Crnamala potpisujem . Prestati pušiti u kombinaciji s trudnoćom i nemučninama i lavovskim apettom, znam kako je.
Ana ti doktori me full ljute pogotovo kada još budu bezobrazni, svi bi trebali biti manekenka style, baš su me razljutili ! Kakve dijete bitno da bebač veselo skače i da je živo i zdravo ostalo će se riješiti polako ali ne dijetama u trudnoći, reći trudnici da ne jede poslje 18 sati pa ja bih pouludila pogotovo na početku trudnoće!
u prvoj trudnoci sam dobila 23 kile , doktor me stalno grdijo da sam previše dobila da ce beba biti veklika i pretila, beba školska 3480 50 duga, sad sam opet trudna tek sam saznala znaći sam početak i vec jedem sve redom i baš me briga baš mi je fino , mučnina mema
Sorry malo sam off ali smije li se vidjeti sticker ovdje na forumu?ako ne,kako ga sakriti?
evo ja danas na kontroli 30t +10kg i doktorica kaze djeta i to mi velikm slovima napise u trudnicku...ma da nisam pudila ako sam gladna jest ću i ,
s +10 kg u 30 tjednu i dijeta? o bože.... pa jel ona ok u glavi? meni bi to prepisala onda još negdje u 20 tjednu
a izleda da nije ok...je da sam u mjesec dana dobila 5kg al opet...
Sortiraj odgovore
Najstariji