Ja kada sam prvo isla roditi,suprug me uslikao pred odlazak u bolnicu!poslije kad sam ugledala sliku,nisam vjerovala da sam to ja!totalno mi se faca izmjenila,kao da je druga osoba na slici!zbilja cudno ali ima nesto u tome!a kada sam rodila i vratili me u sobu,po licu sam imala i nekakve flekice koje su nestale dok sam dosla kuci!
Ninach kazu da ima istine u tome sta govore za lice prije poroda. Kazu da se trudnice "napusu" prije poroda. Ja svakoko ne izgledam normalno zadnja dva tjedna. Bas sam natecena noge prsti lice ajme. Pogotovo navecer.

Znaci ipak ima nesto. Cak mi je i dragi reko da sam se nekak "napuhnula" u licu i da sam sad bas lijepo okruglasta
16.12.2014 <3 Lena <3
evo da se i ja zabilježim
32+5 i na +12 kg sam, skroz sam zadovoljna
ali s obzirom da dolazi Božić i ulovila me želja za slatkim vidit ćemo što će biti
Ajde da i ja prijavim svoje kile...
Sad sam 31+3 i na +11 kg sam... Ali ja jedem nenormalno!!! Apetit mi je ogroman i jedem sve, a najviše slatko
jednostavno se ne mogu kontrolirati. U zadnji par tjedana, svaki tjedan po kilu!!! Užas, do poroda ću još 11 kg. Ali meni se baš jako vidi... Guza, bokovi, faca
Ja sam u ovih 10 dana sta sam prinila pocela jest kao prasac ali doslovno. Jedem sta god mi padne napamet sta od rrustracija, nervoze sta apetita. U kombinaciji sa nakupljenom vodom bas se osjecam ogromno i teško i jedino mi je to problem a koliko kg sam dobila vise ni ne brojim niti me briga. Kad netko pita kazem da sam kategorija slona i amen.

Ja sad imam proporcije prosjecnog izbacivaca 185cm i 84kg i nek mi neko proba nesto prigovorit moj apetit je uvjek postojan,veli dragi da me lakse oblacit nego hranit hahaha
Ja sad imam proporcije prosjecnog izbacivaca 185cm i 84kg i nek mi neko proba nesto prigovoritmoj apetit je uvjek postojan,veli dragi da me lakse oblacit nego hranit hahaha
Aaaaaaa!!! Gora sam od tebe!!! 180 cm i 87 kg!!! Noge dva balvana, a glava k'o televzor!!!
16.12.2014 <3 Lena <3
A ja sam teza od svog dragog vec sad!Ha!
A ja sam teza od svog dragog vec sad!Ha!
Hahaha zakon si! ja da svog presisam bi ipak bilo malo previse
16.12.2014 <3 Lena <3
Ja moram rodit u roku 2 dana pa necu valjda presisat dragog iako smo jako blizu kilima!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji