Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    17. Listopad 2014. 12:35

Ja sam uzivala dok sam bila debela dobila sam u trudnoci 20 kila i bila sam si supeer,,.,a evo vec sad sam kao skeletor nista nije ostalo a dva mj je kako sam rodila

leptirica3
    17. Listopad 2014. 12:58

Evo nas u 18+3 tj i sa 2 kilograma u plusu, da ovako nastavimo bilo bi dobro..

Ribica153
    17. Listopad 2014. 13:15

Uf, uf. 17+5 i na 4, 4,5 kg sam

Iskrica1347
    17. Listopad 2014. 14:53

Definitivno nismo sve iste.. Jako puno ovisi o genetici koliko ćemo biti skloni debljanju i inače, a kamoli u trudnoći. Ukoliko se trudite jesti "zdravo", kretati se (koliko tko i kako može), piti tekućine, ako su vam tlak i šećer u redu, po meni je nebitno da li dobijete 8 - 15 ili 30 kila. Većina će otići dolje nakon poroda, a za ostatak se možemo malo pomučiti i same. ;)

Ana76
    19. Listopad 2014. 00:28

Iskrica1347

Definitivno nismo sve iste.. Jako puno ovisi o genetici koliko ćemo biti skloni debljanju i inače, a kamoli u trudnoći. Ukoliko se trudite jesti "zdravo", kretati se (koliko tko i kako može), piti tekućine, ako su vam tlak i šećer u redu, po meni je nebitno da li dobijete 8 - 15 ili 30 kila. Većina će otići dolje nakon poroda, a za ostatak se možemo malo pomučiti i same. ;)

Istina je sve sto si rekla,ja naime spadam u dio sa genetikom i koliko god se trudila "netrudna"biti na sto dijeta stalno i uskracivati si sve i svasta,dok sam trudna tijelo mi naprosto poludi i sve mi se obije o glavu i kile se lijepe kao lude a jedem manje i puuno zdravije nego inace!pomirila sam se s tim da moj organizam valjda tako djeluje na trudnocu,dobijem gotovo sve kg do 4.mj.trudnoce i onda pred kraj nesto vode!tako je barem bilo u prvoj.Zahvaljujem  Bogu da je sav problem u kilazi...da nije nesto gore!evo ja punih 19tt i jos sam na +8!0,5 kg gore,dolje!al zasad stoje!

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Poki2
    22. Listopad 2014. 19:14

Ja sam u 20tt i do prije 5 tjedana sam izgubila 4 kg. Sad sam ih vratila i imam kilažu kao prije trudnoće, 55kg...prije koji dan sam bila na pregledu i dobila sam jezikovu juhu od doktora i sestre, jer sam se PREVIŠE udebljala. Stavili su me na dijetu i rekli da ne jedem poslije 6 i da pijem šumeće tablete i vitamine, a da hranu izbjegavam. Imam osjećaj da su potpuno poludjeli, kakva  dijeta!! Prema ovome, ja se nisam ni kg udebljala u trudnoći. Ovo mi je tako sretan period, ali su me oni baš ubili  u pojam 

Ana76
    23. Listopad 2014. 00:33

Poki

Ja sam u 20tt i do prije 5 tjedana sam izgubila 4 kg. Sad sam ih vratila i imam kilažu kao prije trudnoće, 55kg…prije koji dan sam bila na pregledu i dobila sam jezikovu juhu od doktora i sestre, jer sam se PREVIŠE udebljala. Stavili su me na dijetu i rekli da ne jedem poslije 6 i da pijem šumeće tablete i vitamine, a da hranu izbjegavam. Imam osjećaj da su potpuno poludjeli, kakva  dijeta!! Prema ovome, ja se nisam ni kg udebljala u trudnoći. Ovo mi je tako sretan period, ali su me oni baš ubili  u pojam 

O svasta,pa sta bi tek onda meni rekli?ja tek ulazim u 20tt a vec sam na +9kg (neznam otkud mi ova jedna,drzim se dijete strogo)!ja svaku vecer idem gladna spavati i vec sam se navikla na to i bas cu pitat dr dali je to dobro za bebu mada se dobro osjecam kako jedem par puta dnevno,ali cim ne stavim u usta nesto bar tri sata,imam osjecaj da cu se srusiti!mislim da zbilja pretjeruju sa tim dijetama,ako je sve uredu sa bebicom i sa tvojim nalazima,nek te puste na miru!

cloudy
    22. Listopad 2014. 20:47

Poki....dobro nam došla... a kao drugo...baš zadnja 2 dana raspravljamo o tim kilama i prigovaranjima i tome kak više nisu normalni s tim...ja se ne bi ni trunku zabrinjavala...jedi draga, a na njihovo prigovaranje se nemoj previše obazirati...meni su na prvom pregledu rekli da je ok dobit oko 15ak kg...tak da...kad ćemo jest i debljat se ak ne kad smo trudne 

Dada32
    23. Listopad 2014. 08:06

Sve se meni čini da su to ove Hollywood fore, gdje 3 sekunde poslije poroda moraš odmah biti u tip-top formi i ne smiješ imati ni jednu striju. 
    Slažem se da se treba paziti i ne dobiti ... ne znam: 30 kg na primjer. Ali sigurno za mamu i bebu nije dobro da ti se manta od gladi i da se rušiš negdje. 
    To su sve bolesnoće. Isto ko i ovo da žene koje su prije trudnoće bile deblje onda uopće ne smiju imati djecu. Ali ni mršavice. Ja ne znam tko bi onda trebao rađati u ovoj glupoj državi jer "idealnu" ženu možeš naći samo uz pomoć photoshopa. (a prema toj logici, sjeverna Amerika bi odavno izmrjela, a gle: kod njih zatrudne sa 150 kg i rode i svi su živi)

Jojo5
    23. Listopad 2014. 09:19

Nije se preporučljivo izgladnjivati , niti držati dijetu dok si trudna! Kada organizam gladuje automatski poseže za zalihama tj pokreće se proces mršavljenja, ne jesti poslije 6 do jutra je apsurdno!
    Kada se pokreće proces mršavljenja dolazi do reakcija koje nisu pogodne za djete pogotovo u prvom tromjesječju, ja ne znam zašto žene slušaju ikoga osim svoga tijela i zdravog razuma jer NITI JEDAN ginekolog očigledno nema usklađenu praksu s drugim doktorom.
    Stvarno žene jeste vi poludjele, ići gladne spavati i izbjegavati hranu? Tko je tu više lud ? Žene koje slušaju i prate takve gluposti ili doktori kojima uopće pada na pamet takvo nešto predložiti?!

Ana76
    23. Listopad 2014. 21:12

Jojo

Nije se preporučljivo izgladnjivati , niti držati dijetu dok si trudna! Kada organizam gladuje automatski poseže za zalihama tj pokreće se proces mršavljenja, ne jesti poslije 6 do jutra je apsurdno!
    Kada se pokreće proces mršavljenja dolazi do reakcija koje nisu pogodne za djete pogotovo u prvom tromjesječju, ja ne znam zašto žene slušaju ikoga osim svoga tijela i zdravog razuma jer NITI JEDAN ginekolog očigledno nema usklađenu praksu s drugim doktorom.
    Stvarno žene jeste vi poludjele, ići gladne spavati i izbjegavati hranu? Tko je tu više lud ? Žene koje slušaju i prate takve gluposti ili doktori kojima uopće pada na pamet takvo nešto predložiti?!

A sta da radim kad mi dr u 18tt na +8 kaze da sam dobila puno,izbjegavati slatko,kruh,sol,ne jesti iza 18h,vise se kretati..bla,bla,bla?a ja to sve vec i radim i ne pomaze kad sam sklona debljanju ali bas tako,gledaju nas ocito samo po dobivenim kilogramima!ja da svaku vecer jedem sve sta bi htjela i jos da idem u nocne posjete frizu,ja bi na svakom pregledu imala po 4-5 kg viska!znam to,prosla sam to!i nisam na dijetama svojim nekim nego sto je dr odobrila,al ocito ona stvarno pretjeruje!imam viska od prije ali nekih 5kg,ne 25kg kako se ona postavila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI