Sad sam 22+2t, trudna i 5 kilograma u plusu, da nije to malo premalo??
iskreno, svaka žena je priča za sebe, tako da se nemoj ništa brinuti, stigneš ih nakupiti :) ja sam sad 31. tjedan i u plusu 6 kg :) doktorica u vinogradskoj rekla je da je to za svaku pohvalu, da do kraja ne bi trebala dobiti više od 10, čak nisam ni dobila trudnički sećer... prije trudnoće sam bila uvijek oko 58-60 kg, dakle normalno... jedi sve što ti paše, puno voća i povrća... ništa se ne ustručavaj, ako ti se jede jedi ako ne nemoj...
Ma kilaža uopće nije bitna, bitno da je bebica ok.. Klila ćemo se kasnije rješiti, nadam se lagano :D
Ja sam u 32. tjednu, zadnje sam se vagala u 30. i bila nekih 7-8 u plusu. Jako sam ih sporo dobivala jer mi je bila muka i niš mi nije bilo fino. Mogu reći da sam tek zadnjih tjedan-dva počela uživati u hrani. Jednostavno mi nije pasalo, a sad tamanim sendviče po noći i sve si mislim da ću sve nadoknaditi
Ja sam 23. tjedan i plus 7 kila. Iako svi kazu da super izgledam, noge su mi se raširile ali su ,,tvrde,, nekako i grudi su mi ogromne i curi mi odnedavno to neko mlijeko iz njih i trbuh mi raste ko lud. Na dane imam kilo manje nego prethodni dan... Osjećam se prepuna vode iako mi ne natiču noge... I priznajem, počela sam imat napadaje jedenja čokolade navečer i ugojit ću se bar još 6 kila do kraja trudnoće a ide i Božić... Inače sam znaa bit opsjednuta kilima, priznajem, ali sad me apsolutno nije briga i samo molim Boga da mali bude OK pa cu skidat kile do ljeta :)
Ja sam u 32 tt bila u plusu 10 kg, i sad na pregledu u 36 tt kila manje dakle u plusu 9 kg...iskreno malo me iznenadio gubitak kila al sam se sjetila da sam pila heferol zeljezo pa da mi je bilo muka stalno, sad pijem drugi lihek i nije mi muka vise pa cu sigurno dobiti bar jos tu jednu kilu ;)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja sam na ulasku u 29 tjexan i u plusu 9 kila, ali vec mj dana stoji na plus 9. Od kada pijem letrox zbog povecanog tsh i heferol isto...
Pozdrav Cure,
ja sam u prvoj trudnoći dobila 21 kg, zatrudnila s 52 i i 73 imala na kraju, kakava šok , i stalno sam se trudila da do toga ne dođe, ma uzalud. svaki mjesec po 2 kg najmanje sam dobivala, uz stalni rigoleto do karaja trudnoće. I bojala se da to nikad neću skinuti, i naravno skinila sam sve do zadnjega
u godinu dana točno.
Sad sam ponovno trudna, 8 t...i dobila sam 1-2 kg. al nebrinem nimalo
Mamina ljubav
Sortiraj odgovore
Najstariji