Moj malac bi dobio prištiće od neke hrane, npr. kad bi ja pila više mlijeka.... i sad mu određena hrana smeta. bolje pripaziti i biti mirnija
Moj malac bi dobio prištiće od neke hrane, npr. kad bi ja pila više mlijeka…. i sad mu određena hrana smeta. bolje pripaziti i biti mirnija
pa da, slazem se
Ma znaam al ja nikako da se debljam, nije da se žalim, al malo sam prežgoljava čini mi se šta više prolazi...
Hahaha a neznam, muž me pokušava nabucit već od prije bebe al ne ide mu, 178 I 57-60 kila uvik!
E sad sam ja u depresiji pa vi ste sve manekenkice. Visoke i tanke.Mene ce jos malo lakse bit preskocit nego zaobic kolika sam. Danas sam srela osobu koja je bila puno deblja od mene a sad je ona anoreksicna u usporedbi sa mnom. Bas sam huuuuugeee. Susjedova djeca su me pitala jesam li sigurna da je samo 1 beba u trbuhu? ?
jos 4 tjedna pa cu se ispuhat. Valjda!
E sad sam ja u depresiji pa vi ste sve manekenkice. Visoke i tanke.Mene ce jos malo lakse bit preskocit nego zaobic kolika sam. Danas sam srela osobu koja je bila puno deblja od mene a sad je ona anoreksicna u usporedbi sa mnom. Bas sam huuuuugeee. Susjedova djeca su me pitala jesam li sigurna da je samo 1 beba u trbuhu? ?jos 4 tjedna pa cu se ispuhat. Valjda!
Draga moja,tu sam ja da te utjesim!na 1,62m imam trenutno 77kg!muka mi bude citat nekada!
E sad sam ja u depresiji pa vi ste sve manekenkice. Visoke i tanke.Mene ce jos malo lakse bit preskocit nego zaobic kolika sam. Danas sam srela osobu koja je bila puno deblja od mene a sad je ona anoreksicna u usporedbi sa mnom. Bas sam huuuuugeee. Susjedova djeca su me pitala jesam li sigurna da je samo 1 beba u trbuhu? ?jos 4 tjedna pa cu se ispuhat. Valjda!
Da te utješim, nisam ni ja manekenka :-D Al me tješi što po onom kalkulatoru koliko kila trebam dobiti s obzirom na to koliko sam imala na početku, spadam u normalne :-D ja sam sad na 83 kile, a nemam baš neku visinu. al baš me briga. dobila sam svega 5 kila dosad. poslije ću brinuti za liniju :-)

Pa ženo trudna si, to je normalno, normalnije nego ne debljanje.. A dica ko dica :D a kad rodiš odoše kile :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji