Hahaha, ja sam do prije koji dan ujutro samo i iskljucivo cokolino...jedino je to ostalo u zelucu, sad hvala Bogu polako jedem sve i za sad...ok....
i ja sam probala sa cokolinom, ali ne pase mi jer je sladak. ponekad umjesto njega skuham griz, ali sa malo secera, iako nije to to, al prode kao zamjena :)
ma ima puno toga sto bi se moglo za dorucak normalno onaj ko nema problema sa mucninama ili tko nepije zeljezo.
A zobena kaša s bananom ili jabukom? Još ako postoji problem s probavom dodat malo lanenih sjemenki. To čak ok podnesem kad mi je muka.
Ja sam povraćala 2 dana i evo jučer se smirilo. Ah. Tome je naravno prethodilo tako lijepo razdoblje od 2 dana bez mučnine da sam mislila da su se konačno smirile, ali šipak.
Trudničke tegobe...hm.. Pa,sad,mučnine i poveračanje je prošlo. Sad vodim borbu sa neprospavanim noima radi žgaravice. Pokušavam ju riješiti i sa donatom,hladnim mlijekom,bademima ali bezuspješno,i tu i tamo me niski tlak prekrene na krevet na nekih pola sata,sat.
ja sam neki dan prestala piti duphastone i nadam se da ce mi se sad probava popraviti jer cu u suprotnom izluditi.vise si nicime ne mogu pomoci jer od magnezija i cedevite povracam
meni probava fino proradila otkad mi se smanjilo povraćanje i otkad sam prestala mislit o tome.
Marinapaulic, probaj spavati na povišenom, probaj sodu bikarbonu... Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji