evo, ja sam 37. tjedan i u plusu 20 kila xD
a baš me zaboli, skinula bum kak sam i dobila. A uopće ne izgledam tak debelo, samo veliki trbuh i vidi se da sam malo u nogama dobila.
e tak ću i ja bit u 37 tjednu... sad sam na +16 a sutra ulazim u 32.... i isto me baš briga... dio će otić s porodom, dio kasnije.... uopće se neću zamarat kilama, a još manje prestat jest kad mi se jede xD
Evo ja sam 36 tjedan i u plusu 11kg, ocekujem bar jos 2-3 do kraja trudnoce
uh ja idem idući tjedan doktoru i plašim se vaganja, moram se sutra naručit, a mislim da sam na negdje + 17 ili 18 a tek 34 tj..
e Tena mi smo tu negdje po kilaži... a gle... kolko piše, piše.... sad ne možemo to popravit
samo se nadam da neću puno dobiti u ovih par tjedana, a sad šta je tu je, više se ne živciram oko toga, a svog dragog doktora ću istrpit valjda još ta dva, tri posjeta.
gore od kilaže je što moram vadit bris za streptokok i sralno mi je to u glavi jer prošli puta je bilo baš bezveze moram priznat..
Ja sam u 29 tj, u plusu sam nekih 10-11kg
al dobro je što se usporilo dobivanje na kilaži, jedno vrijeme sam svaki tjedan dobivala po kg
Ne brinem se, ja se danas najela ćevapa i luka, nakon dugo vremena pasali su mi ko nikad do sad! Da je bila još jedna porcija navalila bih i na nju.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ma ovo nisu istine u 2 mj 5 kila , ajme meni sta ce biti do kraja.... stalno sam u frižideru!
Sortiraj odgovore
Najstariji