Puno malih obroka s probranom hranom,ograničeni unos kalorija- 1800 dnevno....da ti ne pričam.Sve mi ima isti okus i više mi se sve to gadi,ali moram
Puno malih obroka s probranom hranom,ograničeni unos kalorija- 1800 dnevno….da ti ne pričam.Sve mi ima isti okus i više mi se sve to gadi,ali moram
to je i meni rekla... da smim toliko kalorija dnevno
Pa ja sam imala normalnu težinu i mala isto,imala sam ju i prije trudnoće,pa sam dobila šećer....ma drago mi je što je s malom sve ok,odlično napreduje,dobiva na težini,inače bih brinula,a ja ću izdržati do poroda,a onda Vincek here I come
Jucer sam bila na kontroli 20tj i dobila sam 6kg doktorica je rekla da nesmijem dobit vise od 20...ma najbolja je☺
Uh...to mi nikako ne zvuči primamljivo...mene će pokopat hrana u 8,9 navečer.....jučer sam krafne radila popodne odnosno oko 7...pa si možete zamislit kad sam ih jela....a nejgore je to što sam stalno gladna....koma...
Uh…to mi nikako ne zvuči primamljivo…mene će pokopat hrana u 8,9 navečer…..jučer sam krafne radila popodne odnosno oko 7…pa si možete zamislit kad sam ih jela….a nejgore je to što sam stalno gladna….koma…
8,9 navecer i tebe to brine?? ja uredno oko 11,12 zadnji obrok
16.12.2014 <3 Lena <3
Joj, ja isto jedem kasno..oko 10-11, samo što me onda zna zezat žgaravica po noći. Mene najviše muči ta potreba za slatkim, ne može proći dan da ne pjedem nešto slatko
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji