Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    5ra3
    09. Travanj 2014. 17:33

tnx cure...ma nisam ja sad u bedu ili uplašena zbog svega ovog samo nisam očekivala baš toliko kg. Sutra vadim krv za štitnjaču a drugi tjedan radim OGTT,najbrže što mogu...a Bože moj ako i imam šećer ili nešto sa štitnjačom neću bit jedina nažalost pa kako sve tako ću i ja.
    javim rezultate. 

5ra ;)

bjap
    10. Travanj 2014. 00:32

Draga, hajde si nađi dijetu od 1800kcal pa se pomalo po njoj pripremi za ogtt, nemoj previše da ne zavaraš nalaze. Izbaci slatko, kruh, jedi češće a pomalo. A čuj, mojoj frendici u Ri uopće nisu radili OGTT, do 6.mj jje dobila 1kg pa zato, ali je u zadnjih 4 mj dobila 20kg... Sve je to od doktora do doktora, vole oni napravit sve pretrage da sve bude pod kontrolom. Držim fige da sve bude ok, pogotovo sa štitnjačom. Ja sutra radim GUK, HBA1c, ABG urina, i imam ultrazvuk da mi uljepša dan 

antonio
    10. Travanj 2014. 08:40

O Bajp sretno na pretragama od srca ti zelim dobre nalaze,joj ides vidjet svog malog andelica mogu zamislit da ce te razveselit i da ces bit presretna sad par dana.

beag
    10. Travanj 2014. 10:05

ja idem danas na kontrolu, ali tek u 17h. jedva cekam 
    vagala sam se u subotu i imam 2 kg vise nego na pocetku trudnoce, a sad sam u 16.tj., ako je vaga dobra hehe moja doma ne radi pa cu bas danas vidjeti sto ce sestra reci, iako se kod njih vazem u odjeci i ciepelama pa ona kao oduzme kilu haha

DarijaZ
    10. Travanj 2014. 10:55

..ja sam se od pocetka trudnoce do zadnjeg pregleda ( prije mjesec dana) bila udebljala 1,800 kg...sutra idem na pregled, pa me bas zanima....nekak sam si ista, samo imam veci trbuscic...koji je, ako mene pitate, isto malen al stanem jos u traperice koje sam nosila prije trudnoce, tako da vjerujem da se nisam previse ubucila

antonio
    10. Travanj 2014. 11:20

Beag pa i ti ides danas vidjet svoje sunce.,joj ja moram cekat drugi petak nikako proc vrjeme uh,a jedva cekam vidjet svoje malo zlato,ja se i dalje mucim sa mucninama uzas a nista ne mogu jest par namirnica mogu jedva cekam da se porodim da se normalno najedem.

MarijaŠ
    10. Travanj 2014. 17:07

Sretno svima na pregledima, držim fige da svima sve prođe kako treba... Javite se sa novostima!
    Mi ćemo se pregledati sutra ujutro, jedva čekaaaaam!!! 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.