Rodila sam s 42 tjedna. Do 40-tog sam dobila nekih 17-18 kg a onda u dva tjedna prenosenja jos +8?!? Uzas iako sam bila napuhana od vode. Tjedan dana nakon poroda kad sam se napokon stigla izvagat stanje -15 kg. Jos 10 samo?!? Jedino mi je trbuh nakon carskog bas bljak ali kazu da i za to treba vremena da se vrati.
Evo ja sad stala na vagu i šokirala se! +3 kila od prošlog puta, sad sam + 7 (27+1) ako je sudit po vazi, ali nisam baš sigurna jel vaga dobra..
Ma ja bujam ko tijesto a jedem slabije jer ne mogu vise nista utrpat u trbuh... Bit ću ko trokrilni ormar za dva mjeseca. Pa neka mi neko kaže da jedem manje zamlatit ću ga.
Tako sam i ja...do prije mjesec dana,kile se lijepe ko lude a ja jedem minimalno!a sada za blagdane,opustila se i jedem sve sto zelim a kilogrami stoje!samo trbuh raste kao gljiva i oticem sva!ma za poludit sa tim kilicama!
A ne znam u čemu je stvar ali danas me dragi uštipnuo za nogu ko i inače i inače me to ne boli a sad sam vrisnula od boli što po nekoj logici znači da su mi noge pune sala jer to salo boli.... a uopće ne mislim da sam se tako puno udebljala ali sva sam nekako natečena... Ah... samo da je bebi dobro, izgurat ću još dva mjeseca manje- više...
A ja evo u 20 tjednu na +5. U prvoj trudnoći sa 21 godinu krenula sa 52kg rodila sa 63, kile otišle odmah poslije poroda. Druga trudnoća sa 30 počela sa 58 rodila sa 73 kg. Još sam se udebljala dok sam dojila a kile otišle nakon 2 godine. Sad sa 37 zatrudnila sa 56 kg i već sam na +5kg a nemam ni neki apetit niti jedem previše, ali očito se sve što pojedem slaže. I to sam 4 kg dobila u zadnjih mjesec dana. Ako nastavim tim tempom bit ću ko slonica na kraju. Pogotovo zato što sam visoka samo 160 pa se na meni svaka kila vidi. A i znam da zbog godina kile teže idu dolje, ali ovaj put ne planiram pojesti 6 kinder pinguia odjednom dok budem dojila pa će možda kile lakše ići dolje.
joj mene je tak strah stati na vagu sad poslije poroda. Još su i ti glupi blagdani bili pa sam jela sve moguće. Nadam se da budem smršavila nekad kasnije :P
Prva mi je trudnoća trudna sam 18.-1 tjedana i udebljala sam se 2kg.
Dobila sam savijet od ginek. da ležim i jedem da "nabijem" kilažu ( što su po meni gluposti jer je sve uredu sa bebom i sa mnom) što mislite o tom savjetu?
lu_os
Zašto bi se morala gojiti? Ne debljaju se svi jednakom brzinom. Ako je beba ok i ako ne držiš dijetu namjerno i nisi bolesna ne vidim zasto bi se trpala hranom. Možda u trećem tromjesečju nabubriš ko kruščić :D
Sortiraj odgovore
Najstariji