Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    26. Studeni 2014. 11:21

Evo ja zadnja tri tjedna stagniram na +17. Sad sam u 39 tom tjednu. Jucer mi je bio bas lip dan kaze mi ginekologica super bravo nisi dobila kg nisi ni natecena puno super izgledas?!? Neki koje nisam dugo vidila isto kao super sve ti je u stomaku nisi se puno udebljala? E sad ili me svi lazu ili se stvarno nisam uslonila jer 17 kg na 169 visine nije malo. Doduse sad pred kraj mi se fucka za kg tako ce i vama! 

Ribica153
    26. Studeni 2014. 11:21

24 tjedan i u plusu + 6  - + 7,5 kg - ovisno o tekućini koju taj dan popijem i o probavi. Ne znam jesam li ja jedina da imam oscilacije po 1 i po kg kad 1 dan ne odem na wc. : /

ena2203
    26. Studeni 2014. 11:26

Ribica153

24 tjedan i u plusu + 6  - + 7,5 kg - ovisno o tekućini koju taj dan popijem i o probavi. Ne znam jesam li ja jedina da imam oscilacije po 1 i po kg kad 1 dan ne odem na wc. : /

Vidim da smo otprilike na istoj kilaži u isttom tjednu. Znači, normalna sam :D

leptirica3
    12. Prosinac 2014. 10:20

Ribica153

I meni isto ako ne odem na wc i ta tekućina,nakupi do 2 kg..
    Sada sam u 27.tj. trudnoće i imam 7 kg u plusu.

Ribica153
    26. Studeni 2014. 11:55

To je to valjda. :) S tim da se ja stvarno ne prežederavam ali ni ne gladujem. Jedem umjereno i trudim se jest koliko toliko zdravo i što više se kretat kad god mogu... :/

MalaMia
    26. Studeni 2014. 12:02

Ja sam u 24 tjednu i u plusu + 6-7 kg ovisno o danu :)
    Isto jedem umjereno ali mi se čini da sam se zadnjih 2 tjedna nekako žešće počela debljati 

ena2203
    26. Studeni 2014. 12:25

ja jedem kao i prije. jedina je razlika što mi u trudnoći paše čokolada, a prije me slatko nije privlačilo. Potrošim kalorije u šetnjama, kućanskim poslovima i na pilatesu.

Sara9
    26. Studeni 2014. 13:02

Ja sam u 20-om tjednu i konacno sam došla na nulu, tj. vratila sam se na tezinu  prije trudnoce nakon što sam bila smrsavila :)

tena123
    26. Studeni 2014. 15:07

ja sam se s doktorom jučer tako fino posvađala zbog kilaže i svega da mi je falila samo sekunda da se ustanem i bez riječi odem i nikad više se ne vratim kod tog kretena. e samo me spriječilo što mi mora dati doznake za bolovanje i otvorit porodiljni, eto toliko o mojim kilama

Nalah
    26. Studeni 2014. 15:16

Onda svi kod mog,taj nikad ne važe   

ninach1903
    26. Studeni 2014. 16:36

Ja neznam kaj ti doktori tolko drame oko tih kila.  Pa majke ti mi cemo ic na porod s tim kilama i mi cemo ih poslje skidat,  a ne oni! Dok je s nasim strucama sve ok briga me za kile 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI