Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama46
    28. Listopad 2014. 13:56

Jucer sam bila na kontroli 20tj i dobila sam 6kg doktorica je rekla da nesmijem dobit vise od 20...ma najbolja je☺

cloudy
    29. Listopad 2014. 10:08

Uh...to mi nikako ne zvuči primamljivo...mene će pokopat hrana u 8,9 navečer.....jučer sam krafne radila popodne odnosno oko 7...pa si možete zamislit kad sam ih jela....a nejgore je to što sam stalno gladna....koma...

kimito
    29. Listopad 2014. 13:53

Joj, ja isto jedem kasno..oko 10-11, samo što me onda zna zezat žgaravica po noći. Mene najviše muči ta potreba za slatkim, ne može proći dan da ne pjedem nešto slatko 

ninach1903
    29. Listopad 2014. 14:07

meni je oduvjek navika jest tak kasno, a o slatkom da i ne govorim...stalno hodam s cokoladom u torbi 

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy
    29. Listopad 2014. 16:59

Ma ja u 10,11 već spavam... uredno pred tv-om svaku večer zaspim...ma i ja imam potrebu za slatkim...i svi mi vele jedi voće...a ja da pojedem tonu voća slatko bi mi se i dalje jelo dok ne pojedem nešto čokoladno

Jojo5
    29. Listopad 2014. 17:55

jučer sam u 1 ujutro išla si praviti čokolino...i bilo mi je super
    Krafneeeee mmmmm super zvuči!

cloudy
    29. Listopad 2014. 18:06

Ja kad ne znam šta bi radila slatko napravim krafne...ili princes krafne...nekad znam pretjerat pa mi dragi mora zabranit jer se njemu zgade....čokolino nisam jela uf...jako dugo...to bi si baš morala kupit nekad :)

Ana76
    29. Listopad 2014. 19:20

Ja sam pocela vecerati oko 19,19:30,umjesto 18h jer sam stalno bila gladna!rezultat:zgaravica me pere tri veceri zaredom kako veceram kasnije,jedem bas lagano sve,prosetam nakon vecere ali ne vrijedi!izludi me do dva,tri ujutro!sad sam opet vecerala pahuljice u 18h pa cu vidjeti hoce li se smiriti!ali pocela mi je smetati i kava,cajna kobasica koju obozavam,mandarine...od svega me pece uzasno zeludac!uffKako da to ublazim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.