Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • magdam
    10. Studeni 2014. 13:46

ostala sam trudna sa 60 kg, zbog mučnine i povraćanja pala sam na 56. uspijevala sam kroz trudnoću doći do 65 kg i zbog povišenog šećera sam morala paziti na prehranu i došla sam na 63 kg, a sad sam 38+2

Kety10
    12. Studeni 2014. 12:33

Ja sam 26+3 i u +7,5 kg što je super nakon prethodne dvije tr. u prvoj sam dobila 28 ukupno a u drugoj 22 :-/ Izgleda da sam sad manje proždrljiva ;)

leptirica3
    13. Studeni 2014. 09:47

Sad sam 22+2t, trudna i 5 kilograma u plusu, da nije to malo premalo?? 

Zac11
    13. Studeni 2014. 10:02

iskreno, svaka žena je priča za sebe, tako da se nemoj ništa brinuti, stigneš ih nakupiti :) ja sam sad 31. tjedan i u plusu 6 kg :) doktorica u vinogradskoj rekla je da je to za svaku pohvalu, da do kraja ne bi trebala dobiti više od 10, čak nisam ni dobila trudnički sećer... prije trudnoće sam bila uvijek oko 58-60 kg, dakle normalno... jedi sve što ti paše, puno voća i povrća... ništa se ne ustručavaj, ako ti se jede jedi ako ne nemoj...

leptirica3
    13. Studeni 2014. 10:42

Zac :)

iskreno, svaka žena je priča za sebe, tako da se nemoj ništa brinuti, stigneš ih nakupiti :) ja sam sad 31. tjedan i u plusu 6 kg :) doktorica u vinogradskoj rekla je da je to za svaku pohvalu, da do kraja ne bi trebala dobiti više od 10, čak nisam ni dobila trudnički sećer… prije trudnoće sam bila uvijek oko 58-60 kg, dakle normalno… jedi sve što ti paše, puno voća i povrća… ništa se ne ustručavaj, ako ti se jede jedi ako ne nemoj…

I ja sam prije trudnoće na slićnoj kilaži kao ti,ljeti 58, a zimi do 62 kg.Sada imam 61 kg, s tim da sam dvije smršavila za vrijeme mučnina. Doktor ništa ne govori nego ja to sama sa sobomDa, sad će beba brže rasti pa se stignem zaokružiti, hvala

• Lina11
    13. Studeni 2014. 12:07

Ma kilaža uopće nije bitna, bitno da je bebica ok.. Klila ćemo se kasnije rješiti, nadam se lagano :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI