Ja jedem svakih 2-3 sata
Mi smo stalno gladne ! ali ne pojedem veliki obrok samo kaj mi vilica non stop radi
. S obzirom da mirujem trudnocu i malo se krecem zadovoljna sam s tezinom Sad smo 22+2 tt i dobile smo 6 kg. Bumo vidjeli kak ce dalje ... sad kad to krene
40. tjedan + 11 kg, a cijelu trudnoću apetit nikakav, ne znam što bi bilo da sam mogla jesti više
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja sam 25+5 i sad sam na +8. Jedem isto ko i prije s tim da sad čak i pazim da jedem što zdravije a prije sam imala stvarno malo kila i nikako nisu išle gore. Mislim da se voda skuplja ko luda u meni.Sinoć sam 3 puta išla piškiti i od sinoć do jutros - 1,5 kg. Malo me straši iskreno što će biti do kraja.. Ne mogu manje jesti od ovoga..
ajme ja sam 32+4, pa sam već dobila 14kg
al istina je da uopće ne pazim šta ni koliko jedem, razmazija me kroz život dobar metabolizam pa sam nekako optimistična s gubljenjem kg posli poroda
Još 3 tjedna do termina...dosad dobila 13,5kg.
Imam sreću šta se sve rasporedilo lipo..tako da se samo trbuh vidi. S leđa kao da nisam trudna. he he
Neki dan susjeda pita da jesam li trudna..a ja njoj još malo pa eto bebe...a ona da me viđa i da tek sad vidi trbuh.
sara2015
Sortiraj odgovore
Najstariji