Ma ja se jednostavno ne mogu drzati te propisane dijete, kad i ovako jedem malo. Kile ce ionako nestati nakon poroda, samo nije lijepo kad ti doktor pristupi na takav način da te gleda samo krozbr kilograma koje si dobila. Nek su nasi maleni zdravi i u redu, samo mi je to vazno :)

Evo i moje iskustvo s kilicama! Jedna sam od sretnica koja nije povracala vec sam prva 3 mjeseca imala lavovski apetit sto je u kombinaciji s prestankom pusenja rezultiralo sa +4 u prvih 12 tj, onda po 1 kg 2 mjeseca zaredom, pa 3kg, pa 1 kg , pa 4!!!!! u jedan
mjesec??? ( ukupno dakle 14 kg) sada stagniram na tome vec 2 tjedna( sutra ulazim u 35 tj). Valjda necu jos puno?!?!
kod mene je to toliko variralo da je tesko biti pametan! Da sam slon jesam ali se vise ne brinem toliko oko kg kao na početku. Za mog bebaca prihvacam i strije ( jos nemam kuc kuc) ako treba. Moj savjet pripazite malo ali i uzivajte sad mi se cini da je sve prebrzo proslo i da je kraj blizu.

Joooj,hahaha!ja sam se sada razljutila i ispekla si jaja jer mi se to odavno jede a izbjegavam i mada nije bas zdravo,briga me!ja se najela napokon a evo i bebac skace u trbuhu!bas sam sad sretna!
Crnamala potpisujem . Prestati pušiti u kombinaciji s trudnoćom i nemučninama i lavovskim apettom, znam kako je.
Ana ti doktori me full ljute pogotovo kada još budu bezobrazni, svi bi trebali biti manekenka style, baš su me razljutili ! Kakve dijete bitno da bebač veselo skače i da je živo i zdravo ostalo će se riješiti polako ali ne dijetama u trudnoći, reći trudnici da ne jede poslje 18 sati pa ja bih pouludila pogotovo na početku trudnoće!
u prvoj trudnoci sam dobila 23 kile , doktor me stalno grdijo da sam previše dobila da ce beba biti veklika i pretila, beba školska 3480 50 duga, sad sam opet trudna tek sam saznala znaći sam početak i vec jedem sve redom i baš me briga baš mi je fino , mučnina mema
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji