Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    23. Listopad 2014. 21:58

Crnamala potpisujem . Prestati pušiti u kombinaciji s trudnoćom i nemučninama i lavovskim apettom, znam kako je. 
    Ana ti doktori me full ljute pogotovo kada još budu bezobrazni, svi bi trebali biti manekenka style, baš su me razljutili ! Kakve dijete bitno da bebač veselo skače i da je živo i zdravo ostalo će se riješiti polako ali ne dijetama u trudnoći, reći trudnici da ne jede poslje 18 sati pa ja bih pouludila pogotovo na početku trudnoće!

Miki35
    24. Listopad 2014. 14:43

u prvoj trudnoci sam dobila 23 kile , doktor me stalno grdijo da sam previše dobila  da ce beba biti veklika i  pretila, beba školska 3480 50 duga, sad sam opet trudna tek  sam saznala znaći sam početak i vec jedem sve redom i baš me briga baš mi je fino , mučnina mema 

Ana76
    24. Listopad 2014. 16:01

Sorry malo sam off ali smije li se vidjeti sticker ovdje na forumu?ako ne,kako ga sakriti?

Tonka18
    27. Listopad 2014. 20:39

evo ja danas na kontroli 30t +10kg i doktorica kaze djeta i to mi velikm slovima napise u trudnicku...ma da nisam pudila ako sam gladna jest ću i ,

cloudy
    27. Listopad 2014. 20:46

s +10 kg u 30 tjednu i dijeta? o bože.... pa jel ona ok u glavi? meni bi to prepisala onda još negdje u 20 tjednu 

Tonka18
    27. Listopad 2014. 20:58

a izleda da nije ok...je da sam u mjesec dana dobila 5kg al opet...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.