Ajde da i ja prijavim svoje kile...
Sad sam 31+3 i na +11 kg sam... Ali ja jedem nenormalno!!! Apetit mi je ogroman i jedem sve, a najviše slatko
jednostavno se ne mogu kontrolirati. U zadnji par tjedana, svaki tjedan po kilu!!! Užas, do poroda ću još 11 kg. Ali meni se baš jako vidi... Guza, bokovi, faca
Ja sam u ovih 10 dana sta sam prinila pocela jest kao prasac ali doslovno. Jedem sta god mi padne napamet sta od rrustracija, nervoze sta apetita. U kombinaciji sa nakupljenom vodom bas se osjecam ogromno i teško i jedino mi je to problem a koliko kg sam dobila vise ni ne brojim niti me briga. Kad netko pita kazem da sam kategorija slona i amen.
Ja sad imam proporcije prosjecnog izbacivaca 185cm i 84kg i nek mi neko proba nesto prigovorit moj apetit je uvjek postojan,veli dragi da me lakse oblacit nego hranit hahaha
16.12.2014 <3 Lena <3
Ja moram rodit u roku 2 dana pa necu valjda presisat dragog iako smo jako blizu kilima!
Aj dobro,muz mi nije bas nesto tezak previse pa sam se na to izvukla al je visok a ja niska!zamislite me samo sa 81kg na 162cm!!!!!!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji