Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    10. Travanj 2014. 18:39

i mi se idemo pregledati sutra u jutro !!!

5ra3
    10. Travanj 2014. 19:44

Samo da javim da mi je nalaz štitnjače okej...još nam ostaje OGTT. 
    Bjap gdje si?

5ra ;)

antonio
    10. Travanj 2014. 20:09

Bravo 5ra bas mi je drago ma bit ce ti nalaz i od secera dobar,Bajp i Beag gdje ste.

bjap
    10. Travanj 2014. 21:03

Eeeee, evo mene!! 

5ra, drago mi je za nalaz!! Nadam se da će biti i šećer ok! 

Evo mm uzeo godišnji, išli smo 4 puta u grad vadit krv...mrtva sam umorna. Najprije sam nosila urin i kad sam došla tamo vidimm da se pola prosulo, smočilo kožnu torbu (staru al svejedno, kak to sad oprat?), onda sam išla vaditi krv. Vadila u 8, pola 12, 14:30, 17:30. Ovaj natašte u 8h je bio 3,8, ovaj u pola 12 5,?, uglavnom, zeznula sam se....od silnog sjedenja na kompu nisam istražila kako se obavljaju GUK pretrage, i da se nakon jela čeka 2h pa onda vadi krv. A ja sam jela po svom rasporedu, svaka 2 sata, tako da mi vjerojatno nalazi neće biti dobri jer sam dva puta vadila krv 30-40min nakon jela. Nitko mi nije rekao kak to treba,, a ja se kasno sjetila. HBA1c pretraga kaže da zadnja 3 mjeseca nisam imala šećer, valda se javio tek zadnjih tjedana. U srijedu idem na pregled kod svog ginekologa, do tada ću i nalaze pokupiti pa ćemo vidjeti.

Na ultrazvuku bio jedan dobar stariji doktor, , moj dečko ima 1529 grama s 30 tjedana.  Ultrazvuk je malo lošiji, snježi slika ali sam ga vidjela, ono malo preslatko lice i ona mala rebra, kralješke... MM bio u čekaoni, nije htio ući, on to ne može gledat...samo kad bi znao taj osjećaj, hehe!! Posteljica je visoko, nadam se da je to ok?

Beag, šta je kod vas novoga? 
    Antonio, žao mi je zbog mučnina, znam kako ti je...mene više ne boli toliko želudac otkad sam na dijeti i samo sam jednom povraćala. Hamburger nisma na kraju pojela jer je sveki napravila sarmu pa sam radije jednu sarmicu pojela 

MarijaŠ i DarijaZ, sretno sutra i jedva čekam izvješća!

antonio
    10. Travanj 2014. 22:15

Hej Bajp bas mi je drago da je sve ok sa bebicom vidim i da mali super napreduje,neznam zasto ti doktor nije rekao da ne jedes dok ne vadis krv,zao mi je mada sam ti mogla i ja rec mada sam mislila da znas,., joj sarmica ajme meni da nije sutra dan za ribu bila bi na meniju sarmica ali vjeruj bit ce u subotu,eto sad kad si vidjela svog malog ljepotana napunila si se pozitivom i veseljem za narednih par dana ali vjeruj tako i ja budem nakon ultrazvuka budem van sebe od srece.Beag gdje si nadam se da je sve ok sa tobom i bebicom,.A vama mamice Marijas i DarijaZ isto sretno sutra i uzivajte na ultrazvuku gledajuci kako se bebice vrte.

ninina22
    10. Travanj 2014. 22:28

I ja sam isto bila na OGTT, u redu je nalaz, no meni je u urinu otkriven šećer, te mi je ginekologica zabranila slatkooo

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

beag
    11. Travanj 2014. 08:38

heej evo i mene  sve je ok i sretna sam zbog toga ali ali aliiii izasla sam sva pokisla iz ordinacije
    jer cure moje drage, dr.mi je samo poslusao bebino srce, provjerio zatvorenost i to je sve od pregleda! nisam vidjela bebicu, sto bi mi bilo najdraze od svega, a kamoli saznala spol. 
    ja sam mislila da se uzv radi svaki put! do sad sam bila 5x kod dr.i svaki put je radio i vaginalni i obicni uzv. bas sam se sokirala! pregled gotov za 3 min, samo sam cula malo srceko kako kuca preko tog uredaja, bar nesto, ali nisam ju vidjela kako se mrducka, male nozice, rucice. smrc!

opet imam upalu mjehura, moram na analizu urina i urinokulturu, a i iscjedak je pojacan pa mi je dao plymicol da to kao rijesimo.
    OGTT jos ne spominje, ocito ce isto biti puno kasnije. pitao me za kombinirani probir, jesam li razmisljala o tome, rekla sam da jesam, ali me zanima sto on misli, je li potreban.. rekao je da s obzirom na godine nije, ali ako zelim moze me poslati. ugl.odbila sam. da je on smatrao da je potreban isla bih.
    i dalje me ostavio na mirovanju, rekao da ne pretjerujem s aktivnostima, cim osjetim umor, bolove u ledima, trbuhu da prestanem i odmorim. pitala sam ga i za trudnicke vjezbe pa kaze da ima vremena za to, radije ne.

bjap, ni ja nisam znala da se to radi cijeli dan i to bez jela. grozno! mislila sam da je gotovo za par sati!

antonio
    11. Travanj 2014. 10:12

Beag drago mi je da je sve ok, zao mi je da nisi vidjela svoje malo zlato  ali drugi put ces sigurno i odmah ces vidjeti i spol,ma ja neznam od kud dolaze te upale mjehura.Kad te je opet narucio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.