da Chocolate imam isi onaj osjecaj kao sa proslom trudnocom i bio je sin eto opet ja imam taj osjecaj.A voljela bi curicu,ali vidjet cu u petak naravno ako se bude htjelo pokazat.Da uzas mi je ovo sa tim mokrenjem,
,mozes zamislit kako sam se osramotila u trgovini stajala sam u redu za voce i povrce i bebolino se poceo mrdat u trbuhu i dva puta posteno opalio po mjehuru i meni sve pobjeglo lokvica ispod mene mislila sam propast u zemlju od srama
,.Dosla sam kuci presvukla se i da cu spremit stvari i ono opet isto ocaj ali sva sreca nije bilo toliko kao prvi put
.Pa sam zvala muza i ispricala mu a on crkavao od smjeha joj da je bio blize bila bi ga metlom po glavi
.Tako da definitivno vise nigdje ne idem,sve ce muz da kupuje i donosi.
uhh antonio, to je strasno! ne mogu vjerovat da ti toliki pritisak vrsi na mjehur vec sad, kako ces kad beba bude jos veca i teza! jel imas jos uvijek upalu mjehura?? da ti nije zbog toga slabiji mjehur. ja dok imam upalu idem svaki cas na wc i to zbog malo urina.. uvijek imam osjecaj da moram ici iako nisam nista pila i zapravo gotovo da nemam sto piskiti...
antonio nadam se da te osjećaj ovaj put vara i da češ konačno dobiti svoju curicu.. mada sam ja u početku trudnoće za bebu uvijek govorila da je muško, i onda poslije pregleda u 20om tjednu kad nije mogao zbog položaja vidjeti što je, ja sam došla doma, kuhala kavu i stavila ruku na trbuh i samo rekla ja znam da si ti cura, odma sam se odlučila za ime, i stvarno idući put na pregledu pokazalo se da sam bila u pravu. Grozno ti je to s tim mokrenjem, mogu misliti kako si se očajno osjećala, ali trudnica si nitko ti nije to zamjerio.. Rekla bi ti da nosiš dnevne uloške ali ne znam koliko ti je to pametno radi gljivica. ja ih nosim jedino ako negdje idem baš iz straha da mi se tako nešto dogodi.
beag mislim da bi i antonio i ja bile sretne da je to od upale, to bi se bar dalo izliječiti, al naš problem s mjehurom je što su nam bebice dosta nisko pa doslovno pritišću mjehur, meni je ginekolog reko da mi doslovno sjedi na mjehuru i onda još lupa nogicama okolo gdje stigne, budući da je na zadak okrenuta..
A jadna Antonio... Baš bed. Nadam se da će brzo proći taj problem. Ubuduće, uložak ili gaće za inkontenciju kad ideš negdje.
DarijaZ, drago mi je da je sve super prošlo!
Ja ni danas neću na tečaj, oprala dva prozora i tuš kabinu, umaram se ko nikada. Ni auto nemam. Danas će pričati zubarica i patronažna. Za zubaricu mi nije žao, a patronažna će mi ionako doći neka druga kući i bit će druga priča. Samo se nadam da neće dijeliti nikakve paketiće dok me nema
Bok cure, evo i nas! Mi smo se isto jutros pregledali... Sve je u savršenom redu, kaže liječnica zdrava trudnoća... Bebica je malo niže, ali mi kaže da će poći malo prema gore jer mu je sve manje mjesta. Kilaža je u redu (iako sam se bojala da će biti prigovor jer sam se u zadnjih mjesec dana udebljala 3kg). Mališa je bio malo mirniji jutros, pa se liječnica malo mučila sa provjerom spola, ali je i ona potvrdila da je dečko! Dakle, to su nam dva mišljenja različitih liječnika, tako da... :) Baš sam jako sretna što smo se opet vidjeli, jer mi zadnji put na pregledu nije radila UZV, već samo slušanje srca i pregled.
Urin je u redu, sad još samo čekamo nalaze brisa (nadam se da se ureaplasma povukla). I šalje me na OGTT. Kako sam shvatila, kod nas to šalju sve trudnice, poslije 20.tt, pa eto neće niti mene zaobići... Ali nema veze, sad sam zadovoljna do daljnjega!
Krešimir 19.08.2014. <3
DarijaZ drago mi je da je i kod tebe sve prošlo OK!
Huh antonio jadna ti... Ne bih ti baš bila u koži... I ja isto često idem piškiti, ali mi se nikad još nije dogodilo da pobjegne... Uloške i bok!
A i ti bi bjap mogla malo usporiti... Kakvi prozori?!
Krešimir 19.08.2014. <3
MarijaŠ, drago mi je da je sve u redu s bebom, i naravno, da si sigurna za spol Tako je i meni već drugi liječnik jučer potvrdio pišonju, i sad tata ima već dvije slike da bude siguran
Što se prozora tiče, smijem ja raditi, rekao je doktor da mogu smanjiti sa mirovanjem koliko osjetim da mogu. nisu mi problem prozori koliko oprati bijelu stolariju i rolete od muha. Cijelu trudnoću mirujem, imam osjećaj da je sve prljavo i da ću u tako prljavo dovesti bebu. No, sad Uskrs dolazi pa zato perem prozore. Imam još 2, to ću idući tjedan svaki dan po jedan. Uležala sam se grozno, ulijenila, pa moram malo!
Hej Marljas bas mi je drago da ti je sve ok,i da su ti potvrdili decka,i kod nas sve salju na tu provjeru secera,eto posto ja svako toliko vec treci ili cetvrti put sam vadila kompletnu krvnu sliku i krvnu sliku secera pa mi pokazuje normalno pa sam za sad izbjegla to pit uh kad se samo sjetim vec mi unaprjed pocne slabo,.ja izbjegavam uloske jer se bojim tih bakterija,ali definitivno cu izbjegavat ic svaki dan u trgovinu to cu sve prepustit muzu,.Bjap eh kad bimo mi mogle mirovati to bi bilo cudo,i ja za sebe kazem da sam se zaljenila ali kad se razmislim na kraju dana sta sam sve napravila onda i ne mogu rec da sam se zaljenila.
Aja eto brojim jos 7 dana da i ja vidim na ultrazvuku svoju bebicu he he
.
Sortiraj odgovore
Najstariji