Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    13. Siječanj 2015. 11:06

A vidi mene..
    10+1tt u plusu 3 kg
    13+3 tt u plusu 5kg
    17+3 tt u plusu 8 kg
    22+2 tt u plusu 9 kg!!
    24+3 tt u plusu 11kg
    28+4 tt u plusu 14 kg
    Sad 16.1. idem na pregled al vec sam na +16kg!katastrofa!

Ana76
    13. Siječanj 2015. 11:13

A jedem umjereno,5-6 manjih obroka dnevno,kruha minimalno,bas kad moram,vecinom voce,povrce,slatko isto minimalno...znaci radim sve po tome kako mi dr rekla i opet dobijam na kilazi stalno!al sam i puna vodee!nismo svi isti,meni su svi nalazi super..ako su i tebi,nebrini!bitno da bebo raste!

• wookie
    13. Siječanj 2015. 12:21

Ja mislim da cu zavrsit kao trokrilni ormar.. 8 tj-2 kile gore.. otisle te kilice u sise, al svejedno.. u soku sam.. al me zeza kaj radim od 13-19 h.. i onda dodjem doma i najedem se.. da se razumijemo, ne natrpavam se.. ali nakon tog obroka nemam nikakve aktivnosti (eventualno sex ☺).. zalegnem malo da predahnem i onda to malo potraje do jutra.. haha.. bas sam umorna...mogla bih spavati non stop..kak je vama s time?

Kety

Vmnina
    13. Siječanj 2015. 13:10

E cula sam bas da voće treba konzumirati samo ujutro.
    Svi oni sokovi gazirani, gusti, pa i mlijeko isto mogu pomoc slaganju dodatnih kilograma.
    Sta ja znam, mislim da je najbolje jest normalno, svega po malo, rascjepat si te obroke, u nicem ne pretjerivat.
    Bitno da je bebica zdrava. Svako tijelo drukcije funkcionira.
    Normalno da se sad sve izmješalo još i ta voda šta se nakuplja.
    wookie ja sam isto umorna staaalno, a najgore je sta nemogu zaspat po noci, uzas

bebinjo
    13. Siječanj 2015. 16:29

Ja pokušavam smanjiti kruh a slatko sam skroz izbacila osim sto pojedem malo voća ali to je jabuka ili naranča. Ali mislim da se sve prima na mene pa tako i to voće. I krećem se svaki dan, lagana šetnjica od sat ili više tak da se nadam da necu biti kao autobus hehe

• Loreen
    13. Siječanj 2015. 16:37

voće i mlijeko kao debljaju... piše mi na trudničkoj a ja jela tonu voca i po bar pol litre mlijeka dnevno... a ne krecem se. Ma briga me. Skinut cu kad dođu topliji dani.  Bit će šetanja i znojenja a i lošije se jede po vrućini.

bebinjo
    13. Siječanj 2015. 16:54

Mene muči što sam već do sada dobila 4 kg a tek sam u 9 tjednu po kalendaru a vjerovatno sam manje. Ako sam do sad dobila 4 kile šta će biti poslije?? Budem hodala kao pingvin hehe...imam samo 160 cm pa cu se samo zaokruživati dok ne budem kao lopta hehe !! Na 160 cm imam 68 kila...sad možete zamisliti kako sam već sad okrugla!! Ali dok god je sve ok sa mojom točkicom ne brinem se toliko! Ipak...to mi je najbitnije!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.