Ma pretjeruju ti doktori...jesu ti baš kile od klope il možda vodu zadržavaš?
Ne jedem bas previse, al se ne krecem kako me sve boli ugl. lezim pa zbog tog,,,
meni zbilja nisu jasni ti doktori koji se na takav nacin odnose prema trudnicama.. strasno! umisto da se koncentriraju na sve bitne stvari o kojima nas moraju informirat za vrime trudnoce, oni tako špotaju oko kilaze. pa Boze moj, kako su došle tako ce posli poroda i otici :)
a ako i ostanu, pa neće ih imat oni nego mi... ja jedem kad sam gladna, i kad nisam ako mi baš dođe želja na određenu klopu... nakupih nekih 15ak kila i brijem da će otić dole, čak ako ih bude i više, kako su i došle... nešto ode pri porodi, nešto dojenjem, a bome mislim da neću ni imat ovakav apetit zauvijek
Ja sam smršavila 5 kg od te dijabetičarske dijete,još malo pa ću izgledati kao Pišek
Puno malih obroka s probranom hranom,ograničeni unos kalorija- 1800 dnevno....da ti ne pričam.Sve mi ima isti okus i više mi se sve to gadi,ali moram
Pa ja sam imala normalnu težinu i mala isto,imala sam ju i prije trudnoće,pa sam dobila šećer....ma drago mi je što je s malom sve ok,odlično napreduje,dobiva na težini,inače bih brinula,a ja ću izdržati do poroda,a onda Vincek here I come
Sortiraj odgovore
Najstariji