Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ada2
    04. Siječanj 2015. 10:03

Pozdrav mame!
    Trudna sam 21 tjedan, do 16 tt nisam dobila ni grama,čak sam izgubila 1 kg, ali nakon toga kg samo idu gore,dobila sam 6 kg,od toga 2kg u samo tjedan dana!!!!!,a jela sam normalno kao i inače! Ako se tako nastavi do kraja,dobit ću preko 30kg! Jel su normalni ti nagli dobitci na težini?

cloudy
    04. Siječanj 2015. 10:09

Ja sam ti se isto jedno vrijeme dosta debljala...onda je malo stalo,pa opet krenulom.mi sad na kraju su kile stale...a evo do 38 tjedna dogurala do 20 kg u plusu

• ada2
    04. Siječanj 2015. 10:32

Ne brine me koliko ću kg dobiti, nego to da sam dobila toliko kg u tako kratkom vremenu,to mi je stvarno puno! Pripazit ću malo na prehranu pa ću vidjet kak će se nastavit! Ali najbitnije je da je beba dobro!

cloudy
    04. Siječanj 2015. 11:09

Dok je bebica ok sve je super :) ja sam negdje u 4 mjesecu trudnoće...il 5 nisam.više sigurna 4 kg u mjesec dana dobila..i mislila sam isto jel to normalno i bilo je ok.... meni je sad na kraju dr rekao da sam tolko kg dobila jer sam bila dosta mršava na početku pa zatom..da sam imala 5 kg više vjerojatno bi se aad udebljala 5 kg manje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.