Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    14. Prosinac 2014. 10:05

Ja kada sam prvo isla roditi,suprug me uslikao pred odlazak u bolnicu!poslije kad sam ugledala sliku,nisam vjerovala da sam to ja!totalno mi se faca izmjenila,kao da je druga osoba na slici!zbilja cudno ali ima nesto u tome!a kada sam rodila i vratili me u sobu,po licu sam imala i nekakve flekice koje su nestale dok sam dosla kuci!

crnamala
    14. Prosinac 2014. 10:17

Ninach kazu da ima istine u tome sta govore za lice prije poroda. Kazu da se trudnice "napusu" prije poroda. Ja svakoko ne izgledam normalno zadnja dva tjedna. Bas sam natecena noge prsti lice ajme. Pogotovo navecer.

ninach1903
    14. Prosinac 2014. 10:22

Znaci ipak ima nesto. Cak mi je i dragi reko da sam se nekak "napuhnula" u licu i da sam sad bas lijepo okruglasta 

16.12.2014 <3 Lena <3

Neni5
    14. Prosinac 2014. 13:38

evo da se i ja zabilježim 
    32+5   i na +12 kg sam, skroz sam zadovoljna
    ali s obzirom da dolazi Božić i ulovila me želja za slatkim   vidit ćemo što će biti

• Pčelica2
    14. Prosinac 2014. 16:00

Ajde da i ja prijavim svoje kile...
    Sad sam 31+3 i na +11 kg sam... Ali ja jedem nenormalno!!! Apetit mi je ogroman i jedem sve, a najviše slatko
    jednostavno se ne mogu kontrolirati. U zadnji par tjedana, svaki tjedan po kilu!!! Užas, do poroda ću još 11 kg. Ali meni se baš jako vidi... Guza, bokovi, faca

crnamala
    14. Prosinac 2014. 16:40

Ja sam u ovih 10 dana sta sam prinila pocela jest kao prasac ali doslovno. Jedem sta god mi padne napamet sta od rrustracija, nervoze sta apetita. U kombinaciji sa nakupljenom vodom bas se osjecam ogromno i teško i jedino mi je to problem a koliko kg sam dobila vise ni ne brojim niti me briga. Kad netko pita kazem da sam kategorija slona i amen.  

ninach1903
    14. Prosinac 2014. 18:48

Ja sad imam proporcije prosjecnog izbacivaca 185cm i 84kg i nek mi neko proba nesto prigovorit  moj apetit je uvjek postojan,veli dragi da me lakse oblacit nego hranit hahaha

Pčelica2
    15. Prosinac 2014. 09:33

ninach1903

Ja sad imam proporcije prosjecnog izbacivaca 185cm i 84kg i nek mi neko proba nesto prigovorit  moj apetit je uvjek postojan,veli dragi da me lakse oblacit nego hranit hahaha

Aaaaaaa!!! Gora sam od tebe!!! 180 cm i 87 kg!!! Noge dva balvana, a glava k'o televzor!!!

16.12.2014 <3 Lena <3

Ana76
    14. Prosinac 2014. 19:28

A ja sam teza od svog dragog vec sad!Ha!

ninach1903
    14. Prosinac 2014. 21:38

Ana

A ja sam teza od svog dragog vec sad!Ha!

Hahaha zakon si!  ja da svog presisam bi ipak bilo malo previse 

16.12.2014 <3 Lena <3

crnamala
    14. Prosinac 2014. 21:33

Ja moram rodit u roku 2 dana pa necu valjda presisat dragog iako smo jako blizu kilima! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI