Ja sam 162 i imam 65 kila dosad vjerojatno... 27. tjedan. Imala sam 55 prije trudnoce a uopce nesto puno ne jedem i na dane sam veca na dane manja, mislim da me muci voda... Nakuplja se pa odlazi... Dosta lezim zadnje vrijeme zbog bolova pa vjerojatno i to kumuje... nadam se da necu dobit jos 10 kila -.-
joj curke... nemojte se kilama opterečivat... ja sam pred 3 tjedna bila u plusu 18 kila 167 i za sad oko 75... sad odbijam na vagu stati do četvrtka kad imam novi pregled.... al zbucale su mi se samo guzica i gornji dio nogu... većina je u trbuhu ... i nije da ne jedem, jedem i za troje hihii a bome mi se i dragi nekih 8 -10 kila zdebljo
ja se tješim da će moje otić prije njegovog
ma nis se ne treba opterecivat s kilama, ja sam bila oko +16, na porodu izgubila 10, 3 u narednih tjedan dana... jedino sad ove 3 jos nikako ne idu hahaha a sto mogu, dojim i moram papati
beag... što se 3 kg viška tiče, ja odmah potpisujem hihi... tak i tak sam prije trudnoće bila neuhranjena hhiihi ... kolko god da sam tada jela, a jela sam bome i tada, nije mi se ništa primalo... tješim se da i geni tu igraju ulogu... ak je po genima ja bi isto nakon poroda se brzo trebala vratit na staru kilažu :D
Mi smo u 20. tjednu i ne debljamo se bas,ali jako puno papamo
Prije kad sam se debljala to je odlazilo svugdje, a sada samo u stomak. Nadam se da će tako ostati i do kraja trudnoće mada,ne sekiram se puno oko kilaže. Bitno mi je da je moja curka zdrava,da se super razvija i da dobija sve što joj je potrebno. To je ipak najvažnije..
Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3
Moram priznat da ste me malo umirile. Inače sam visoka 163, 74,5 kg na prvom pregledu. Jučer sam bila na kontroli, trenutno sam 32 tjedna i došla sam na 85 kg. S tim da sam u zadnjih 4 tjedna dobila 3 kg. Isto tako sam jučer saznala da mala buba ima 1800 gr. S obzirom da sam i prije bila jača, mislila sam da ću bit Debela Berta, al osim trbuha i guzice ostatak je više manje isti. Al opet, tih 10 kg mi djeluje jako puno, poznavajući svoj organizam koji brzo prima, a jako, jako sporo se riješava kila. Da se razumijemo, nisam bila na dijeti (nikad, a pogotovo ne sad), i jedem raznoliko. Al me strah onog ostatka. I definitivno nisam mislila da nakon poroda već budi tako drastičan pad u kilaži (naravno uzimajući u obzir da nismo sve iste)
Sortiraj odgovore
Najstariji