sljedeci put idem 8.5. za mjesec dana tek :( razmisljam da odemo privatno prije toga, ali ne znam je li prerano, da ne bacim bzv lovu, a dr.ne vidi spol. jooj kako sam nestrpljiva!
a upale... sto rec... pojma nemam, za mjehur sumnjam jer sam za vk nahladila noge pa vjerojatno od toga..
sad mi je tak muka da samo cekam da odem povracat, a nisam tjedan dana... grrrrrrrrr
A sirota Beag, i meni je žao što nisi vidjela bebu. Kod nas se isto ne radi ultrazvuk svaki puta. Više ni ne sluša srčeko, pita jel osjetim bebu i to je to. Ići ćeš za 3-4 tjedna na ultrazvuk, mislim da se oko 20. i oko 30. tjedna radi pod obavezno.
kao sto rekoh, taman napisala poruku i otrcala u wc povracat. pa ne mogu vjerovat, tjedan dana nisam, nisam ni neke mucnine imala i sad opet!! uzas fuj!
nisam znala da se ne radi svaki put! bas mi je krivo. ali vjerojatno nije ni dobro cesto raditi uzv pa zato ne rade.nadam se da sljedeci put hoce!
Bjap i Beag hvala dragom Bogu moja mi radi svaki put ultrazvuk i odmah dobijem slikice he he i to me jako veseli,samo mi je tesko docekat da produ ta tri tjedna
tek drugi petak joj 18.04,i to u 4 i pol necu moc ni jest od uzbudenja
,joj te mucnine meni nikako ne prestaju a sad mi je jos gore od kad pijem zeljezo bljak
.
A jaaadna!!! Nema veze, bitno da se smanjuje povraćanje pa stigneš malo snage dobiti. I ja se ispovraćam jednom tjedno, a nekad i 5 puta tjedno .
Netko kaže da je ultrazvuk štetan, ali mislim da više koristi nego šteti. Sigurna sam da moj laptop koji mi je svaki dan satima na krilu više zrači nego 10 ultrazvuka!! Na tečaju kažu da je normalno imati 3 - oko 10., 20. i 30. tjedna, ali naravno rijetko tko se toga drži. Ja sam do 10.tjedna bila bar 6 puta na ultrazvuku, prvo čekali da srce prokuca, pa hematom...Onda sam bila tek u 19. tjednu, pa u 22. jer sam zamolila doktora da mi vidi spol. Potom nisma bila do jučer kad sam napunila 30 tjedana. Rekao je doktor na tečaju da se kod nas radi još u 35.tjednu pa opet ako treba kasnije pred sami porod.
Bitno da trudnoća više nije jako rizična pa nemaju potrebu puno škicati!!
beag ja bi i prije pošla na uzv pa čak i kod privatnika. Ako ti i ne uspije vidjeti spol, vidjet češ svoju bebicu, a spol češ onda saznati na redovnom pregledu. Ipak je najvažnije da je s bebom sve u redu.. meni moj ginekolog na svakoj kontroli radi uzv i dobijem po 2-3 sličice isto kao i antonio (sad već imam pravu kolekciju) :) nekako bi poludila da moram čekati po dva mjeseca da vidim bebicu..
Što se tiče povraćanja ja sam izgleda prestala skroz s tim, al još uvijek me znaju iznenaditi mučnine u bilo koje doba dana, a u zadnje znam imati i glavobolje, al se tješim da su one nekako povezane s ovom promjenom vremena..
bjap glupo je što ti doktor nije rekao kako se trebaš ponašati tokom vađenja krvi, al vjerujem da će ti biti sve ok s nalazima, ipak mislim da je najvažniji onaj prvi što se vadi na prazan želudac.. uostalom trudnica si, moraš jesti.. možda za trudnice vrijede ipak malo drugačije vrijednosti.. :)
Ma nije mi rekao, možda je mislio da znam. Ja se nisma sjetila pitati, u biti uopće se nisam sjetila toga do poslije 3. vađenja i onda sam tek išla googlati. A ništa, reći ću mu šta je bilo pa nek čita nalaze kako hoće
Pa to ti je najbolje, reci mu da nisi znala i onda nek ti ili da da ponoviš nalaze ili neka to uzme u obzir..
evo curke da se javim, bila danas na pregledu i sve je super
mis mali je spavao, i fino si stavio rukicu pod bradu i bas ga briga
inace, meni ginekologica svaki put radi uzv, i na kraju dobijem 2-3 slikice, i onda jos slikice i filmice bebnih pokreta na dvd-u...al ja idem kod privatnika, ne znam kak je kod soc.
Evo mene sa novim problemom sad vise ne mogu kontrolirati ni ono malo u mjehuru kako je beba na mjehuru i kako skace sad se sva popisam evo od jutros sam se vec tri puta popisala i boli me mjehur kako skakuce danas je beba vrlo aktivna he he,neznam zasto ja opet imam onu slutnju da opet nosim sina neznam zasto skoro 99,9 posto sam uvjerena.DarljaZ bas mi je drago da je sve ok i mene vesele te kontrole jer svaki put vidim svoje zlato.
Sortiraj odgovore
Najstariji