Ja sam prije uvijek bila na 53-54 (dok sam bila mlađa i na početku dvadesetih) ali sada (sa 30 god) mi se sve to nekak nakuplja i ne mogu ispod 63 nikako. A volim i fino papati a i sada me nekak sve vuče na hranu...hehe. a kad rodim i kad budem mogla malo vježbati nadam se da će to otići na neku normalnu kilažu! 😆😆
isla rodit sa +18 na porodu izgubila 7 al brzo cu ja to izgubit....valjda
E curke moje, barem ste me malo smirile sa svojim pričama... očito je da se na neke od nas kile primaju više a na neke manje... al sve ćemo nekak to preživjeti. Bitno da je sve ok sa našim bebačima .
Eto danas stala na vagu nakon 4 tjedna, sad sam 27+1 i 7 kg u plusu, što je super :) sve je u stomaku fala bogu! I da, rekla mi je doktorica, baš sam je pitala da da neki savjet za prehranu. Rekla mi je što i svi, manji obroci i tako to, ali i da definitivno više mesa i povrća, red mesa, red povrća, što manje krumpira. I ja sam nešto spomenula frapee i shakeove, kako ih stalno pijem, rekla je da je voće u trudnoći najbolje jesti ujutro natašte, zato što se samo tada cio sadržaj voćke razgradi, a dok npr ako ga jedeš iza obroka ili kao desert, gubi svoje blagodati i postaje kao slatkiš. Također je rekla da ne jedem banane jer one u trudnoći znaju puno nadebljati, te da izbjegavam puno mlijeka, da u frape stavljam jogurt umjesto mlijeka, ili čak bolje voćni sok :) eto nadam se da će nekome pomoć
Joj ja sam ko prase! Danas idem na pregled, jedino me strah vaganja a i sva sam danas neka natečena i puna vode , ko za klinac, garant ce me staviti na neku dijetu! A sto je najgore ne jedem koliko bi mogla i ne jedem količinski puno a kile ae samo slažu, oduvijek sam sklona debljanju, pa ni li trudnoći si ne mogu dati oduška. 😩NEK je beba dobro a poslje poroda ce mama jest salatu i pit vodu i da vidis linije 😁
=http://lilypie.com]
Pa ja bez banana ne bi preživjela. Ne prođe mi dan bez banane. Nastojim jesti voće kao međuobrok, nikad nakon obroka. Prije porodiljnog, dok sam radila, svaki dan u 10h za užinu je bila banana
pozz mame,prva mi je trudnoća i u 15om tjednu sam, dobila sam 2 kg, jel to ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji