Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    13. Studeni 2014. 20:16

Ja sam u 32. tjednu, zadnje sam se vagala u 30. i bila nekih 7-8 u plusu. Jako sam ih sporo dobivala jer mi je bila muka i niš mi nije bilo fino. Mogu reći da sam tek zadnjih tjedan-dva počela uživati u hrani. Jednostavno mi nije pasalo, a sad tamanim sendviče po noći i sve si mislim da ću sve nadoknaditi 

• Loreen
    18. Studeni 2014. 16:09

Ja sam 23. tjedan i plus 7 kila. Iako svi kazu da super izgledam, noge su mi se raširile ali su ,,tvrde,, nekako i grudi su mi ogromne i curi mi odnedavno to neko mlijeko iz njih i trbuh mi raste ko lud. Na dane imam kilo manje nego prethodni dan... Osjećam  se prepuna vode iako mi ne natiču noge... I priznajem, počela sam imat napadaje jedenja čokolade navečer i ugojit ću se bar još 6 kila do kraja trudnoće a ide i Božić... Inače sam znaa bit opsjednuta kilima, priznajem, ali sad me apsolutno nije briga i samo molim Boga da mali bude  OK pa cu skidat kile do ljeta :)

kleaiva
    19. Studeni 2014. 00:10

Ja sam u 32 tt bila u plusu 10 kg, i sad na pregledu u 36 tt kila manje dakle u plusu 9 kg...iskreno malo me iznenadio gubitak kila al sam se sjetila da sam pila heferol zeljezo pa da mi je bilo muka stalno, sad pijem drugi lihek i nije mi muka vise pa cu sigurno dobiti bar jos tu jednu kilu ;)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• tea024
    19. Studeni 2014. 22:27

Ja sam na ulasku u 29 tjexan i u plusu 9 kila, ali vec mj dana stoji na plus 9. Od kada pijem letrox zbog povecanog tsh i heferol isto...

• Ira1983
    20. Studeni 2014. 08:55

Pozdrav Cure,
    ja sam u prvoj trudnoći dobila 21 kg, zatrudnila s 52 i i 73 imala na kraju, kakava šok , i stalno sam se trudila da do toga ne dođe, ma uzalud. svaki mjesec po 2 kg najmanje sam dobivala, uz stalni rigoleto do karaja trudnoće. I bojala se da to nikad neću skinuti, i naravno skinila sam sve do zadnjega u godinu dana točno.
    Sad sam ponovno trudna, 8 t...i dobila sam 1-2 kg. al nebrinem nimalo

Mamina ljubav

MalaMuca
    20. Studeni 2014. 13:19

evo, ja sam 37. tjedan  i u plusu 20 kila xD 
    a baš me zaboli, skinula bum kak sam i dobila. A uopće ne izgledam tak debelo, samo veliki trbuh i vidi se da sam malo u nogama dobila.

cloudy
    20. Studeni 2014. 14:58

e tak ću i ja bit u 37 tjednu... sad sam na +16 a sutra ulazim u 32.... i isto me baš briga... dio će otić s porodom, dio kasnije.... uopće se neću zamarat kilama, a još manje prestat jest kad mi se jede xD

• ettaa
    20. Studeni 2014. 15:09

Evo ja sam 36 tjedan i u plusu 11kg, ocekujem bar jos 2-3 do kraja trudnoce 

Zac11
    20. Studeni 2014. 15:12

ja sam u 32. tjednu i u plusu 8 kg :)

tena123
    20. Studeni 2014. 15:35

uh ja idem idući tjedan doktoru i plašim se vaganja, moram se sutra naručit, a mislim da sam na negdje + 17 ili 18 a tek 34 tj..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI