Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pčelica2
    14. Prosinac 2014. 16:00

Ajde da i ja prijavim svoje kile...
    Sad sam 31+3 i na +11 kg sam... Ali ja jedem nenormalno!!! Apetit mi je ogroman i jedem sve, a najviše slatko
    jednostavno se ne mogu kontrolirati. U zadnji par tjedana, svaki tjedan po kilu!!! Užas, do poroda ću još 11 kg. Ali meni se baš jako vidi... Guza, bokovi, faca

crnamala
    14. Prosinac 2014. 16:40

Ja sam u ovih 10 dana sta sam prinila pocela jest kao prasac ali doslovno. Jedem sta god mi padne napamet sta od rrustracija, nervoze sta apetita. U kombinaciji sa nakupljenom vodom bas se osjecam ogromno i teško i jedino mi je to problem a koliko kg sam dobila vise ni ne brojim niti me briga. Kad netko pita kazem da sam kategorija slona i amen.  

ninach1903
    14. Prosinac 2014. 18:48

Ja sad imam proporcije prosjecnog izbacivaca 185cm i 84kg i nek mi neko proba nesto prigovorit  moj apetit je uvjek postojan,veli dragi da me lakse oblacit nego hranit hahaha

16.12.2014 <3 Lena <3

Ana76
    14. Prosinac 2014. 19:28

A ja sam teza od svog dragog vec sad!Ha!

crnamala
    14. Prosinac 2014. 21:33

Ja moram rodit u roku 2 dana pa necu valjda presisat dragog iako smo jako blizu kilima! 

Ana76
    15. Prosinac 2014. 16:27

Aj dobro,muz mi nije bas nesto tezak previse pa sam se na to izvukla al je visok a ja niska!zamislite me samo sa 81kg na 162cm!!!!!!!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.