Ja sam uzivala dok sam bila debela dobila sam u trudnoci 20 kila i bila sam si supeer,,.,a evo vec sad sam kao skeletor nista nije ostalo a dva mj je kako sam rodila
Evo nas u 18+3 tj i sa 2 kilograma u plusu, da ovako nastavimo bilo bi dobro..
Definitivno nismo sve iste.. Jako puno ovisi o genetici koliko ćemo biti skloni debljanju i inače, a kamoli u trudnoći. Ukoliko se trudite jesti "zdravo", kretati se (koliko tko i kako može), piti tekućine, ako su vam tlak i šećer u redu, po meni je nebitno da li dobijete 8 - 15 ili 30 kila. Većina će otići dolje nakon poroda, a za ostatak se možemo malo pomučiti i same. ;)
Definitivno nismo sve iste.. Jako puno ovisi o genetici koliko ćemo biti skloni debljanju i inače, a kamoli u trudnoći. Ukoliko se trudite jesti "zdravo", kretati se (koliko tko i kako može), piti tekućine, ako su vam tlak i šećer u redu, po meni je nebitno da li dobijete 8 - 15 ili 30 kila. Većina će otići dolje nakon poroda, a za ostatak se možemo malo pomučiti i same. ;)
Istina je sve sto si rekla,ja naime spadam u dio sa genetikom i koliko god se trudila "netrudna"biti na sto dijeta stalno i uskracivati si sve i svasta,dok sam trudna tijelo mi naprosto poludi i sve mi se obije o glavu i kile se lijepe kao lude a jedem manje i puuno zdravije nego inace!pomirila sam se s tim da moj organizam valjda tako djeluje na trudnocu,dobijem gotovo sve kg do 4.mj.trudnoce i onda pred kraj nesto vode!tako je barem bilo u prvoj.Zahvaljujem Bogu da je sav problem u kilazi...da nije nesto gore!evo ja punih 19tt i jos sam na +8!0,5 kg gore,dolje!al zasad stoje!
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja sam u 20tt i do prije 5 tjedana sam izgubila 4 kg. Sad sam ih vratila i imam kilažu kao prije trudnoće, 55kg...prije koji dan sam bila na pregledu i dobila sam jezikovu juhu od doktora i sestre, jer sam se PREVIŠE udebljala. Stavili su me na dijetu i rekli da ne jedem poslije 6 i da pijem šumeće tablete i vitamine, a da hranu izbjegavam. Imam osjećaj da su potpuno poludjeli, kakva dijeta!! Prema ovome, ja se nisam ni kg udebljala u trudnoći. Ovo mi je tako sretan period, ali su me oni baš ubili u pojam
Ja sam u 20tt i do prije 5 tjedana sam izgubila 4 kg. Sad sam ih vratila i imam kilažu kao prije trudnoće, 55kg…prije koji dan sam bila na pregledu i dobila sam jezikovu juhu od doktora i sestre, jer sam se PREVIŠE udebljala. Stavili su me na dijetu i rekli da ne jedem poslije 6 i da pijem šumeće tablete i vitamine, a da hranu izbjegavam. Imam osjećaj da su potpuno poludjeli, kakva dijeta!! Prema ovome, ja se nisam ni kg udebljala u trudnoći. Ovo mi je tako sretan period, ali su me oni baš ubili u pojam
O svasta,pa sta bi tek onda meni rekli?ja tek ulazim u 20tt a vec sam na +9kg (neznam otkud mi ova jedna,drzim se dijete strogo)!ja svaku vecer idem gladna spavati i vec sam se navikla na to i bas cu pitat dr dali je to dobro za bebu mada se dobro osjecam kako jedem par puta dnevno,ali cim ne stavim u usta nesto bar tri sata,imam osjecaj da cu se srusiti!mislim da zbilja pretjeruju sa tim dijetama,ako je sve uredu sa bebicom i sa tvojim nalazima,nek te puste na miru!

Poki....dobro nam došla... a kao drugo...baš zadnja 2 dana raspravljamo o tim kilama i prigovaranjima i tome kak više nisu normalni s tim...ja se ne bi ni trunku zabrinjavala...jedi draga, a na njihovo prigovaranje se nemoj previše obazirati...meni su na prvom pregledu rekli da je ok dobit oko 15ak kg...tak da...kad ćemo jest i debljat se ak ne kad smo trudne
Sve se meni čini da su to ove Hollywood fore, gdje 3 sekunde poslije poroda moraš odmah biti u tip-top formi i ne smiješ imati ni jednu striju.
Slažem se da se treba paziti i ne dobiti ... ne znam: 30 kg na primjer. Ali sigurno za mamu i bebu nije dobro da ti se manta od gladi i da se rušiš negdje.
To su sve bolesnoće. Isto ko i ovo da žene koje su prije trudnoće bile deblje onda uopće ne smiju imati djecu. Ali ni mršavice. Ja ne znam tko bi onda trebao rađati u ovoj glupoj državi jer "idealnu" ženu možeš naći samo uz pomoć photoshopa. (a prema toj logici, sjeverna Amerika bi odavno izmrjela, a gle: kod njih zatrudne sa 150 kg i rode i svi su živi)
Nije se preporučljivo izgladnjivati , niti držati dijetu dok si trudna! Kada organizam gladuje automatski poseže za zalihama tj pokreće se proces mršavljenja, ne jesti poslije 6 do jutra je apsurdno!
Kada se pokreće proces mršavljenja dolazi do reakcija koje nisu pogodne za djete pogotovo u prvom tromjesječju, ja ne znam zašto žene slušaju ikoga osim svoga tijela i zdravog razuma jer NITI JEDAN ginekolog očigledno nema usklađenu praksu s drugim doktorom.
Stvarno žene jeste vi poludjele, ići gladne spavati i izbjegavati hranu? Tko je tu više lud ? Žene koje slušaju i prate takve gluposti ili doktori kojima uopće pada na pamet takvo nešto predložiti?!
Nije se preporučljivo izgladnjivati , niti držati dijetu dok si trudna! Kada organizam gladuje automatski poseže za zalihama tj pokreće se proces mršavljenja, ne jesti poslije 6 do jutra je apsurdno!
Kada se pokreće proces mršavljenja dolazi do reakcija koje nisu pogodne za djete pogotovo u prvom tromjesječju, ja ne znam zašto žene slušaju ikoga osim svoga tijela i zdravog razuma jer NITI JEDAN ginekolog očigledno nema usklađenu praksu s drugim doktorom.
Stvarno žene jeste vi poludjele, ići gladne spavati i izbjegavati hranu? Tko je tu više lud ? Žene koje slušaju i prate takve gluposti ili doktori kojima uopće pada na pamet takvo nešto predložiti?!
A sta da radim kad mi dr u 18tt na +8 kaze da sam dobila puno,izbjegavati slatko,kruh,sol,ne jesti iza 18h,vise se kretati..bla,bla,bla?a ja to sve vec i radim i ne pomaze kad sam sklona debljanju ali bas tako,gledaju nas ocito samo po dobivenim kilogramima!ja da svaku vecer jedem sve sta bi htjela i jos da idem u nocne posjete frizu,ja bi na svakom pregledu imala po 4-5 kg viska!znam to,prosla sam to!i nisam na dijetama svojim nekim nego sto je dr odobrila,al ocito ona stvarno pretjeruje!imam viska od prije ali nekih 5kg,ne 25kg kako se ona postavila!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji