Cure, nema na čemu, zato i jesmo tu, da pomognemo jedna drugoj.. :) kažu da djeluje, ja ću pričekati još koji dan neka malo još zatopli i onda ću pomalo ujutro šalicu dnevno, pa da vidimo djeluje li.. Ne kažu bzvz bolje spriječiti nego liječiti.. :P
jao, cure dok vas čitam bude mi super drago što ja nemam nikakvih frka sa povraćanjem i mučninama..meni su mučnine trajale prvih 2-3 mjeseca, ali ne toliko intenzivno kao kod vas...baš mi vas žao...
pa da, o tom ti pricam! ljudi si previse dopustaju! ja svoju rodjenu sestru nisam nikad dirala o trbuhu kad je bila trudna, nije mi to palo na pamet....a ne znam! zapravo me najvise zivcira sto se automatski podrazumjeva da te se moze dirati i da ces ti biti odusevljenja time, samo zato sto si trudna....uzas! bas me to razljuti!
no dobro, necemo vise o toj temi da te ne izludim/o
Ma počelo me smetat jer me jedna osoba dirala po trbuhu i sad se bojim da će opet, a njoj ne mogu reći NE. Bolje da prestanemo!!!
hihi, kak ne mozes reci NE?! ja do nedavno nisam dala ni mami ni nikome osim R-u da mi dira trbuh...pogotovo sto se nista nije vidjelo..a ni sad nisam nista bolja
no, dobro...bolje da prestanemo!
Zato što mi ta osoba jako pomaže i jako mi je važna. Ma, proć će me. Il ću reći
Zato što mi ta osoba jako pomaže i jako mi je važna. Ma, proć će me. Il ću reći
Čuj, jasno je da ti je netko važan i od velike pomoći, ali to ne znači da ti moraš trpiti ako ti nešto ne odgovara. Pogotovo ne sada. Samo ti po svome!
Krešimir 19.08.2014. <3
He he meni nitko ne prilazi pa nemam tih problema da mi tko dira trbuh a i moj muz je histerican kad me ko pogleda a kamoli da mi pipne trbuh,u prosloj trudnoci je svakom govorio da ne zeli da mi itko dira trbuh kao da je moj odvjetnik,he he njegovo je njegovo.
He he meni nitko ne prilazi pa nemam tih problema da mi tko dira trbuh a i moj muz je histerican kad me ko pogleda a kamoli da mi pipne trbuh,u prosloj trudnoci je svakom govorio da ne zeli da mi itko dira trbuh kao da je moj odvjetnik,he he njegovo je njegovo.
Moj se ponosi kad mi njegova ekipa navali na trbuh.. :P
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji