još točno mjesec dana do termina, za sad sam u plusu 9 kg :) isto tako jedem sve, a dragi me zeza da s leđa uopće ne izgledam trudno, da se ljudi šokiraju kad se okrenem, jer trbuh mi je poprilično velik :D
Ja sam na +20 a kaj je najbolje sad sam taman, tocno kak kazete - s leđa se ne kuzi da sam trudna, onda mozete mislit kak sam zgledala prije trudnoce sa 185cm i sirotih 65kg
E i u zadnjih par dana su mi svi poceli govorit da mi se tocno na licu vidi da sam spremna rodit..kakve su to fore? Jel to pristojniji nacin za rec trudnici da u licu izgleda debelo ili stvarno nesto ima u tome? xD
16.12.2014 <3 Lena <3
joj ja sam na plus 12 a još imamo 7 tjedana do kraja ali sad je došao period da mi se ni ne jede baš kao prije pa će to valjda stati, u mjesec dana samo kila a onda u zadnja tri tjedna 2 ali sam malo previše slatkiša pojela pa je i do toga malo al mi se isto s leđa ne vidi nego svi kažu da samo trbuh imam. i još uvijek stanem u najmanji trudnički broj :)
Evo mene nakon dugo vremena da se pohvalim!Vidim da ste tu sve nekakve mini trudnice pa da vam pokvarim proajek!Dakle:27+4tt i u plusu cak 14 kg!!Ajme meni,koliko ce jos do kraja biti??
Ja kada sam prvo isla roditi,suprug me uslikao pred odlazak u bolnicu!poslije kad sam ugledala sliku,nisam vjerovala da sam to ja!totalno mi se faca izmjenila,kao da je druga osoba na slici!zbilja cudno ali ima nesto u tome!a kada sam rodila i vratili me u sobu,po licu sam imala i nekakve flekice koje su nestale dok sam dosla kuci!
Ninach kazu da ima istine u tome sta govore za lice prije poroda. Kazu da se trudnice "napusu" prije poroda. Ja svakoko ne izgledam normalno zadnja dva tjedna. Bas sam natecena noge prsti lice ajme. Pogotovo navecer.
Znaci ipak ima nesto. Cak mi je i dragi reko da sam se nekak "napuhnula" u licu i da sam sad bas lijepo okruglasta
16.12.2014 <3 Lena <3
evo da se i ja zabilježim
32+5 i na +12 kg sam, skroz sam zadovoljna
ali s obzirom da dolazi Božić i ulovila me želja za slatkim vidit ćemo što će biti
Sortiraj odgovore
Najstariji