ajme ja sam 32+4, pa sam već dobila 14kg
al istina je da uopće ne pazim šta ni koliko jedem, razmazija me kroz život dobar metabolizam pa sam nekako optimistična s gubljenjem kg posli poroda
ajme ja sam 32+4, pa sam već dobila 14kg
al istina je da uopće ne pazim šta ni koliko jedem, razmazija me kroz život dobar metabolizampa sam nekako optimistična s gubljenjem kg posli poroda
E da metabolizam... Probava... Što je to??? U zadnje vrijeme posve zaboravim kako je to imati normalnu probavu...

Još 3 tjedna do termina...dosad dobila 13,5kg.
Imam sreću šta se sve rasporedilo lipo..tako da se samo trbuh vidi. S leđa kao da nisam trudna. he he
Neki dan susjeda pita da jesam li trudna..a ja njoj još malo pa eto bebe...a ona da me viđa i da tek sad vidi trbuh.
Još 3 tjedna do termina…dosad dobila 13,5kg.
Jedem sve.
Imam sreću šta se sve rasporedilo lipo..tako da se samo trbuh vidi. S leđa kao da nisam trudna. he he
Neki dan susjeda pita da jesam li trudna..a ja njoj još malo pa eto bebe…a ona da me viđa i da tek sad vidi trbuh.
sara2015
sara2015
još točno mjesec dana do termina, za sad sam u plusu 9 kg :) isto tako jedem sve, a dragi me zeza da s leđa uopće ne izgledam trudno, da se ljudi šokiraju kad se okrenem, jer trbuh mi je poprilično velik :D
Ja sam na +20 a kaj je najbolje sad sam taman, tocno kak kazete - s leđa se ne kuzi da sam trudna, onda mozete mislit kak sam zgledala prije trudnoce sa 185cm i sirotih 65kg
E i u zadnjih par dana su mi svi poceli govorit da mi se tocno na licu vidi da sam spremna rodit..kakve su to fore? Jel to pristojniji nacin za rec trudnici da u licu izgleda debelo ili stvarno nesto ima u tome? xD
Ja sam na +20a kaj je najbolje sad sam taman, tocno kak kazete - s leđa se ne kuzi da sam trudna, onda mozete mislit kak sam zgledala prije trudnoce sa 185cm i sirotih 65kg
E i u zadnjih par dana su mi svi poceli govorit da mi se tocno na licu vidi da sam spremna rodit..kakve su to fore? Jel to pristojniji nacin za rec trudnici da u licu izgleda debelo ili stvarno nesto ima u tome? xD
Ja sam jučer sebi izgledala čudno u faci i baš sam si pomislila da je to to, nisam naticala ni ništa već mi je cijela faca drugačije izgledala...uopće ne mogu objasniti.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
16.12.2014 <3 Lena <3
joj ja sam na plus 12 a još imamo 7 tjedana do kraja ali sad je došao period da mi se ni ne jede baš kao prije pa će to valjda stati, u mjesec dana samo kila a onda u zadnja tri tjedna 2 ali sam malo previše slatkiša pojela pa je i do toga malo al mi se isto s leđa ne vidi nego svi kažu da samo trbuh imam. i još uvijek stanem u najmanji trudnički broj :)
Evo mene nakon dugo vremena da se pohvalim!Vidim da ste tu sve nekakve mini trudnice pa da vam pokvarim proajek!Dakle:27+4tt i u plusu cak 14 kg!!Ajme meni,koliko ce jos do kraja biti??
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji