Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    08. Studeni 2014. 14:33

ja jedva čekam da još malo naraste pa da stvarno bude jedino što upada u oko :-D

Jojo5
    08. Studeni 2014. 17:10

Ja sam ponosna na svoj ogroman trbuh! Sva sam si važna!

Neni5
    09. Studeni 2014. 20:01

Moj stomačić je već velik i ja sam jako ponosna na njega   
    a najsmišnije mi je kad curice počnu komentirat vidi je, aaaa trudnica 

Marlameri
    10. Studeni 2014. 08:36

A ja sam još na početku 12 tjedan, a već sam dobila dvije kile. Sad imam 58 kg, a 160 sam visoka. A zbog mučnine stalno moram jesti jer čim mi je želudac prazan muka mi je. Sve me strah kako će bit do kraja i na žalost meni poslije poroda nisu kile išle lako dolje jer sam dojila i imala užasan apetit. A sad sa 37 godina bojim se da će ići još teže dolje. Ali nije to ništa važno- samo da moje zrno dobro raste i bude zdravo.

• magdam
    10. Studeni 2014. 13:46

ostala sam trudna sa 60 kg, zbog mučnine i povraćanja pala sam na 56. uspijevala sam kroz trudnoću doći do 65 kg i zbog povišenog šećera sam morala paziti na prehranu i došla sam na 63 kg, a sad sam 38+2

Kety10
    12. Studeni 2014. 12:33

Ja sam 26+3 i u +7,5 kg što je super nakon prethodne dvije tr. u prvoj sam dobila 28 ukupno a u drugoj 22 :-/ Izgleda da sam sad manje proždrljiva ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.