A ne znam u čemu je stvar ali danas me dragi uštipnuo za nogu ko i inače i inače me to ne boli a sad sam vrisnula od boli što po nekoj logici znači da su mi noge pune sala jer to salo boli.... a uopće ne mislim da sam se tako puno udebljala ali sva sam nekako natečena... Ah... samo da je bebi dobro, izgurat ću još dva mjeseca manje- više...
A ja evo u 20 tjednu na +5. U prvoj trudnoći sa 21 godinu krenula sa 52kg rodila sa 63, kile otišle odmah poslije poroda. Druga trudnoća sa 30 počela sa 58 rodila sa 73 kg. Još sam se udebljala dok sam dojila a kile otišle nakon 2 godine. Sad sa 37 zatrudnila sa 56 kg i već sam na +5kg a nemam ni neki apetit niti jedem previše, ali očito se sve što pojedem slaže. I to sam 4 kg dobila u zadnjih mjesec dana. Ako nastavim tim tempom bit ću ko slonica na kraju. Pogotovo zato što sam visoka samo 160 pa se na meni svaka kila vidi. A i znam da zbog godina kile teže idu dolje, ali ovaj put ne planiram pojesti 6 kinder pinguia odjednom dok budem dojila pa će možda kile lakše ići dolje.

joj mene je tak strah stati na vagu sad poslije poroda. Još su i ti glupi blagdani bili pa sam jela sve moguće. Nadam se da budem smršavila nekad kasnije :P
Prva mi je trudnoća trudna sam 18.-1 tjedana i udebljala sam se 2kg.
Dobila sam savijet od ginek. da ležim i jedem da "nabijem" kilažu ( što su po meni gluposti jer je sve uredu sa bebom i sa mnom) što mislite o tom savjetu?
Prva mi je trudnoća trudna sam 18.-1 tjedana i udebljala sam se 2kg.
Dobila sam savijet od ginek. da ležim i jedem da "nabijem" kilažu ( što su po meni gluposti jer je sve uredu sa bebom i sa mnom) što mislite o tom savjetu?
Ma daj koji glupi savjet, naravno da ne... ja sam bila u minusu s kilima i rekla mi je da normalno jedem, a gibanje je svakako preporučeno (osim naravno zbog nekakvih posebnih zdravstvenih problema.)
lu_os
Zašto bi se morala gojiti? Ne debljaju se svi jednakom brzinom. Ako je beba ok i ako ne držiš dijetu namjerno i nisi bolesna ne vidim zasto bi se trpala hranom. Možda u trećem tromjesečju nabubriš ko kruščić :D
Zašto bi se morala gojiti? Ne debljaju se svi jednakom brzinom. Ako je beba ok i ako ne držiš dijetu namjerno i nisi bolesna ne vidim zasto bi se trpala hranom. Možda u trećem tromjesečju nabubriš ko kruščić :D
Pa to je i moje misljenje
Ja mislim isto da cu pred kraj buknit hh
Hvala na odgovoru jer dobro dođe malo od nekog drugog čuti isto mišljenje da to nije dobar ni normalan savjet
lu_os
Ja sam sad u 36.tj i imam oko 14kg plus. Nisam jela niš sad posebno više ili manje, jedino sam razlomila obroke, više puta manje obroke. Iako, mala me znala budit usred noći pa bi iša virit u frižider :D
Gojit se nema smisla. Eventualno ako si jako mršava pa da ti bude lakše podnosit sve to, al opet nije riješenje gojenje nego izmjena prehrane. Pogledaj si jedino po netu stvari koje izbjegavat (tipa pljesnivi sirevi, svježa plava riba tipa tuna, i slično), a ostalo gledaj kako ti paše. Obrati pažnju jedino ako budeš imala žgaravicu što si jela da eliminiraš tu konkretnu stvar i to je to. Jedi zdravo, kreći se koliko možeš, znači ništa puno drugačije od inače :)
i ja sam u 35.t bila na +15, važem se samo na pregledima, pa se redovito šokiram.. al šta je tu je, jedem kad god mi se jede i šta god mi se jede

Hm.. je li istina da žene koje su dobile više kila sporije rađaju? S čim to ima veze? Vjerojatno više u kakvoj si formi.. Što treba jačat? Donji dio leđa?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji