Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poki2
    22. Listopad 2014. 19:14

Ja sam u 20tt i do prije 5 tjedana sam izgubila 4 kg. Sad sam ih vratila i imam kilažu kao prije trudnoće, 55kg...prije koji dan sam bila na pregledu i dobila sam jezikovu juhu od doktora i sestre, jer sam se PREVIŠE udebljala. Stavili su me na dijetu i rekli da ne jedem poslije 6 i da pijem šumeće tablete i vitamine, a da hranu izbjegavam. Imam osjećaj da su potpuno poludjeli, kakva  dijeta!! Prema ovome, ja se nisam ni kg udebljala u trudnoći. Ovo mi je tako sretan period, ali su me oni baš ubili  u pojam 

cloudy
    22. Listopad 2014. 20:47

Poki....dobro nam došla... a kao drugo...baš zadnja 2 dana raspravljamo o tim kilama i prigovaranjima i tome kak više nisu normalni s tim...ja se ne bi ni trunku zabrinjavala...jedi draga, a na njihovo prigovaranje se nemoj previše obazirati...meni su na prvom pregledu rekli da je ok dobit oko 15ak kg...tak da...kad ćemo jest i debljat se ak ne kad smo trudne 

Dada32
    23. Listopad 2014. 08:06

Sve se meni čini da su to ove Hollywood fore, gdje 3 sekunde poslije poroda moraš odmah biti u tip-top formi i ne smiješ imati ni jednu striju. 
    Slažem se da se treba paziti i ne dobiti ... ne znam: 30 kg na primjer. Ali sigurno za mamu i bebu nije dobro da ti se manta od gladi i da se rušiš negdje. 
    To su sve bolesnoće. Isto ko i ovo da žene koje su prije trudnoće bile deblje onda uopće ne smiju imati djecu. Ali ni mršavice. Ja ne znam tko bi onda trebao rađati u ovoj glupoj državi jer "idealnu" ženu možeš naći samo uz pomoć photoshopa. (a prema toj logici, sjeverna Amerika bi odavno izmrjela, a gle: kod njih zatrudne sa 150 kg i rode i svi su živi)

Jojo5
    23. Listopad 2014. 09:19

Nije se preporučljivo izgladnjivati , niti držati dijetu dok si trudna! Kada organizam gladuje automatski poseže za zalihama tj pokreće se proces mršavljenja, ne jesti poslije 6 do jutra je apsurdno!
    Kada se pokreće proces mršavljenja dolazi do reakcija koje nisu pogodne za djete pogotovo u prvom tromjesječju, ja ne znam zašto žene slušaju ikoga osim svoga tijela i zdravog razuma jer NITI JEDAN ginekolog očigledno nema usklađenu praksu s drugim doktorom.
    Stvarno žene jeste vi poludjele, ići gladne spavati i izbjegavati hranu? Tko je tu više lud ? Žene koje slušaju i prate takve gluposti ili doktori kojima uopće pada na pamet takvo nešto predložiti?!

Poki2
    23. Listopad 2014. 16:34

Ma ja se jednostavno ne mogu drzati te propisane dijete, kad i ovako jedem malo. Kile ce ionako nestati nakon poroda, samo nije lijepo kad ti doktor pristupi na takav način da te gleda samo krozbr kilograma koje si dobila. Nek su nasi maleni zdravi i u redu, samo mi je to vazno :)

crnamala
    23. Listopad 2014. 20:54

Evo i moje iskustvo s kilicama! Jedna sam od sretnica koja nije povracala vec sam prva 3 mjeseca imala lavovski apetit sto je u kombinaciji s prestankom pusenja rezultiralo sa +4   u prvih 12 tj,  onda po  1 kg 2 mjeseca zaredom, pa 3kg, pa 1 kg , pa 4!!!!! u  jedan mjesec??? ( ukupno dakle 14 kg) sada stagniram na tome vec 2 tjedna( sutra ulazim u 35 tj). Valjda necu jos puno?!?!  kod mene je to toliko variralo da je tesko biti pametan! Da sam slon jesam ali se vise ne brinem toliko oko kg kao na početku.  Za mog bebaca prihvacam i strije ( jos nemam kuc kuc) ako treba. Moj savjet pripazite malo ali i uzivajte sad mi se cini da je sve prebrzo proslo i da je kraj blizu.  

Ana76
    23. Listopad 2014. 21:29

Joooj,hahaha!ja sam se sada razljutila i ispekla si jaja jer mi se to odavno jede a izbjegavam i mada nije bas zdravo,briga me!ja se najela napokon a evo i bebac skace u trbuhu!bas sam sad sretna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.