Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    07. Studeni 2014. 19:05

Hahaha a neznam, muž me pokušava nabucit već od prije bebe al ne ide mu, 178 I 57-60 kila uvik!

crnamala
    07. Studeni 2014. 20:35

E sad sam ja u depresiji pa vi ste sve manekenkice.  Visoke i tanke.Mene ce  jos malo lakse bit preskocit nego zaobic kolika sam. Danas sam srela osobu koja je bila puno deblja od mene a sad je ona anoreksicna u usporedbi sa mnom. Bas sam huuuuugeee. Susjedova djeca su me pitala jesam li sigurna da je samo 1 beba u trbuhu? ?   jos 4 tjedna pa cu se ispuhat. Valjda! 

Sara9
    07. Studeni 2014. 20:52

Pa ženo trudna si, to je normalno, normalnije nego ne debljanje.. A dica ko dica :D a kad rodiš odoše kile :)

Neni5
    07. Studeni 2014. 23:23

Bome i ja sam visoka, ali tajušna i nisam  mene samo muči što sam od jednom počela naglo dobivat, volila bi da ide sporije, ali što je tu je.
    Bolje je da smo vesele i dobre volje da nam i bebice budu takve  imat ćemo kad poslje gubiti kg!!!!

strumfeta
    08. Studeni 2014. 08:10

30.tjedan i +14 i pol kg 

• tea024
    08. Studeni 2014. 11:15

Meni se penje na +10 evo 27 tjedan

Ana76
    08. Studeni 2014. 13:06

I mene bas briga,bas mi se lijepo sad vidi trbuh i onaj visak sa strane vise ne dolazi do izrazaja!!ponosno se sepurim njime,a vi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.