Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina1232
    11. Prosinac 2014. 23:39

Ja jedem svakih 2-3 sata
    Mi smo stalno gladne  ! ali ne pojedem veliki obrok samo kaj mi vilica non stop radi . S obzirom da mirujem trudnocu i malo se krecem zadovoljna sam s tezinom Sad smo 22+2 tt i dobile smo 6 kg. Bumo vidjeli kak ce dalje ... sad kad to krene  

Tonka18
    12. Prosinac 2014. 00:41

37tj +13 kg bila +15al od stresa izgubila 2 kg :)

kleaiva
    12. Prosinac 2014. 09:02

40. tjedan + 11 kg, a cijelu trudnoću apetit nikakav, ne znam što bi bilo da sam mogla jesti više 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Ribica153
    12. Prosinac 2014. 09:23

Ja sam 25+5 i sad sam na +8. Jedem isto ko i prije s tim da sad čak i pazim da jedem što zdravije a prije sam imala stvarno malo kila i nikako nisu išle gore. Mislim da se voda skuplja ko luda u meni.Sinoć sam 3 puta išla piškiti i od sinoć do jutros - 1,5 kg. Malo me straši iskreno što će biti do kraja.. Ne mogu manje jesti od ovoga..

Bljubica
    12. Prosinac 2014. 11:34

ajme ja sam 32+4, pa sam već dobila 14kg 
    al istina je da uopće ne pazim šta ni koliko jedem, razmazija me kroz život dobar metabolizam  pa sam nekako optimistična s gubljenjem kg posli poroda

sara2015
    12. Prosinac 2014. 20:34

Još 3 tjedna do termina...dosad dobila 13,5kg.
    Imam sreću šta se sve rasporedilo lipo..tako da se samo trbuh vidi.  S leđa kao da nisam trudna. he he
    Neki dan susjeda pita da jesam li trudna..a ja njoj još malo pa eto bebe...a ona da me viđa i da tek sad vidi trbuh.

sara2015

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.