Ja sam sad u 36.tj i imam oko 14kg plus. Nisam jela niš sad posebno više ili manje, jedino sam razlomila obroke, više puta manje obroke. Iako, mala me znala budit usred noći pa bi iša virit u frižider :D
Gojit se nema smisla. Eventualno ako si jako mršava pa da ti bude lakše podnosit sve to, al opet nije riješenje gojenje nego izmjena prehrane. Pogledaj si jedino po netu stvari koje izbjegavat (tipa pljesnivi sirevi, svježa plava riba tipa tuna, i slično), a ostalo gledaj kako ti paše. Obrati pažnju jedino ako budeš imala žgaravicu što si jela da eliminiraš tu konkretnu stvar i to je to. Jedi zdravo, kreći se koliko možeš, znači ništa puno drugačije od inače :)
i ja sam u 35.t bila na +15, važem se samo na pregledima, pa se redovito šokiram.. al šta je tu je, jedem kad god mi se jede i šta god mi se jede
Hm.. je li istina da žene koje su dobile više kila sporije rađaju? S čim to ima veze? Vjerojatno više u kakvoj si formi.. Što treba jačat? Donji dio leđa?
Ja sam dobila 25 kila, rodila u 2 sata.
Ja sam bila aktivna cijelu trudnoću, a kile sam dobila čim bi pogledala hranu -.-
nema veze to sa kilama.
ja ne mogu bit aktivnija nego jesam jer imam bolove kad hodam plus kuk me boli i šepam a inace sam potrčko... Ali to me ne sprječava da čistim i usisavam i dižem stvari jer me leđa dobro drže ali zato me noge izdaju... A inače imam mišićave i jake noge.. Eto što ti je trudnoća :( Da je meni rodit u dva sata... Kad uđem u 35. tjedan počet ću radit one čučnjeve da se to brže rastvori sve :)
Ja sam u 37. tjednu bila na +18, krenila s 59 kg, a visoka sam 163 cm. U pon mi je pregled pa cu vidit, al mislim da sam dobila jos koju kilicu. Sad sam u 40. tjednu.
Sortiraj odgovore
Najstariji