ja jedem kao i prije. jedina je razlika što mi u trudnoći paše čokolada, a prije me slatko nije privlačilo. Potrošim kalorije u šetnjama, kućanskim poslovima i na pilatesu.
Ja sam u 20-om tjednu i konacno sam došla na nulu, tj. vratila sam se na tezinu prije trudnoce nakon što sam bila smrsavila :)
ja sam se s doktorom jučer tako fino posvađala zbog kilaže i svega da mi je falila samo sekunda da se ustanem i bez riječi odem i nikad više se ne vratim kod tog kretena. e samo me spriječilo što mi mora dati doznake za bolovanje i otvorit porodiljni, eto toliko o mojim kilama
Ja neznam kaj ti doktori tolko drame oko tih kila. Pa majke ti mi cemo ic na porod s tim kilama i mi cemo ih poslje skidat, a ne oni! Dok je s nasim strucama sve ok briga me za kile
16.12.2014 <3 Lena <3
hihihihihi....ninach1903 u pravu si!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Znaci nisam jedina sa mukama oko kila i doktora i mene je moj stalno grdijo da ce dijete biti veliko i poslje pretilo i tako to rodila sina 3480 . 51 dug pravo školska beba, sad ima 2 godinice i super je , veselo cekamo bracu ili seku!! malo jesam pretjerala u 2 mj 5 kila , a tješim se da je to pocetak nadam se da cu usporiti malo..
Ja sam eto se debljala do 8 mjeseca...sad mi je stalo..a to da će kasnije dijete biti pretilo su gluposti...tko kaže da mora biti pretilo.... moja se stara recimo udebljala 25 kg kad je bila trundna samnom....i po tom sam ja trebala bit pretila...a do trudnoće sam bila žgoljavica koja nije imala problema s kilama
i ja isto mislim da nema veze, ma doktor mi stalno kvoca pa šećer pa pretilost i sto problema i na kraju sve bude super,dugo sam kod toga doktora ne bi ga mijenjala ali nekad me baš živcira ...
ja sam sad 27+0 i u plusu sam 7 kila. I sad da dobijem još toliko, baš me briga.
Sad me tek nekako krenula manija za hranom :-D
Sortiraj odgovore
Najstariji