Bome i ja sam visoka, ali tajušna i nisam mene samo muči što sam od jednom počela naglo dobivat, volila bi da ide sporije, ali što je tu je.
Bolje je da smo vesele i dobre volje da nam i bebice budu takve imat ćemo kad poslje gubiti kg!!!!
I mene bas briga,bas mi se lijepo sad vidi trbuh i onaj visak sa strane vise ne dolazi do izrazaja!!ponosno se sepurim njime,a vi?
I mene bas briga,bas mi se lijepo sad vidi trbuh i onaj visak sa strane vise ne dolazi do izrazaja!!ponosno se sepurim njime,a vi?
Ahaha da vidis nisam to gledala na taj nacin - nema vise muffin top-a. Ma ja obozavam svoj ogroman trbuh naravno. Cisto primjećujem da se i ostalo zaokruzilo. ne brinem pretjerano, samo se veselim danu kad cu opet imat 60- i koje kilo!

ja jedva čekam da još malo naraste pa da stvarno bude jedino što upada u oko :-D
Moj stomačić je već velik i ja sam jako ponosna na njega
a najsmišnije mi je kad curice počnu komentirat vidi je, aaaa trudnica
Moj stomačić je već velik i ja sam jako ponosna na njega![]()
a najsmišnije mi je kad curice počnu komentirat vidi je, aaaa trudnica
Meni je to bas slatko!vecina je fascinirana trudnicama,i sama bi tako kad bi vidjela lijepu ,ozarenu trudnicu,pomislila...jooj i ja bi tako!sad kad sam trudna,veselim se tudjim njeznim pogledima!23tt u plusu 10,5kg!uff
A ja sam još na početku 12 tjedan, a već sam dobila dvije kile. Sad imam 58 kg, a 160 sam visoka. A zbog mučnine stalno moram jesti jer čim mi je želudac prazan muka mi je. Sve me strah kako će bit do kraja i na žalost meni poslije poroda nisu kile išle lako dolje jer sam dojila i imala užasan apetit. A sad sa 37 godina bojim se da će ići još teže dolje. Ali nije to ništa važno- samo da moje zrno dobro raste i bude zdravo.
A ja sam još na početku 12 tjedan, a već sam dobila dvije kile. Sad imam 58 kg, a 160 sam visoka. A zbog mučnine stalno moram jesti jer čim mi je želudac prazan muka mi je. Sve me strah kako će bit do kraja
I ja u početku nisam povracala ali sam imala mucnine i stalno jela pa sam natukla 4 kg u 3 mjeseca, ali se kasnije usporio rast. Tako da ne mora znacit da ce nastavit. Uodtalom mislim da je normalno dobit oko 2 kg u 1 tromjesečju samo sto puno zena povraca pa ne dobije nista.
Btw. Marla- bas lipo i zanimljivo ime. Mozda ukradem za eventualno drugo dijete.

A ja sam još na početku 12 tjedan, a već sam dobila dvije kile. Sad imam 58 kg, a 160 sam visoka. A zbog mučnine stalno moram jesti jer čim mi je želudac prazan muka mi je. Sve me strah kako će bit do kraja i na žalost meni poslije poroda nisu kile išle lako dolje jer sam dojila i imala užasan apetit. A sad sa 37 godina bojim se da će ići još teže dolje. Ali nije to ništa važno- samo da moje zrno dobro raste i bude zdravo.
Ja sam isto 12tjedan, imala sam na pocetku 53kg sad imam 47.
Svi mi govore da se pothitno udebljam al ne ide. Meni ovo k'o neka lagana dijetica
Bebaci su sad velicine sljive, takoo da, istina, samo da sljiva dobro raste i bude zdrava

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji