Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    07. Studeni 2014. 18:31

Jojo, pa kaj hoćeš mora da si atraktivna, zgodna trudnica!

• ettaa
    07. Studeni 2014. 18:42

Ja sam 170 cm i prije trudnoce sam imala 60kg, a sad u 34 +4 tt sam na 70 kili. Moram priznat da sam zadovoljna, a dragi ispunjava sve zelje. Jucer mi je pravija francusku salatu hehe  Tako da uzivam, treba iskoristit jos ovih 5-6 tjedana do termina, a onda pretpostavljam da cemo morat pazit sta jedemo zbog dojenja i grcica kod bebaca 

renata6
    07. Studeni 2014. 18:48

Ne mora biti i kad se doji, može se sve jesti, skuži se kaj bebi ne odgovara i to se ne jede, a grčevi ako idu idu neovisno o maminoj prehrani, tak da ti samo sve papaj i uživaj u hrani, i sad a i onda!

Sara9
    07. Studeni 2014. 18:52

Jel istina da se u trudnoći odjednom počneš debljati, tj dobivati kile, tipa oko 20 I kojeg tjedna?

• ettaa
    07. Studeni 2014. 18:54

Znam da mi je nevista dosta pazila da neku hranu ne konzumira uopce cisto prevencije radi dok mi je necakinja bila skroz malena i hvala Bogu nisu imali problema s grcicima   tako da cu barem prvih mjecec dva pripazit sta jedem, a posli cemo onda lako :)

MalaMuca
    07. Studeni 2014. 18:55

Ma sve to ovisi od žene do žene Sara, nema tu pravila :D

Neni5
    07. Studeni 2014. 18:59

Moj malac bi dobio prištiće od neke hrane, npr. kad bi ja pila više mlijeka.... i sad mu određena hrana smeta. bolje pripaziti i biti mirnija

Sara9
    07. Studeni 2014. 19:01

Ma znaam al ja nikako da se debljam, nije da se žalim, al malo sam prežgoljava čini mi se šta više prolazi...

Neni5
    07. Studeni 2014. 19:04

Sritnice  ajde počet ćeš i ti dobivat hihi samo kad 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.