Ma počelo me smetat jer me jedna osoba dirala po trbuhu i sad se bojim da će opet, a njoj ne mogu reći NE. Bolje da prestanemo!!!
hihi, kak ne mozes reci NE?! ja do nedavno nisam dala ni mami ni nikome osim R-u da mi dira trbuh...pogotovo sto se nista nije vidjelo..a ni sad nisam nista bolja
no, dobro...bolje da prestanemo!
Zato što mi ta osoba jako pomaže i jako mi je važna. Ma, proć će me. Il ću reći
He he meni nitko ne prilazi pa nemam tih problema da mi tko dira trbuh a i moj muz je histerican kad me ko pogleda a kamoli da mi pipne trbuh,u prosloj trudnoci je svakom govorio da ne zeli da mi itko dira trbuh kao da je moj odvjetnik,he he njegovo je njegovo.
Curke,evo i mene da se malo "požalim". Jučer sam bila na kontroli i udebljale smo se nevjerojatnih 4.5 kg u mjesec dana. Ja sam ostala zbunjena a doktorica je izgledala ko da će past sa stolice jer je to kao strašno puno. Poslala me na OGTT i vađenje krvi za štitnjaču,dala mi je duphaston (jer sam otvorena za vršak prsta) i magnezij. Zbunjena sam ostala jer ja te kilograme ne osjećam i nosim još uvijek odjeću od prije (sad smo u 24.tj) a da bi imala šećer ili problema sa štitnjačom mislim da mi trudnoća onda nebi bila tako savršena (bez mučnina,nesanice,preučestalog mokrenja i umaranja,bez pretjeranog apetita...).
Šta vi mislite o tome?
5ra ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji