Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tea024
    04. Siječanj 2015. 16:42

Tak je i meni u trbuhu a gdje je ostalo nemam pojma jer nisam ni natecena ni nista cak ni u licu nemam pojma valjda ima puno vode.

Nixie
    04. Siječanj 2015. 17:10

ja sam na +7kg i plus još onih devet viška od prije trudnoće pa je to praktički +16kg. sve će to otići 

Zac11
    04. Siječanj 2015. 18:35

38+4 i 11 u plusu :) ostala sam trudna sa 61kg, dakle sad imam 72 :)

• Loreen
    04. Siječanj 2015. 20:14

Evo ja sam ušla u 31. tjedan u plusu 11 kila!! Reko mi danas dragi da mi se guzica napuhala :D A trbuh mi je sada velik i ujutro kad se probudim, odjednom sam se napuhala sva. Jedino mi je lijepa kosa malo je narasla i sjaji a i sviđa mi se kako mi lice izgleda, jesam malo buci-buci ali nekako sam si lijepa. Inače si nisam ovako lijepa ( sama sebi , jel) kad sam ne trudna 

Ana76
    05. Siječanj 2015. 21:47

Loreen

Evo ja sam ušla u 31. tjedan u plusu 11 kila!! Reko mi danas dragi da mi se guzica napuhala :D A trbuh mi je sada velik i ujutro kad se probudim, odjednom sam se napuhala sva. Jedino mi je lijepa kosa malo je narasla i sjaji a i sviđa mi se kako mi lice izgleda, jesam malo buci-buci ali nekako sam si lijepa. Inače si nisam ovako lijepa ( sama sebi , jel) kad sam ne trudna 

I ja sam u 31tt a dobila sam 14-15kg!i ja sam sebi bas bila sva lijepa i blistava  sa nekih 10 viska,kosa,koza,nokti prekrasni...sad si nesto bas i nisam,sva sam si neka natecena!uff

crnamala
    04. Siječanj 2015. 20:34

Rodila sam s 42 tjedna.  Do 40-tog sam dobila nekih 17-18 kg a onda u dva tjedna prenosenja jos +8?!? Uzas iako sam bila napuhana od vode.  Tjedan dana nakon poroda kad sam se napokon stigla izvagat stanje -15 kg. Jos 10 samo?!? Jedino mi je trbuh nakon carskog bas bljak ali kazu da i za to treba vremena da se vrati.

Sara9
    05. Siječanj 2015. 23:19

Evo ja sad stala na vagu i šokirala se! +3 kila od prošlog puta, sad sam + 7 (27+1) ako je sudit po vazi, ali nisam baš sigurna jel vaga dobra..

• Loreen
    06. Siječanj 2015. 15:19

Ma ja bujam ko tijesto a jedem slabije jer ne mogu vise nista utrpat u trbuh... Bit ću ko trokrilni ormar za dva mjeseca. Pa neka mi neko kaže da jedem manje zamlatit ću ga.

Ana76
    06. Siječanj 2015. 23:08

Tako sam i ja...do prije mjesec dana,kile se lijepe ko lude a ja jedem minimalno!a sada za blagdane,opustila se i jedem sve sto zelim a kilogrami stoje!samo trbuh raste kao gljiva i oticem sva!ma za poludit sa tim kilicama!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI