već do sada dobila 4 kg a tek sam u 9 tjednu po kalendaru a vjerovatno sam manje. Ako sam do sad dobila 4 kile šta će biti poslije?? Budem hodala kao pingvin hehe…imam samo 160 cm pa cu se samo zaokruživati dok ne budem kao lopta hehe !! Na 160 cm imam 68 kila…sad možete zamisliti kako sam već sad okrugla!! Ali dok god je sve ok sa mojom točkicom ne brinem se toliko! Ipak…to mi je najbitnije!!

Bebinjo ja sam ti na 162 cm,u trudnocu usla sa 67kg,vucem 5 kg godinama,skinem pa vratim!a sada sam na 83-84kg!isto sam si kao ormar mada mi svi kazu da uopce nisam,da mi je sve u trbuhu!Meni se to isto ne svidja al necu se izgladnjivati jer sam cak i to radila pa kad sam vidjela da mogu nastetiti i sebi i bebacu..prestala sam!tako treba,dok je sve uredu sa tobom i bebicom,nebrini o kilicama nego uzivaj sada dok mozes,vidjet ces kako ces ih skinuti dojenjem,nespavanjem,trckaranjem..vjeruj mi!

bebinjo
    13. Siječanj 2015. 17:55

Ja sam prije uvijek bila na 53-54 (dok sam bila mlađa i na početku dvadesetih) ali sada (sa 30 god) mi se sve to nekak nakuplja i ne mogu ispod 63 nikako. A volim i fino papati a i sada me nekak sve vuče na hranu...hehe. a kad rodim i kad budem mogla malo vježbati nadam se da će to otići na neku normalnu kilažu! 😆😆

Tonka18
    13. Siječanj 2015. 18:12

isla rodit sa +18 na porodu izgubila 7 al brzo cu ja to izgubit....valjda

• AngieMarrie
    13. Siječanj 2015. 18:51

E curke moje, barem ste me malo smirile sa svojim pričama... očito je da se na neke od nas kile primaju više a na neke manje... al sve ćemo nekak to preživjeti. Bitno da je sve ok sa našim bebačima  .

MalaMia
    13. Siječanj 2015. 19:12

AngieMarrie

E curke moje, barem ste me malo smirile sa svojim pričama… očito je da se na neke od nas kile primaju više a na neke manje… al sve ćemo nekak to preživjeti. Bitno da je sve ok sa našim bebačima  .

Draga AngieMarrie nemoj se zamarati s kilama najbitnije je da je bebica dobro kile kako dođu tako ce i otići 
    Ako te bas zanima na ovom linku mozes upisati visinu i težinu i dobiješ izracun koliko bi kila trebala dobiti po tjednima:

http://m.prokerala.com/health/pregnancy/pregnancy-weight-gain-calculator.php?ua_redir=1

Ali kao sto su cure već pisale sve smo mi različite i kile nam se primaju drugačije i najbitnije u svemu je da su nam bebice dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI