Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    13. Siječanj 2015. 09:35

Loreen,u istom smo tjednu mada je meni po uzv trudnoca tjedan manja ali mi je dr prosli puta rekla da je beba naprednija za 200g pa cu sada vidjeti bas!u petak idem na pregled,a i po kilicama ti zavidim,ja sam ti vec sada na +16kg!neznam,od pregleda mirno stoje i onda tjedan prije poludim i dobijem za cijeli mjesec!ja sam ti oduvijek na dijeti jer gen.naginjem debljanju tako da sam sada odustala od odricanja i rekla i dr da ako ne  steti bebi neka me prestane spotat kilazom!!ja cu to skinuti kasnije jer ne podnosim da sam debela (kompleksi od djetinjstva)ali sad sam si dala oduska!u prvoj sam dobila 18kg,za dva mj.otislo 20!nebrinem oko toga vise!

• Loreen
    13. Siječanj 2015. 10:46

joj, nadam se da budu i meni otisla kila brzo. inace sam aktivna osoba a sad s ovim bolovima i šepanjima nemam volje ni snage nizasto... a ne jedem previse ali se ne trosim. proci ce jos maloooo ;)

• AngieMarrie
    13. Siječanj 2015. 10:47

Drage trudnice i buduće majke. Ja sam ovdje nova i imam se potrebu požaliti sa dobivenim kilogramima u trudnoći... naime u 22. tjednu trudnoće sam i već sam nakupila 9 kila... užasss  . Ajde da se trpam sa slatkim i junk hranom... bi razumjela.Ali  jedem normalno u manjim količinama, jako puno voća, plus to da kruh uopće ne jedem, (pojedem ja i slatko, ali vrlo rijetko) i šećem svaki dan, ali eto kile i dalje idu gore . Eto u četvrtak moram na pregled i užasno se bojim jer znam da će me Gin. špotati. Glupo mi je uopće objašnjavati da pazim i da se krećem (jer sumnjam da će mi vjerovati).  
    Pa eto drage moje cure sa Klokanice, zanima me koliko ste Vi kilograma dobile u 22. tjednu trudnoće?! I kako ste se uopće nosile sa previše dobivenih kilograma, ako ih je bilo?

Sara9
    13. Siječanj 2015. 11:04

AngieMarrie

Drage trudnice i buduće majke. Ja sam ovdje nova i imam se potrebu požaliti sa dobivenim kilogramima u trudnoći… naime u 22. tjednu trudnoće sam i već sam nakupila 9 kila… užasss  . Ajde da se trpam sa slatkim i junk hranom… bi razumjela.Ali  jedem normalno u manjim količinama, jako puno voća, plus to da kruh uopće ne jedem, (pojedem ja i slatko, ali vrlo rijetko) i šećem svaki dan, ali eto kile i dalje idu gore . Eto u četvrtak moram na pregled i užasno se bojim jer znam da će me Gin. špotati. Glupo mi je uopće objašnjavati da pazim i da se krećem (jer sumnjam da će mi vjerovati).  
    Pa eto drage moje cure sa Klokanice, zanima me koliko ste Vi kilograma dobile u 22. tjednu trudnoće?! I kako ste se uopće nosile sa previše dobivenih kilograma, ako ih je bilo?

Draga to nije toliki užas ko što ti misliš :D Mislim možda je malo više od prosjeka, ali nemoj se nervirat. Da, šećer može definitivno bit uzrok, ali može bit i štitnjača i miljon drugih stvari, ne treba se puno zamarat oko kila, osim ako su pokazatelj neke bolesti ili poremećaja. Što se tiče hrane, znam da meni na trudničkoj knjižici piše da pretjerano konzumiranje voća i mlijeka (mliječnih proizvoda) u trudnoći može dovesti do neželjenih kilograma. Treba sve konzumirati umjereno, i što je još važnije, u više manjih obroka, ne se najest jednom i onda ostatak dana voće 

• Loreen
    13. Siječanj 2015. 10:56

Ja u 22. dobila 5-6 kila... 

A jesi radila pretrage za šećer da se od tog ne debljaš? Ma meni je uopće glupo da mi itko govori za kile. Moje extra mršave frendice dobiju po 25 kila u trudnoći i rode zdravu djecu i zdrave su i skinu kile. To ovi muški ginekolozi pizdekaju koji nemaju naše hormone niti mogućnost trudnoće pa nas sve svrstavaju u isti koš. Treba energije za proizvest zdravu bebicu i nije svačije tijelo isto. Vidila bi njih da su nam u koži. Girl power! 

Ana76
    13. Siječanj 2015. 11:06

A vidi mene..
    10+1tt u plusu 3 kg
    13+3 tt u plusu 5kg
    17+3 tt u plusu 8 kg
    22+2 tt u plusu 9 kg!!
    24+3 tt u plusu 11kg
    28+4 tt u plusu 14 kg
    Sad 16.1. idem na pregled al vec sam na +16kg!katastrofa!

Ana76
    27. Siječanj 2015. 21:38

Ana

A vidi mene..
    10+1tt u plusu 3 kg
    13+3 tt u plusu 5kg
    17+3 tt u plusu 8 kg
    22+2 tt u plusu 9 kg!!
    24+3 tt u plusu 11kg
    28+4 tt u plusu 14 kg
    Sad 16.1. idem na pregled al vec sam na +16kg!katastrofa!

34tt,u plusu 18kg!do kraja mi ne gine bar 25!uff

Ana76
    13. Siječanj 2015. 11:13

A jedem umjereno,5-6 manjih obroka dnevno,kruha minimalno,bas kad moram,vecinom voce,povrce,slatko isto minimalno...znaci radim sve po tome kako mi dr rekla i opet dobijam na kilazi stalno!al sam i puna vodee!nismo svi isti,meni su svi nalazi super..ako su i tebi,nebrini!bitno da bebo raste!

• wookie
    13. Siječanj 2015. 12:21

Ja mislim da cu zavrsit kao trokrilni ormar.. 8 tj-2 kile gore.. otisle te kilice u sise, al svejedno.. u soku sam.. al me zeza kaj radim od 13-19 h.. i onda dodjem doma i najedem se.. da se razumijemo, ne natrpavam se.. ali nakon tog obroka nemam nikakve aktivnosti (eventualno sex ☺).. zalegnem malo da predahnem i onda to malo potraje do jutra.. haha.. bas sam umorna...mogla bih spavati non stop..kak je vama s time?

Kety

Vmnina
    13. Siječanj 2015. 13:10

E cula sam bas da voće treba konzumirati samo ujutro.
    Svi oni sokovi gazirani, gusti, pa i mlijeko isto mogu pomoc slaganju dodatnih kilograma.
    Sta ja znam, mislim da je najbolje jest normalno, svega po malo, rascjepat si te obroke, u nicem ne pretjerivat.
    Bitno da je bebica zdrava. Svako tijelo drukcije funkcionira.
    Normalno da se sad sve izmješalo još i ta voda šta se nakuplja.
    wookie ja sam isto umorna staaalno, a najgore je sta nemogu zaspat po noci, uzas

wookie
    13. Siječanj 2015. 14:58

Iskreno, ni ja.. 😴 i stalno moram ici piskit..preko noci...brinu me kile i sva sam opristavila..uopce si nisam lijepa...😐

Kety

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI