Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poki2
    23. Listopad 2014. 16:34

Ma ja se jednostavno ne mogu drzati te propisane dijete, kad i ovako jedem malo. Kile ce ionako nestati nakon poroda, samo nije lijepo kad ti doktor pristupi na takav način da te gleda samo krozbr kilograma koje si dobila. Nek su nasi maleni zdravi i u redu, samo mi je to vazno :)

crnamala
    23. Listopad 2014. 20:54

Evo i moje iskustvo s kilicama! Jedna sam od sretnica koja nije povracala vec sam prva 3 mjeseca imala lavovski apetit sto je u kombinaciji s prestankom pusenja rezultiralo sa +4   u prvih 12 tj,  onda po  1 kg 2 mjeseca zaredom, pa 3kg, pa 1 kg , pa 4!!!!! u  jedan mjesec??? ( ukupno dakle 14 kg) sada stagniram na tome vec 2 tjedna( sutra ulazim u 35 tj). Valjda necu jos puno?!?!  kod mene je to toliko variralo da je tesko biti pametan! Da sam slon jesam ali se vise ne brinem toliko oko kg kao na početku.  Za mog bebaca prihvacam i strije ( jos nemam kuc kuc) ako treba. Moj savjet pripazite malo ali i uzivajte sad mi se cini da je sve prebrzo proslo i da je kraj blizu.  

Ana76
    23. Listopad 2014. 21:29

Joooj,hahaha!ja sam se sada razljutila i ispekla si jaja jer mi se to odavno jede a izbjegavam i mada nije bas zdravo,briga me!ja se najela napokon a evo i bebac skace u trbuhu!bas sam sad sretna!

Jojo5
    23. Listopad 2014. 21:58

Crnamala potpisujem . Prestati pušiti u kombinaciji s trudnoćom i nemučninama i lavovskim apettom, znam kako je. 
    Ana ti doktori me full ljute pogotovo kada još budu bezobrazni, svi bi trebali biti manekenka style, baš su me razljutili ! Kakve dijete bitno da bebač veselo skače i da je živo i zdravo ostalo će se riješiti polako ali ne dijetama u trudnoći, reći trudnici da ne jede poslje 18 sati pa ja bih pouludila pogotovo na početku trudnoće!

Miki35
    24. Listopad 2014. 14:43

u prvoj trudnoci sam dobila 23 kile , doktor me stalno grdijo da sam previše dobila  da ce beba biti veklika i  pretila, beba školska 3480 50 duga, sad sam opet trudna tek  sam saznala znaći sam početak i vec jedem sve redom i baš me briga baš mi je fino , mučnina mema 

Ana76
    24. Listopad 2014. 16:01

Sorry malo sam off ali smije li se vidjeti sticker ovdje na forumu?ako ne,kako ga sakriti?

LuKi5
    25. Listopad 2014. 13:05

Ana

Sorry malo sam off ali smije li se vidjeti sticker ovdje na forumu?ako ne,kako ga sakriti?

Mislis maknut skroz sticker ili?

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI